Паролата му е "датата" с бившата - нормално ли е?

• 4 764
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Ами не, не са филми. Мъжете са по детайлите, само жените си мислят, че са елементарни, първични и не помнят нищо.  И паролите е хубаво да се сменят периодично. Пак според тях. Пожелавам на авторката да греша.

# 46
За мен е нормално да си смени паролата, нищо няма да му стане. Аз лично доста бих се издразнила, все едно от мързел да не си сменя тапета на телефона и оттам да гледа плевенска физиономия. Айде нема нужда. Няма да падне метеорит, ако си смени паролата. То още по-тъпото е, че ти е обяснил какво означават тези цифри, не самите цифри.

# 47
Мъжете може да са по детайлите, но не точно тези.
Какъв е проблемът, какво мислите, че се случва в главата му? Още обича бившата и си къта паролчицата, за да си спомня за нея?

# 48
От мухата слон.
Ако съм на мястото на този мъж, ще си сменя паролата със някоя дата дето няма абсолютно никаква връзка с когото и да е било.
Ей тъй, да й скъсам нервите от любопитство.

# 49
Подобно на приятеля на авторката, никога не съм крил паролата си. Между впрочем тя е много лесна - имената на двата любими слона на Ханибал от кампанията му срещу Рим, разделени от точната дата на преминаването им през италианската клисура Вал Ферре, кулминираща в прохода Свети Бернар. Датата, изписана с латински цифри, естествено.
Поради някакво необяснимо съвпадение обаче, транслитерацията на тази ми парола в български букви и произнасянето ѝ в български звукове, дословно се припокрива с неособено добре възприемано пожелание със сексуален подтекст към близък роднина, не баща, на събеседника/чката. При което наблюдавам определено неразбиране на метода ми за съставяне на трудни за разгадаване пароли. Което неразбиране е прераствало в сръдни, цупения и водило дори до прекъсване на процеса на затвърждаване на потенциално обещаващи връзки...
Тъжно, но факт.

# 50
Оставил бил миналото...е как да го изтрие? Всеки има минало. Според авторката тази парола е сантимент към бившата. Ако смени паролата, ще забрави ли въпросната дата, въпросната бивша, ще изчезне ли предполагаемата носталгия? Човекът ако си мисли за бившата, ще го прави със или без пароли.

# 51
Смяната на паролите е ужасно нещо. Моите пароли също са производни и с една и съща комбинация от специални символи. Да, ама не. Преди месец започнах подмяна и се оказа, че различните сайтове и институции имат различно разбиране за специални символи - някъде не приемат тире, някъде удивителна. Така паролите ми се разрошиха доста неприятно и вече не ги помня. За някои сайтове се налага всеки път да дава смяна на парола заради това.
Ползвам цифри и дати , свързани с мен. Ползването на годишнини с някого ми е малко странно - имам си свое ЕГН, рождена дата, адрес и прочее, ако става на въпрос.

# 52
  • София
Интересен метод е с имената на слоновете. Само за Сириус знаех.

# 53
Тц тц чувството за собственост е голяма работа.
Може пък да си носталгира по бившата.
Но по-скоро е инертен и не му се занимава със смени.
Това някои жени си измислят емоции и паранои дори от дишането.

# 54
  • София
Като знам как си въвеждам паролата и полузаспала, не мога да си представя някой да влага велик смисъл във въвеждането й.

# 55
Аз така и не разбрах как се е стигнало до връзката на тази дата с годишнитата на бившата.
Той е казал: "Паролата ми е като датата, на която тръгнахме с бившата - 22052020".
Или просто: "22052020". А авторката се е сетила: "22052020 ли? Не беше ли това вашата дата с Ваня?"

При първия вариант наистина си е малко дразнещо и провокативно. Тогава тя може да отговори: "Моята е 2512 - дължината на инструмента бившия ми, следвана от дължината на твоя."

А това че мъжете не помним и не отдаваме значение на дати си е по-скоро някакъв фолклор, разпространяван във вицовете за годишната от сватбата. Друг е въпросът някои дали умишлено не "забравят". Явно това с непомненето на датите. Естествено че има и разсеяни мъже, но то не е само до пол.

Аз прекрасно помня датите на значимите случки от началото на вързката с жена ми, не съм забравил още и датата на сватбата. Като гледам моите приятели също не са изпаднали в амнезия. В други социални кръгове може да е различно.

Преди години един сайт изискваше за парола дълга поредица от цифри. Включих и рождената година на едно мое увлечение. Приятно ми беше да се сещам, докато я въвеждах, да си призная честно Simple Smile

# 56

Аз прекрасно помня датите на значимите случки от началото на вързката с жена ми, не съм забравил още и датата на сватбата. Като гледам моите приятели също не са изпаднали в амнезия. В други социални кръгове може да е различно.

Преди години един сайт изискваше за парола дълга поредица от цифри. Включих и рождената година на едно мое увлечение. Приятно ми беше да се сещам, докато я въвеждах, да си призная честно Simple Smile

Току-що подготви почвата за нескончаеми сръдни, цупни, фръцкания, гледане лошо и отговор "не, бе - нищо ми няма!'', изясняване на отношения с потенциален развод, пускане на нови теми в БгМама, сълзи.......и един мъж, който представа няма къде е сгрешил Smiley

# 57
[
Току-що подготви почвата за нескончаеми сръдни, цупни, фръцкания, гледане лошо и отговор "не, бе - нищо ми няма!'', изясняване на отношения с потенциален развод, пускане на нови теми в БгМама, сълзи.......и един мъж, който представа няма къде е сгрешил Smiley
ЖивА да не бях Simple Smile Авторке, аз не съм като другите мъже, изключение съм, споко.

# 58
След откровения разказ на bashtatko, много мъже тези дни ще имат проблеми 😂😂😂
И по темата да кажа, че знам само една парола за таблета на мъжа ми, другите ги отключва с пръстов отпечатък. Моите пароли са автоматично запаметени, не мога да ги помня. Не може и красива и умна.... 😂😂😂😂

# 59
  • София
Дори да помни някакви дати, не мога да си ангажирам ума да ме интересуват такива глупости.

Общи условия

Активация на акаунт