Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 44

• 27 644
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там
Сериозно, защо за бога им го причиняват ? 🤔🤐
Андара и Андана, току-що родени близначки, чисти българчета.

# 346
  • Пловдив
В моя случай семейството са си българи, които живеят в БГ. Бабата е мн щастлива, само не харесва името. Дядото бил потресен, че Кели била на него кръстена. Бил предпочел да не асоциират името на бебето с неговото.
Прав е човеко. Но аз на негово място щях да съм толкова потресена от бащиното и мъжкото фамилно, че Кели щеше почти да ми хареса сигурно.

# 347
МиГаела 😂 не е грешка.

# 348
Без да познавам сесейството смятам че са хора с изключително ниска култура и за съжаление и детето им вече влиза в тази графа, без да е имало възможност да докаже обратното 🤷‍♀️

# 349
# 350
  • Замък сред облаците
Ирма и Ян, сестра и брат; майката поне е българка, за бащата не знам.

# 351
Звучат ми супер. Особено след последните мнения 😀 И аз познавам един малък Ян, не ми е странно. Сещам се за Ян Бибиян 😊

# 352
Виза - жена от интервю при Карбовски.

На мои колеги децата са Илиян и Ян...

# 353
  • Пловдив
Виза Недялкова?
Ако е тя - беше известна радиожурналистка, жената на Андрей Райчев.

# 354
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Звучат ми супер. Особено след последните мнения 😀 И аз познавам един малък Ян, не ми е странно. Сещам се за Ян Бибиян 😊

Супер са, просто са ми необичайно. Звучат ми като унгарски или чешки.

Едитвам се, че съм писала последна:
Инж. Майкъл Дуганов

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:15 от АА

# 355
Познавам Заря,Малвина,Ягодина и Аида.Малката ми дъщеря е Девина,а каката има съученичка Дивина.

# 356
  • Някъде там
Комина, възрастна жена. Минка ѝ казват и не знаех до сега, че истинското ѝ име е Комина.
🤔😀

# 357
Без да познавам сесейството смятам че са хора с изключително ниска култура и за съжаление и детето им вече влиза в тази графа, без да е имало възможност да докаже обратното 🤷‍♀️

Не познавам лично момичето, още по-малко семейството й, но е успешна млада дама в голяма компания. Може да е напън за оригиналност.. Или комбинация от имена на баби и дядовци - примерно Мария (Мими) , Георги, Елица = МиГаЕла 😀 опитвам се да намеря разумно обяснение, ама ще си остане мистерия..

# 358
  • Пловдив
На мъжа ми колежка в софтуерна фирма, не знам дали още работи там, е с мъжко окончание на фамилното име - тя, и синът и - с име от сорта на Кели, но за момче, т.е. яко чуждестранно. Там не са точно с "ниска култура" хората, вече че някои са безкрайно и безсмислено префърцунени модерни столичани, е друго.

# 359
  • Sofia
Беляна,от тв

Общи условия

Активация на акаунт