Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • България
Монтажът на последния епизод беше под всякаква критика. Същият стил като на Диви и красиви. Липсват правила, не е ясно какво ще се случи. Участниците скачат като овце в кошара без мозък и създават хаос. Едната овца блее едно, другата - друго и на общото стадо му липсва овчарка-пазач. Най-гръмогласната овца блее като за 10 замества овчарите с овчарската им свирка.

Дано следващият епизод има сюжет, защото този беше безинтересен.

# 151
Е, не бих казала, разбирам, че има хора, които не са гледали миналите сезони, но аз нямам желание да слушам отново правилата. В темата всеки може да ги разясни...

# 152
И аз не съм съвсем съгласна, пазаруваха по бюджет, вече дори имаха санкции.

# 153
  • България
И аз не съм съвсем съгласна, пазаруваха по бюджет, вече дори имаха санкции.

Все хаотични неща, които не ни дадоха много информация. Видяхме какво ще ядат.

Като се започва нов сезон трябва самата продукция да разясни какви са правилата, а не да търся стари теми във отделен форум от продукцията, за да разбера какво се случва. Ще ги разделят на два отбора, ще спят в отделни стаи, ще ги наказват за правила, които не са им разяснили. Какво от това? Във Фермата още от първия ден имат битка за територия и сюжетът се раздвижва.

# 154
  • София
Нищо общо с Диви и красиви. Тук правилата са ясни, това е трети сезон. В Биг Брадър също не се обяснява всеки сезон как се гонят участници, какво е изповедалня и тн. Върви си по формат и участниците също не са изненадани, няма усещането за неоринтираност. Още не знаят кое точно е нарушение, но това е нормално.

Всичко ми стана ясно по епизода, не се налагаше да връщам, за да разбера кои са тези участници в тъмното или за нещо друго.

Вярвам, че и Диви и красиви могат да надградят, нямат опит и не са се усетили, че така ще се получи. Те мислеха, че ще е интересно без правила.

В НадкасТ записват сега реакция на втори епизод и споменаха Дяволо

ferencliszt, вътрешните правила никъде не се обянсяат на зрителите. Във Фермата също ги наказват за повреди на микрофони, говорене с екипа и взета цигара и тн. Те си имат вътрешен правилник, който е ясен за рящщрях в общи линии. Нормално да позабравят подробности от рода на дали се къпят с микрофон или не.

Разпределянето на бюджета беше важно и показа потенциални точки за напрежение. Жорката вече започна с мрънкането за храна и как пушачите трябва да се откажат от храна, ако ще пушат. Това не се прави на първа седмица, когато влизаш сит и зависиш от тези хора. Когато нямат пари, тогава се споменава това. Очаквах да играе по-умно.

# 155
Част от вътрешните правила са:

- не се свалят и изключват микрофони
- не се издава каквото и да е от къщата, когато са навън или работят с телефона си, който пък им се дава за определен период на ден
- не се влиза по двама в тоалетна/баня, защото само там няма камери, а и могат да свалят микрофоните
- не се загасят лампи
- по никакъв повод не се пипат камери

# 156
Нищо общо с Диви и красиви. Тук правилата са ясни, това е трети сезон. В Биг Брадър също не се обяснява всеки сезон как се гонят участници, какво е изповедалня и тн. Върви си по формат и участниците също не са изненадани, няма усещането за неоринтираност. Още не знаят кое точно е нарушение, но това е нормално.

Всичко ми стана ясно по епизода, не се налагаше да връщам, за да разбера кои са тези участници в тъмното или за нещо друго.

Вярвам, че и Диви и красиви могат да надградят, нямат опит и не са се усетили, че така ще се получи. Те мислеха, че ще е интересно без правила.

В НадкасТ записват сега реакция на втори епизод и споменаха Дяволо

ferencliszt, вътрешните правила никъде не се обянсяат на зрителите. Във Фермата също ги наказват за повреди на микрофони, говорене с екипа и взета цигара и тн. Те си имат вътрешен правилник, който е ясен за рящщрях в общи линии. Нормално да позабравят подробности от рода на дали се къпят с микрофон или не.
Все едно ни пише Ния-Косара. 😁

# 157
  • София
100 % са наясно какви са правилата, та се се подписали и под тях.

# 158
# 159
Забавни са коментарите на Надкаст.
Любопитна беше хипотезата на Неделчо, че Валерия и Янков са се сдушиши, защото той й е обещал трева.

# 160
"Имаше ли проникване?" - това е въпросът на годината, но за това малко по късно. Исках като жълт вестник да започна с нещо гръмко Sweat Smile

Четях коментарите, разсъждавах си над епизода и се чудех с какво мнение съм за цялото нещо. Сядайки сега да мисля, се вкарах сама в дълбоки размисли.
И преди изказах мнението си колко професионално изглежда цялото нещо, но и тази година си зададох следния въпрос - Възможно ли е колко по-професионално става предаването, толкова повече да губи чара си?
Лично аз много харесвам първи сезон и даже мисля, че достатъчно го забравих, за да си го пусна пак. Както и преди съм казала, за мен той е като подигравка към всички риалитита, създавайки нещо уникално, забавно и неподправено. Имаше много гафове, много неща домисляни в последния момент, груби игри, изсмукани от пръстите, но в това именно беше чара. Нараствайки със сезони и популярност обаче според мен се загуби този чар.
Покачването на нивото според мен уби нещо, което ми е трудно да опиша с думи. Някакси сега като се замислям, епизодите са ми много стерилни. Големите игри, сложните схеми, изграждането на стратегии измести скандалите за редче шоколад, чуденето какво да се прави и подобни.
Това, че цигарите влизат в бюджета също го смятам за минус. Не че ми пречи муфтенето, просто то отнема от време и енергия, която може да се вложи в друго. А и колко интересно разговори се провеждат на по цигара...

Та за събитията от самия епизод. Вече почвам да си създавам някакви впечатление за участниците.
Честито! Имаме Анджела номер 2 в лицето на Алекса. Според мен тази мома много ще се натиска да готви, ще се тръшка като не стане на нейното, като цяло - пълен пакет лигла. Това неуважение към продукцията със сядането на масата и размахването на средни пръсти какво трябваше да показва? От сега вече ме боли глава.

Кумбата 2.0 а.к.а Янков много ми падна в очите и рязко го преместих от групата на фаворитите. Що не го запознаят с Ивка Бейбе? И двамата само за секс говорят. Как ще си паснат. Хареса ми лафчето "За колко да си навия алармата, че да се събудиш до мен" или там както беше. Първия път ми стана смешно като го каза ама след няколкото повторения го намразих.
Той определено не е Кумбата въпреки приликите. Ако го видиш за две минути може и да кажеш, че са сходни, но след малко повече време разликите почват да крещят. Още ако се започне от външния вид - Кумбата е набит, но има хубаво телосложение, доколкото този ми е като макарон. Първия има едно такова излъчване и малко повече си мери приказките и поведението и знае кога може да се лигави, доколкото като виждам, Янков не подбира.

И като стана дума за подбиране... Валерия. Всичко под ножа или по скоро между краката. Признавам си, че докато гледах епизода се чувствах като в сапунен сериал и крещях срещу телевизора "*****", но после се замислих за нещо. Та това е предаване, по дяволите! Това може да е мисия! Ако е мисия, добре измислено от продукцията, но ако не е... Вал, Вал... Скъпа, аз лично ще ти подаря книга за самопомощ и гащи с катинар.
При Валирия се забелязва едно желание за внимание на всяка цена. Ще използва тъжна история или пък отчаяни лъжи и номера само и само да е в центъра на вихъра. Малко вече ми е досадно.

Антонио... Този човек ме обърна към Господа. "Господи, моля те да го изгонят възможно най-скоро, че едно кречетало в предаването стига" - си повтарям всеки пък като се сетя за предаването.
Той за Шер или пък за Бионсе е взел. Представя се само с едно име и нямало човек, който да не му знае песните. Извинявам се, аз туко що си излезнах от пещерата и не му знам песните. Признавам си, че не съм меломанка, но обичам музиката без да следя стрикно новите парчета. Понякога когато винцето ми стане сладко си пускам и чалга ама слушам от старите песни. Тоя господин не знам от коя махала е излязъл, но искам да го светна, че света е по-голям и слънцето не се върти около него.

Никой друг не ми направи впечатление особено в епизод. Признавам си, че искрено с глас се смях на Венета.
"-Ти ШадолХ или ШадолЕх си? - пита уверено тя.
-ШадолХекс."
И нашата пак не разбра накрая.
А Васенцето душичката седи критично и се чуди какво става, защото той толкова хора е виждал само във Фортнайт. За тези, които не са запознати особено с него, ще разясня, че той има малко детско поведение. Състезателен е, но не чак като ДидоД. Не умее особено да губи, тръшка като не стане на неговото, а като спечели обича да злорадства. Надявам се да успее да се отпусне достатъчно, за да покаже тази негова страна.
Азов! Азов! Азов! - скандирам пред телевизора, чакайки епизода да започне. Единствената кутия, която ще коментирам е неговата. Малко ми стана тъпо, едвам не се разплаках, когато той заговори за баща си. Знам какво е и напълно го разбирам болката му. Но трябваше ли продукцията да напише точно това! На първо място загубата на родител е гадно, болезнено и лично нещо. Не всеки обича да парадира с това като Валерия например. Второ - можеха да зачекнат нещо за това, че с Мъци не са в добри отношения. Някакси ми се видя неуместно точно този надпис, защото все едно излиза, че последната година Азов не е направил друго освен, че е загубил баща си. Радвам се, че поне никой не намеси ужасния скандал и грозните обвинения хвърлени срещу него от Чарли Танев преди години. Наистина грозна история, която Азов прие и действа много мъжката. Надявам се и в Къщата да видим, че си тежи на мястото и то не само буквално.

О! Щях да забравя тази така коментирана ... Моника? Нали така беше. Разглеждах снимките на момиче и наистина има красиви фотографии. Не мисля, че е редно да смятаме колко пари изкарва някой и т.н. Това си е негова лична работа. Аз не намирам нищо срамно в голите снимки и когато човек си харесва тялото да го показва стига да го прави по правилния начин и на правилното място. Не всеки гони голямо кариерно развитие и мечтае да е в офис или кмет на град. А и семейството и може да има достатъчно пари, че да не и се наложи и един да работи нещо стандартно. Без да знам цялата история нямам намерения да съдя.
Но ще я осъдя, че се разказваше гола из общата стая. Това е малко прекалено. Познава се с тези хора от няколко часа, някой от мъжете там са обвързани... Неловко е. Това определено не е правилното място и време да се разпищолва. Разбира се, всичко зависи кога и е започнала мисията се.

Оле! Как щях да забравя Марийчето. Това момиче защо изглежда все едно перманентно надушва ако?

Другите за сега са ми статисти и част от мебелировката включително Васето и Азов, но тях ги споменах по други причини. След още няколко епизода (следващия предполагам ще е изцяло битка) ще си съставя по цялостно мнение за всичко.

# 161
  • София
Азов и Мъци не са в лоши отношения, даже Мъци днес реагира на втори епизод и е оставил нарочно най-много за Азов. Каза, че още са приятели, но вече не се виждат толкова често. Явно Мъци е предлагал на Азов преди години още да правят нещо по-комерсиално, но Азов не се е навил и сега съжалява. Наистина супер много хора не са чували за него, а беше от големите имена, за мен и най-голямото в Къщата този сезон. Много се изненадах, че и някакви от новите звезди в ютюб (Хриси и Яни) не го знаят. В тази връзка Азов вчера пусна много хубаво видео за ютюбърите у нас по години кой кога е започнал и какво е правил. Не покрива женските лайфстайл инфлуенсъри, както и още няколко е изпуснал, но то няма как всички. Ако ви се гледа:

https://youtu.be/cHNIm_uqmNQ

Новият надкаст е приятен, добър тандем са двамата. Намирам и Неделчо за по-откровен и забавен. Да кажем и за него дума, че отнесе много последната седмица. 😁

# 162
Първият епизод на подкаста на Азов от преди 3 месеца беше с Мъци. В добри отношения са си.
И аз, както бях споделила, много му симпатизирам, но той е прекалено спокоен, добродушен и хрисим. Някак не виждам как ще изпъкне много сред сеирджиите вътре.
Васко ми направи впечатление, че доста комуникираше с останалите, нищо, че това противоречи на имиджа на геймърите.
Иначе и на мен Янков ми идва прекалено лигав в сравнение с Кумбата.

# 163
Аз бях от хората, които не харесваха Кумбата, но оцених нещо в него - дори и в най-гадните ситуации, не си позволи да е неуважителен към съквартирантите си. Кумбата 2 още в първите дни се провали в това. Няма на каква основа да му симпатизирам.

Мъци и Азов бяха скарани преди години (разказаха подробно, нищо интересно, с уговорки по съвместната им работа и лоша комуникация беше свързано). Сега са се сдобрили, но нормално да не са толкова близки, още повече предвид факта, че са в различни градове. Иначе преди имаха общ подкаст само в аудиоформат и беше сполучлив.

Днес изслушах както Надкаст, така и реакцията на Мъци. В нея Павел Колев е във вихъра си, като са тримата с Ицака не се отпуска да говори, но тук много ме забавляваше. Определено тези допълнителни материали ми засилват интереса към предаването, въпреки че реално харесвам само двама участници - Азов и Жорката.

# 164
Знам, че Мъци и Азов не са скарани. Просто го използвах за пример, че можеха за него да изберат нещо друго, а не смърта на баща му. Може и аз малко да съм афектирана заради другите тв предавания където експлоатират тъгата на хората.

Днес изслушах както Надкаст, така и реакцията на Мъци. В нея Павел Колев е във вихъра си, като са тримата с Ицака не се отпуска да говори, но тук много ме забавляваше. Определено тези допълнителни материали ми засилват интереса към предаването, въпреки че реално харесвам само двама участници - Азов и Жорката.

И аз съм забелязала тази динамика. Павел сякаш се опитва да е по-сериозния и да балансира Ицака, който е по-освободен.
Подкрепям и за допълнителните подкастти и видеа.
Не знам дали вече са започнали да качват видеа за членове, но и тази година ще ги подкрепя с абонамент.

Общи условия

Активация на акаунт