Отношения..

• 7 589
  • 182
  •   1
Отговори
# 120
Уф.. че може би трябва по-отрано да си кажа как стоят нещата от моя страна..
Че естествено трябваше аз да си го награбя човека и въобще аз да действам повече и може би сега нещата нямаше да са така..
Че не знам точно какво искам.. и тва сигурно пречи.. Искам да съм влюбена, искам да си обичам някой, искам той да ме обича.. и..?от там нататък нещата няма ли да си вървят сами? 🤔 само че не искам някакви много сериозни обвързвания.. това е ясно.. А някой може да иска 😮 някой от хората, които аз приичам.. сериозно?! 😮 Може.. и съответно да се разминем там..🤔

Е сега осъзнах, че е трябвало да отговоря на онова 'деклариране на чувства'.. ако не на момента, то след ден, два.. Аз реално мислех, че ще ми се размине и да не отговарям..

И какво точно си изясни, ако не е тайна?

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 18:59 от Ally_

# 121
  • София
Напиши му съобщение, че много ти се е** и дали е готов да направи нещо по въпроса. Знаеш, че го искаш.

# 122
Нема ми върже вече сигурно 😆
Сексът ми бяга, това е другия проблем 😆
Един път да имам възможност, и пак да я изпусна 😆

Напиши му съобщение, че много ти се е** и дали е готов да направи нещо по въпроса. Знаеш, че го искаш.

# 123
  • София
Ама да не си девствена? Grinning

# 124
Е чак пък толкова 😆

# 125
Доколкото разбирам, авторката иска, ако може, да стои само на етап първоначално привличане. По някаква причина не проявява интерес към развитие на връзката. Съмнявам се, че някой ще се навие дългосрочно на такива отношения.

# 126
Да, нещо такова.. Е те ще се развият до някъде тези отношения, ще се развият, ще се развият, и ще свършат.

Доколкото разбирам, авторката иска, ако може, да стои само на етап първоначално привличане. По някаква причина не проявява интерес към развитие на връзката. Съмнявам се, че някой ще се навие дългосрочно на такива отношения.

# 127
Разбира се, че всяко нещо има начало и край. Обаче ако имаш желание и полагаш нужните усилия, може с години да поддържаш една връзка. Не че има нещо лошо в това да не искаш връзка. Подкрепям всеки да живее както иска.

# 128
Ами те са свършили.
Нормален млад мъж, който търси нормална връзка - ако допуснем, че изобщо е имало нещо, а не само фантазии - колко време ще кръжи около "момиче" на 30+, което не знае какво иска.

# 129
Нищо не си разбрала. Не трябва да се обясняваш отначало, а да действаш. Както каза Лъвица, завличаш го в склада, е..ш и бягаш, щом искаш.
Мъжете обичат непредсказуемите и смели жени.

# 130
😆👍 like it! 😊

Нищо не си разбрала. Не трябва да се обясняваш отначало, а да действаш. Както каза Лъвица, завличаш го в склада, е..ш и бягаш, щом искаш.
Мъжете обичат непредсказуемите и смели жени.

# 131
Признавам си, че и аз не разбирам какво иска авторката от въпросния мъж, или от който и да е мъж.
Но в крайна сметка не е важното аз да я разбирам, важното е тя да се разбира и харесва. Живей си живота както смяташ за правилно и както го чувстваш. В крайна сметка важното е ти да си щастлива.
Дали на 30 и нагоре човек е момиче или жена... Знам, че мъжете около мен ги разграничават тези неща и над 30 вече е жена за тях. Знам, и че предпочитат по-малки от 30, когато става въпрос за нещо несериозно. Но пък сигурно има и изключения, и както се казва за всеки влак има пътници.

# 132
  • София
Иска да се щипят в склада.
Признавам, това никога не би ми дошло на акъла, а бая глупости съм правила в моя любовен живот.

# 133
  • София
9 страници, за да разберем, че авторката иска просто секс, а обектът й даже и това май не иска…

# 134
  • София
Е чак пък толкова 😆

Би обяснило доста неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт