ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 310
  • 253
  •   1
Отговори
# 90
Да почерпя за голямата ми дъщеря 

# 91
Мими, честит имен ден на твоите мъже  Hug Малкият да те слушка много, да ви радва и да ви е жив и здрав, а големия да е все така добър дядо и да помага   bouquet

VVenkova - нашето ако също е зелено, давам Саб Симплекс и явно е от него.

Рали - само да набера смелост и още малко тренинг с количката и идвам и аз при вас в парка, че сега още не смея, малко ми е далечко. Засега обикалям квартала и покрай пазара и веднъж ходихме с мъжа ми и на центъра.
Ама скоро съм с вас ако ме искате  Rolling Eyes  Hug

# 92
Здравейте дами!

ето ни пак и нас! Всъщност не съм мръдвала от къщи, не знам вече от кога, ама се бях захванала с малко работа (леко съм луда, сякаш беба не ми стига), а пък вчера си доотспивах.

Много готина новата темичка! Явно всички вече сме на вълна завръщане към социалния живот. Аз тъкмо за тази събота и неделя се бях наточила да сефтосаме количката - обаче както се видя времето не е на наша страна. Ивонска! на линия сме (даже сме си пуснали асансьора да спира и на нашия етаж, което е леко комично защото ние сме на първи жилищен етаж  Joy), само чакаме леко пролетно затопляне.  1stroller
Аз съм много доволна от Яна, последните две нощи не е имала колики и горе-долу успяваме да поспим. А и тя започна да будува малко по-дълго през деня, и сякаш почна да намества режима.И само се моля да продължава така  Praynig
Четох в предната тема кахърите на някои мами с нощното мокрене от кърмата. На драго сърце предлагам да се сменим с тях! Без да се замисляма заменям нощно "подмокряне" с непрекъснатото цедене, което е моята участ  Sad. Кърмата ми е малко и се налага за да я стимулирам, след всяко хранене да се "изпомпвам"...даже да ви кажа имам чувство че тая работа с редовното използване на помпата за кърма почва леко да ми прилича на нездравословно отклонение от нормата!   Confused А беше време когато гърдите не служеха само за папкането на бебе.   Sad......

Имам един въпрос : вие, и най-вече мамите, които са със секцио като мен имате ли проблеми със запека?  Embarassedаз след операцията съм много зле, пих дуфалаци, но нищо не помага, през цялата бременност не съм била толкова запечена!!! Чудя са какво да правя вече!!! Thinking

# 93

Беба нямаше 2 дена колики и аз взех, че се похвалих на мама и кака и елате да видите как се завърнаха с пълна сила Crossing Arms Не спира да реве (по-скоро да се дере неистово) #Crazy #Crazy
    горе-долу същото стана и при нас!Даже му вързах,на Алексчото,червен конец след една дива вечер!
Първо и аз да честитя и аз именния ден на Тошко.А по въпроса за акото ние до скоро бяхме така и ми казаха че тъмно зелено било когато бебчо се изчиства и не е обезпокоително.Препоръчаха ми да му давам по често вода.Дано да се оправите по бързо и без притеснения. Simple Smile
А и за срещата в Мол-а сам ЗА с двете ръце Peace

# 94
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос. Еви днес напълни памперса със зеленикаво ако. Ама тъмно зелено  Confused  newsm78
Някой да знае нещо по въпроса? Чувала съм, че става от претопляне, но аз не я навличам много, а и не поддържаме висока температура в стаята. Моля, ако някой знае нещо по въпроса да пише.
Хубав ден на всички!!!   bouquet

И да се извиня,че съм побликувала цитат за коликите ,а не за акото.Съжалявам ,но още сам новак.Надявам се да не ми се сърдите.

# 95
Благодаря на всички за бързите отговори.  Hug Значи да съм спокойна, че не е нещо сериозно.  Thinking
Отивам да джуркам млякото, че стана време за папане Simple Smile
Прегръдки за всички!!!  Hug Hug Hug

# 96
  • София
Честит имен ден на Тошко на Мими и на всички, които празнуват!
А запека няма общо със секциото, ами по-скоро с намерстването на хормоните все още. Аз цял живот съм си запечна, та не ми прави впечатление, пия разни чайове, кафета, ям за закуска кис. мляко с ленено семе и така го докарвам що-годе редовно. Без тях най-вероятно 1 седмица няма да посещавам мястото.  Embarassed

# 97
Засега обикалям квартала и покрай пазара и веднъж ходихме с мъжа ми и на центъра.
И точно тогава се срещнахме... явно аз съм най-голямата хаймана!!!
Честит имен ден на всички именници и много целувки за Тоти!!!
Днес и Дара има имен ден!!! Черпяяяя

Ивонска, заповядай на нашите разходки!!! Ще се радваме!!!  Hug Ама трябва да вземеш и Стиляна да пази Шоши, че тука сме с 4 девойки - от хубава по-хубава!!!  Embarassed

# 98
Днес и Дара има имен ден!!!

Tada  Честит имен ден на Дара-да ти е жива и здрава и само радост ,щастие и усмивки да ви носи...  cheers

# 99
   newsm67  uraЧестит имен ден на Тошко,Дара и голямата дъщеря на Sexy mama  bouquet

# 100

VVenkova
- нашето ако също е зелено, давам Саб Симплекс и явно е от него.

И аз давам Саб Симплекс,но акото ни е като тиква!Не е зелено.

# 101
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички именници  bouquet
Ние днес четохме чиста молитва, малката спеше като пор през цялото време Mr. Green Ама времето не е за мъже вънка и един гаден вятър cold Като гледам само около мене няма мами, във всеки квартал по две поне, тук само аз cry
Миленита пиеш ли лактогонен чай за кърмата? Аз от една доза преливам всеки път, даже тая сутрин си сипах и в кафето, че пръскаше на Миша в окото от другата гърда Joy

# 102
Честит имен ден на малкия Тошко и от мен - да е здрав и силен и да слуша много мама!!!! smile3525

Цвета, колко време продължава молитвата?

# 103

Миленита пиеш ли лактогонен чай за кърмата? Аз от една доза преливам всеки път, даже тая сутрин си сипах и в кафето, че пръскаше на Миша в окото от другата гърда Joy
пия!този на Хипп. Определено има ефект, но съм много далеч от преливане Sad...мисля обаче да потърся някакъв специално направен от билкова аптека...Този на Хипп много скъп! Money

# 104
  • Willebroek, Belgium
4естит имен ден на малката Дара и на Тошко.да са живи и здрави и да радват много мама и тати  bouquet

и аз мисля 4е запека няма нищо общо с секциото.аз също съм секцио ,но нямам такъв проблем. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт