"НавсякъдИ е страшна жегЪ, Кукундрела я мързи да гледЪ!"

• 13 870
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Мисля да стана чистачка на дядовци 🤣

# 631
  • загубено
Алфи, да оздравява бързо малката принцеса! 😘😘

Соулчи, дай ма все по ентусиазирана ставаш.

Учителката по инглиш иди. Пак с дода.

# 632
Бръже да оздравява унучката, Алфи! Напрей чайче на детту....

Пили, те тез дядовци, дет завещават, не го праят зарад убавите ти очи....

Нерка, ква е таз учителка по инглиш ?!? Да не заговориш ноо интернационално, че няа да мож да та разбирами....

# 633
  • загубено
Соулчи, аз установих колко не знам английски.  Имам нова съседка хамериканка и се запознахме случайно.  Та говорейки си с нея тя ми каза,че е учителка.  Правим си разни услуги и я попитах да помага на дребното. И ей тъй от нищото я обзаведох с даскалица.  Хем пием кафе,хем слуша чист английски.  Та тъй.
🤣🤣🤣

# 634
Браво  , Нерка, убу си го нагласила с учителката.....ем нова френдка.

Брадчу бива ,га че е на 60....

# 635
  • загубено
Дано издърпа с английския.  Че тукашните училища за лауер ходиш 6-8  години и тогава полагаш изпит. Една ужасна система е,всичко на частно става. Сбъркана система.
Аз съм против да ходи до обед на училище и после още 4 часа на частно, и после спорт. Кога да отдъхне детето. Да вземем викам да закрием тези държавни училища и да плащаме. Частните училища са много скъпи и те са намерили нишата.  Под формата на частни след училище. И всички ходят,ако не ходи гледат детето с др очи. Моите не ходят 😁. Аз съм лоша майка 🤣.
Големият завърши с 19 от 20 средното си образование и е в университет.  Можело значи,а ме " изядоха" другите родители тогава как не мисля за детето си.  Хаха половината не влязоха изобщо да учат.
Та тъй..

Братчу и на 70 пак ще става!

# 636
Не само при вас е лудост....тук е някакъв кошмар 7 клас. Не знам дали ти е попадала тема за седмокласници, то е някакъв ад с това НВО. Целият гимназиален път на децата зависи от два изпита по мат и БЕЛ. Баш сега и ние сме на този бавен огън, да видим дали ще оцелеем.

# 637
  • загубено
Четох някъде за това външно оценяване.
Пълна глупост. Децата се шашкат от малки,отделно не преподават добре. Абе ужас. Ние само с матурите се отървахме,аз и тях не писах че бях освободила.

Ето ти идея.

# 638
Запасявам съ, пък и чакам вий да донесете, ама нещо не носите....саму кафета и мекици!!!

# 639
  • загубено
Нося Соулчи, носяяяяя.
Няя съ пуашиш, щом има ракия всичко е шест.

# 640
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да напомня!
Народни лекове само с мезе.

# 641
А, Нерка, затуй си ми френдка, щот ма разбираш ут полвин дума...!!!

Добри, ама носи мезе, де....

# 642
  • загубено
Ми тя Добри спи.
Аз ноооооосяяяя

# 643
Ауууу.....ут модерния шукулат

Утивъм да прая кафе. После ш ви донеса.

# 644
  • тук, на мястото си
Добро утро!
Как сте?