Любители на кучета - 144

• 26 272
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Данък... "хайде, моля, давай лакомството":

# 121
Много сладка Мая, само за мачкане.
Върху мама ми е най-добре

# 122
И аз съм против да се дава бебе куче на човек на квартира. Всичко се случва, може да се наложи да смени квартирата и на новото място да не пускат кучета, може сегашният наемодател да се заяде ако направи някоя беля кученцето. Рискът е твърде голям.

# 123
Намерил го, ама го дал на теб. Значи кученцето си е твое вече. Където едно, там и две. Пък и едното ще е гост за определени дни, а другото ще ти е другар 24/7. Аз бих го оставила за себе си.

# 124
  • под тепетата
Хей, живот, здравей, здравейййй!

Галски, тооолкова е сладко!
Светла, как го издържаш? Тежка обич Joy

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 13:47 от bilqna_69

# 125
Биляна, любовта е взаимна 😂 Като ваденка ми е и най - много мен слуша. Само като му кажа ," Макс давам кашкавалче" , зарязва всичко и бегом при мен.

# 126
  • под тепетата
Е, то кашТавал е вълшебна думичка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
  • Bарна, морето, сините вълни
Момичета, силно вярвам, че вашата положителна енергия е повлияла. След много трудни нощи, снощи седнахме като възрастни хора да разговаряме. И да се разберем за децата и Ерос. От време на време се драчи, но се съгласи, че е най-добре всички да живеят при мен и да ги взима, когато реши при него. Живот и здраве утре се изнасяме при мама и тати и Ерос официално си става селянче. 😊❤️ Ще се чувства добре. Ще му правят къщичка и вероятно само вечер ще си спи вкъщи при нас. Скоро трябва да си намеря и работа, а мама и тати ще помагат с децата.

# 128
Деспи прегръдки от мен и се радвам, че сте се разбрали като зрели хора, кое е най-доброто за всички ви 🤗

# 129
Деспи, това е чудесна новина.Ще се справиш! Най-доброто предстои! Прегръдки и целувки на децата и Ерко разбира се🤗❤️

# 130
Чудесна новина Деспи!
Прегръдка и кураж за напред!

# 131
  • На ръба..
Страхотни новини! Много, много се радвам, че сте се разбрали и по-важното е, че има комуникация. Всичко ще се нареди, но се изисква кураж за такава стъпка и силно те подкрепям 🤗❤

# 132
Благодаря за отговорите. Едното кученце днес прояде хляб. Казаха, че е добър знак. Може и да е прескочил трапа. Беше и активно, скачаше да се радва, а до онзи ден даже очичките не си отваряше. Иначе пак бяха на антибиотик, но от пътя с колата им става зле и повръщат. Докторите казаха, че за толкова малки кученца, доста добре се борят с вируса и дават надежди, че ще се оправят. Правим всичко възможно. ❤️ Това е ужасен вирус. Наистина не се бях сблъсквала с него и съм в шок как от раз се разболяват и колко тежко минава всичко. Надявам малките да са късметлии и да се възстановят.

Стискам и аз палци да се оправят бебетата. Имам загубено кученце от парво, измамиха ни и ни продадоха болно животинче. То всичко изглеждаше съмнително тогава, но късмет. Поне в единствената седмица, в която беше част от семейството ни беше много обичана. Вирусът вирее поне шест месеца на местата, където болните животни са се изхождали, та където имате възможност третирайте повърхностите с белина и не допускайте неваксинирани любимци в тези зони.

# 133
  • под тепетата
Деспи, много се радвам за доброто развитие!

# 134
  • София
Деспи, дано все така цивилизовани да са ви отношенията. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт