Паролата му е "датата" с бившата - нормално ли е?

• 4 764
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Разбира се,само цифри. (хитър начин да запазиш специална дата) И хоп,по едно време се честити на нея дата или се прати цветя. Авторке,права си с тревожността,просто му кажи,че не ти допада това и да променя утайките в главата си

# 31
Да, мъжете са известни със запазването на специални дати.

# 32
  • София
Моля, въведете вашата парола!
– „рози“
– недостатъчен брой на символи в паролата
– „розови рози“
– паролата трябва да съдържа поне една цифра
– „1 розова роза“
– паролата не трябва да съдържа празни полета
– „1розовароза“
– паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
– „1шибанарозовароза“
– паролата трябва да съдържа поне една главна буква
– „1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА“
– паролата трябва да съдържа поне една малка буква
– „1ШибанаРозоваРоза“
– паролата трябва да съдържа поне един специален символ
– „1ШибанаРозоваРозаДаТияНавраВъвГъза!!!!!!“
– тази парола вече е заета

# 33
Всичките ми пароли са свързани с бившия ми мъж.
Даже не и с детето ни.
Не го мисли.
ПП: аз лично бих се подразнила, ако някой ме пита за парола. И бих се вбесила, ако някой ме пита значението на паролата ми.

# 34
Аз си сменям периодично паролите. Мислех, че всички го правят. На въпроса на темата: не, не е нормално.

# 35
Интересно ми е да чуя повече за контекста, в който e било наложително да сподели паролата и най-вече историята зад нея.

Иначе да, що се отнася до киберсигурността е по-разумно паролите редовно да се сменят. Но на повечето хора не им се занимава да минават през всички стъпки. И им е по-лесно да ползват цифрите, които са им се набили в главата, така че го разбирам защо не ги е сменил. Все пак мисля, че не е нещо важно и би трябвало да се съгласи да го оправи, ако кажеш, че ти е неприятно.

# 36
Пък на моя партньор бившата му стои на бързо набиране, а аз - не, и мисля, че той даже не е забелязал този факт Joy

Мъжете изобщо не обръщат внимание на такива неща, не придават важност и ако подхванеш подобна тема, стоят опулени в неведение сега пък какво става и къде са сбъркали Joy
Не се спичай и го остави да си ползва каквато там парола му е удобна, сигурна съм, че не му излизат сърчица от очите всеки път, когато я въведе.

# 37
По-добре да си пази правото да й е неприятно, когато/ако имат истински проблеми.

# 38
Една от паролите ми е номера на парашута. Доста цифри беше и ставаше за преди години. Сега вече почти не я ползвам, защото искат букви и други знаци, но пък все още си спомням този номер.

# 39
Точно в този контекст не мога да кажа, че е съвсем нормално. Как точно стигна разговорът до там, че
А. Да разбереш какво значат тези цифри
Б. Да разбереш, че не му е приятно ровенето я телефона му?
Иначе мъжете си помнят, много добре даже.

# 40
Аз си мисля, че е имало някакъв особен ангажимент към тази дата и от зор е я сложил на парола, че да я помни. Например тя е очаквала подаръци, а той е забравял повода. Та вероятно и затова още е парола, защото му е все тая какво стои зад тези цифри. Аз например никога не съм помнила подобни дати, пълни лигавщини. Сигурно щях да ги сложа на парола ако партньора е мега драматичен и следва да помня 😂

# 41
Не познавам нито един мъж, който да се умилява от разни дати. Това трябва да е или рождения ѝ ден, или някаква важна годишнина, че да я е запомнил. Но със сигурност не въздиша всеки път, когато си отключва телефона с мисълта: "Ееех, на тая дата с Марчето..."

# 42
За мен, дори паролите ги обвързваме с неща и хора, които имат значение за нас. Не са само цифри, аз така смятам. Нито за мъжете, нито за жените. Според мен, нали, е малко притеснително и то на две нива: първо, че е оставил миналото, макар и под цифрова форма и второ, че си е признал какво означават цифрите.

# 43
Да вземе да смени и въздуха, че са го дишали заедно с бившата. Баси филмите, друга работа нямате ли си?

# 44
  • София
Не съм чела отговори и коментари.

Ползвам две освовни пароли, и правя производни на тях. Лесно ми е да ги помня. Едната е функция от рождения ден на гадже отпреди 25 години. Нищо не влагам. Просто ми е лесно да я помня, заради наизустената комбинация от знаци.

Надявам се това да внася известно спокойствие в твоята душа 🤗

Общи условия

Активация на акаунт