Паролата му е "датата" с бившата - нормално ли е?

• 4 764
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
А, не. Аз такива не познавам. 😂
За друго идеше реч.
Нещо като състезание. Мъжете сте състезателни създания.

# 76
А, не. Аз такива не познавам. 😂
За друго идеше реч.
Нещо като състезание. Мъжете сте състезателни създания.

Има нещо вярно, макар да е разочароващо за жената, когато точно този който харесва не е в групата състезатели. За които тя се е обявила за награда. Wink

И друго, още по-конфузно - когато жената разбере, че за много мъже е по-важно съревнованието, отколкото наградата.
Накратко - средствата и пътят (биха могли да) опрадваят целта, а обратното - а дано, ама надали...

# 77
  • София
Как пък си казвате паролите наляво-надясно...ако не знаеше щеше да ти е все тая. Не се вживявай толкова...аз също ползвам комбинация от цифри свързана с бивш в няколко пароли...вече абсолютно нищо не значи, но лесно се помни и като ми трябва код с определен брой числа ползвам това комбо...просто не се обяснявам на никой и няма депресирани.

# 78
Вие вярно ли влагате такива чувства в една парола?

Представям си сегашния ми мъж да прави сцени, понеже и моите пароли от много години са свързани с името на бившия ми съпруг и разни символи и цифри. И той не е бил некво си бившо гадже, а бяхме женени и от години вече разведени. И не, не влагам нищо.
Гледайте си живота и не се вторачвайте в такива дреболии.

# 79
Прочетох само няколко мнения и ще споделя и моето. Случайно и аз преди няколко месеца разбрах паролата на приятелят ми, беше “обичам/името на бившата му/.
За мен не е нормално и то изобщо!
НО, аз съм стигнала до заключението, че живея с нарцис! Плюс това от доста време подозирам, че той не е преживял тази жена и тя е “голямата му любов”.
Това за мен не са “просто думи или просто числа”. Аз съм се отказала да се боря или променям нещо, общо взето нещата при нас са приключили много преди паролата, но за жалост ситуацията е доста сложна и ми е меко казано трудно да се откъсна от този човек, благодарение на години манипулации.
Поговори с него и обясни, че не ти е Ок това да му е паролата, ако е нормален човек ще реагира спокойно, ако е като моя-бягай с 200!

# 80
Моите пароли навсякъде са имена или дати на сегашния ми мъж. Толкова бях влюбена в него, че където и да се регистрирах слагах него (смених работата и ми трябваха пароли на служебни пощи, платформи, групи и др.) Сигурно това да ти е паролата значи, че си бил луд по тоя човек. Но, ако се разделя с него (чукам на дърво, заключвам се, и правя други заклинания да не става никога), не съм сигурна, че ще тръгна да си сменям паролите наред. Такъв заплес съм, че ако не си водя записки ще забравя и няма да мога да си отворя нищо. Даже и сега понякога не помня, прибвам име, рождена дата, година и все някоя комбинация сработва.

# 81
  • София
Хора, не си разказвайте толкова подробно паролите в нета...

Общи условия

Активация на акаунт