Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 44

• 27 638
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
В тази връзка се сетих и за Гордан Люцканов- волейболист

# 331
Гордана е често срещано сръбско име.

Евлалия, Неа и Калиса също са гръцки имена. Две от тях ги има в православния календар.

# 332
Елдора Трайкова

# 333
Бияна
Дарена
Христислав
Оги /момче/
Имената са от списък с ученици.

# 334
  • Пловдив
Моделиана, жена на около 30 години.

Топ!!! 🤣

# 335
Градислав
Злателина
Цветалия

# 336
Турна (вероятно е мюсюлманско име, но за мен такива имена са много не на място, ако живееш в България).

# 337
Павела

Павлина – да,но Павела е странно...

# 338
  • Пловдив
Павела

Павлина – да,но Павела е странно...

Аз познавам една Павла.

# 339
  • Sofia
Благослов
Звезда

# 340
Павела, Симеона, Самуила, Камена - явно още са актуални. Една колежка стана баба днес  на Кели Андрей Бекяров. На дядо си Камен била кръстена. Ама да не е Камена Simple Smile

# 341
И аз знам за една Кейла на баба си Кръстияна, ама там поне младите не живеят в бг и майката не е българка. А това Кели звучи ужасно - веднъж, че е някакво неопределено име дето да се чудиш момче ли е , момиче ли, а презимето и фамилята не помагат, и второ, че ми звучи като келяв. А и трето се сетих - аосциирам го с глупавата дъщеря от "Женени с деца".

# 342
Спасимиа

# 343
И аз знам за една Кейла на баба си Кръстияна, ама там поне младите не живеят в бг и майката не е българка. А това Кели звучи ужасно - веднъж, че е някакво неопределено име дето да се чудиш момче ли е , момиче ли, а презимето и фамилята не помагат, и второ, че ми звучи като келяв. А и трето се сетих - аосциирам го с глупавата дъщеря от "Женени с деца".

A, да, Кели Бънди. Бях забравила за този сериал. В моя случай семейството са си българи, които живеят в БГ. Бабата е мн щастлива, само не харесва името. Дядото бил потресен, че Кели била на него кръстена. Бил предпочел да не асоциират името на бебето с неговото.

# 344
Това Кели е ужасно. Колкото и да не харесвам Кая в случая би било в пъти по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт