Хайде не се майте...стари кучета се знаем - среща на Искам бебе :)

• 13 049
  • 250
  •   1
Отговори
# 210
Леичка, те някои вече потеглиха натам Simple Smile Съмнява ме да погледнат вече в тази тема. За това - кой превари, запазва огромна маса някъде, и там ще се сбираме.  Peace

# 211
И аз ще се присъединя (живот и здраве) Laughing
Хайде до утре!   bouquet

# 212
Много да се забавлявате, а ние ще чакаме снимки!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 213
  • София
Алоооу, старите кучки Mr. Green давайте снимки, де. Аз нали поверих на мъжо фотографската работа и моите са срамно малко Embarassed Иначе бяхме компания, достойна за завиждане Grinning А и бебоците бяха върха на сладоледа! Най-хубавата украса на нашата маса! Не можахме да им се нарадваме! И те бяха развълнувани като нас - кокореха очи (особено Вики на Миленчето), други папкаха послушно (Слави на Хера), на който между другото завидях на дългите извити мигли Flutter А пък с Неда на Кукича тропкахме хорце Wink Тя, като типична дама, която трябва да пази линия, не ядеше много, но следеше купона отблизо и даже ни пееше (е, на неин си език). Ами нека се включат и други да кажат по нещичко Party

# 214
  • Стара Загора
Аз пък сдухатния мод си забравих фотото тъй, че и аз като нагодена сватя ще чакам наготово снимките  Crazy
Много беше хубаво само дето ние бяхме само за ден и завидях на оставащите ама те обещаха да слушат  Mr. Green
Снахата....аха снахата...сърцето на Слави вече е в плен и е в ръцете на Неда Mr. Green а сержи е влюбен и в Неда и във Вики  Twisted Evil то от толкоз жени за мен не остана място в сърцето му  Mr. Green
Давайте снимкове да нямате разправии с мен  Crossing Arms Mr. Green
Имам комплимент от Теди / на Лея мъжото/ че съм си същата..все едно не съм раждала  Heart Eyes ами, че то на къде да раста повече...сега съм бъчва..няма да ставам бъчва и половина я  Mr. Green

# 215
Чакаме снимкиииии  Laughing
Направо ви завиждам (благородно разбира се) за срещичката, дано другото лято да я повторите, че може и ние да се присъединим  Flutter

Теичка беше ли там? Тя се обади от търновския край преди няколко дена, ама не знам дали е стигнала до купона  Confused

# 216
  • София
Тц, Тея не дойде Sad сакън да не й грабнем Хиспанеца Wink
А моя Боби как ревнуваше, че гушкам чужди бебета ooooh! Като се прибрахме в хотела и ме пита: "Мамо, ти повече бебетата ли обичаш или мене?" newsm78 Еее, ми той си заема огромна част в  сърцето ми, но сърце широко - има място за много бебета в него Grinning
Херко, ти наистина си си като преди Wink И най-вече засмяна както преди (не знам дали преди това не беше подквасила малко Wink ) А пък ние вечерта слушкахме Party Бяхме в ресторант Извора, който е с много хубава градина, а пък барбекюто е ммммм....божествено! Попреядох тия дни, но няма как - в името на добрите стари времена!
Хайде другите - не се моткайте! Потопа ли ви удави? На отчет - съсъ снимки!
Цветунчо, ти снима много! Издадох те! Давай снимковете!

# 217
  • Стара Загора
Ша и дам аз на Тея един търновски край Crossing Arms никва не се появи. Аз да минавам в тоя дъжд цял проход пък тя така да ни изпързаля...много кИбабчета и бири требе да ме черпи та да забравя тая пързалка Mr. Green

# 218
  • ГОре на черешата...
Ми да си кажа, че и аз се натресох Blush...Много сте готини всичките Peace! Цветунчо,  Хера и Милена ги познах веднага от снимките, с Леичка се знаем.
Много са ви сладки бебоците Heart Eyes! Пък как ви завидях за момите Grinning...
Снимки имам само няколко на мойто диване с Боби, ето ги:
http://images17.snimka.bg/002918139.jpg
http://images17.snimka.bg/002918142.jpg
http://images17.snimka.bg/002918145.jpg
http://images17.snimka.bg/002918148.jpg

П.П. И да знаете, че съм си пожелала мойта тумба да е на кадем на когото трябва Praynig!

# 219
Момичета, добре си изкарахме, въпреки дъжда - нали?  Hug Бебетата бяха наистина супер бонбончета  Peace по-хубави от на снимка! Според мен е редно след тази хубава среща да го превърнем в традиция. И поне няколко пъти годишно да се събираме из китните краища на България  Peace Организацията не е лесна, а и дай Боже за следващия път да има повече възпрепятствани заради коремчета  preggo Но си струва забавлението!

И аз чакам снимки... днес нещо фотографите спят (включително и мойто мъж Wink )

# 220
Еее, не спя аз но още не съм докарала до снимките. Ще чакате Mr. Green. Иначе си изкарахме страхотно, за мен целия уикенд беше супер, защото продължихме емоциите и в неделя, ходихме в Търново с майка ми и племеничката, които бяха разквартирувани в чичо ми и вчера посетихме Царевец, църквата св. Четиридесет мъченици изобщо, история, култура, ядене и още нещо Wink Mr. Green
Трябва по-чести срещи да правим, това е истината Laughing
Айде да видя ко ще направя със снимките Wink

# 221
  • София
Ето моя скромен принос от цели 3 снимки Embarassed http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=94417

# 222
ухааа, готина компания!
Леа, много е пораснал Боби!
кажете кое е това гологлаво кръглоглаво бебе, че много ми хареса Simple Smile
и как беше вила Творческа?

# 223
  • Стара Загора
Леа, три, ама качествени  Laughing

Аз съм много доволна от срещата, жалко, че трябваше да тръгнем още същия ден. Другият път - повече.

Снимки и от мен.

Гологлавото бебе е на Хера снахата, т.е Неда на Кукумявката.  Laughing

П.С. Тея да си намисли наказание, че само с кИбапчета няма да мине.

# 224
  • София
Искам да се похваля и с няколко снимки на Боби - първите му на фотомодел и манекен.  Flutter Издържа изпита детето и сега се готвим за конкурс "Мини мис и Мини мистър" http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7584&AlbumId=94419
Забравих нещо много важно ooooh! Днес нашата модераторка Сънчи Пънчи има имен ден! Честит имен ден, миличкаbouquet  bouquet  bouquet Много щастие ти желая и на следващата среща и ти да се появиш със сладко бебче или сладко издуто коремче! Wink

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 14:32 от lea

Общи условия

Активация на акаунт