Хайде не се майте...стари кучета се знаем - среща на Искам бебе :)

• 13 049
  • 250
  •   1
Отговори
# 225
Да докладвам за вилата аз, ужасна беше. Поне нашето студио, миришеше на манджи, познавахме какво готвят, втори път няма да отидем там, но ние и не сме стояли много в него, та се прежалихме Mr. Green
Леа, много готин Боби, дано има късмет с конурса Laughing
Сънчи, честит имен ден, да си жива и здрава, много късмет и успехи  bouquet

# 226
Аз да докладвам за нашето студио. Успяхме да се доредим до култовото студио с джакузи, дето за джакузито има едно огромно помещение с римски фрески по стените. Джакузито беше много хубаво, и самата спалня не беше никак зле. Тъпото беше, че нямаше предвидена вентилация в помещенията, така че в стаята беше леко влажно покрай помещението с джакузи и банята. Освен това, ние постоянно сновяхме между банята и джакузи-помещението, за да се топлим и охлаждаме, така че половината под в спалнята беше постоянно мокър. За разлика от Цветунчо, ние останахме доволни като цяло. Освен това нашето студио беше разположено отделно от останалите, и не ни притесняваха нито миризми на манджи, нито пърдене в банята  Laughing Снимки ще има по-нататък.

# 227
  • BABYLAND
Ехо, компаниятаааааа  newsm44, съжалявам за пропусната среща, но си представям цветно как сте изкарали. Повечето ги познавам и знам какви веселяци и готини хора са.
   Разглеждам снимките и се  кефя! Всички бебоци са бонбонено сладки, но този дяволит поглед тук ме удари в земята!!! ХЕРИ, моля те, нагнясай го едно хубаво от кака му Голдънова.  Praynig

# 228
  • Стара Загора
гУтовУ Голдъне...мляснах му една...плесница по гъзето Mr. Green

# 229
хубави сте ми Hug

# 230
ама съм голяма овца  Embarassed Уплаших се от дъжда и как да помъкна Еви... Мъжо ми още ме хока  Rolling Eyes
Страхотни сте! Супер снимки!  Peace
 Hug Hug Hug

# 231
Ееее, само сте говорили - ш'та банна, ще ви сложа бан и т.н., а за БАН никой не се сети да попита нали?!!  Crossing Arms  Naughty Аз нали съм полудела от работа хич нямам време да  следя кой какво и с кого организира и съм изтървала всичко....Не че можех да дойда, де - бях на работа - вече не издържам Tired Sad

Ама много ви са сладки бебетата, бееее... направо са, бонбони. Цветке, гледам те, че се усукваш наоколо - хай дано ти са на късмет.  Heart Eyes Отива ти доста  Mr. Green

Момичета искам и аз с вас следавщия път - не ме забравяйтеееее Cry

# 232
  • Стара Загора
ама съм голяма овца  Embarassed Уплаших се от дъжда и как да помъкна Еви... Мъжо ми още ме хока  Rolling Eyes
И ти търпиш наказание  Crossing Arms На един хвърлей място си а не дойде...ние прохода минавахме..през целия път дъжд ни бръсна ама кво ми пука...нали си видях дружките Mr. Green

# 233
  • София
Тъй, тъй, Венковче...марш да се срамуваш в ъгъла!
Херка беше помъкнала термоси, шишета, сакове, кошница за бебе плюс добре обучен мъж Mr. Green А ти Naughty Другия път няма да ти се размине Crossing Arms
БАНче, за теб душицо на следващата среща - специална покана с препоръчано писмо Wink Да няма - не съм разбрала Wink

# 234
Ей, момичета , супер сте, Леичка как е гушнала бебока  Hug и всички сте много готини!!!Вики е много готина бебка, а Слави, ауууууууууу, и аз се кандидатирам за зет да го искаме  Mr. Green

Искам и азззззззззз!Ама там нямаше как да дойдем, но следващия път ще опитам да присъстваме!!!! Hug

# 235
Много се хубавки всички, бебчетата са прелестни - а на Слави тази горната сника е просто култова Grinning
 Hug

# 236
Аз не видях Сънчи ,тя беше ли там  Rolling Eyes

# 237
Беше, Иве, беше... ама пристигна последна Blush и я няма на снимките. Май само на една... ама не знам кой снима Rolling Eyes е после с Миленката и Гриз се снимахме.
Момичета, аз чаааак после се сетих, че не се представих коя съм ooooh! Crazy, ама тъй като само мен чакахте да дойда, се надявам повечето да са се сетили коя съм Mr. Green
Хубаво беше, много хубаво даже. Ама реших, за другата среща си вземам почивен ден. Не става тъй да дойда уморена и неадекватна Naughty

Благодаря ви за пожеланията! Hug Ето ви малка почерпка

# 238
  • Варна, морето и сините вълни!
Страхотна компания сте!
Завиждам ви че се организирахте и сбрахте!
Всички сте прекрасни, а децата ..... ненадминати в чаровност!

# 239
  • Варна
Ей, много сте сладки  Crazy Така ви завиждам на сбирката! Жалко, че нямаше как да си домъкна шкембето. Ама по-нататък ще се включа, особено ако запазите мястото на срещи (тамън ще комбинирам с гости при баба).

Херич, това дяволитото на кого се е метнало? Моето кръстниче докарва подобен поглед и като му знам нрава, представям си ти какво си гледаш вкъщи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт