Любители на кучета - 144

• 26 289
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Деспи, ако имаш нужда от помощ за децата (дрехи, обувки, помагала) - моля те, пиши ни (на л.с). Знаеш колко си ни любима! Винаги ще помагаме! И за Ерос ❤.
Няма срам в това да поиска човек помощ.
Обичаме те ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
П.п. Оф, имам нужда да ни стиснете палци! На финала сме, да се преместим в новото ни жилище и все нещо "ново" изниква. И тъпотото е, че именно партньорски фирми ни издънват... отпуски "бла-бла-бла". Истината е, че никой не си върши работата съвестно... аман. Отделно, че сме адски натоварени с работа... аман. Децата са при баба си и дядо си... липсват ни. И сме много изнервени у дома. 2ри ремонт и ако и сега продължим заедно след него - ще е за цял живот... повярвайте ми, понякога ми идва да хвана нещо и да го ... ... за мм иде реч. Мъже. Пфу.
Ох, малко олекна... не мога да го сложа в скрит текст, но зная, че ме разбирате. ❤ ви! Стискайте палци нещата да станат по- бързо и в срок... после ще покажа 🥰👍🙏 живи и здрави

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 00:19 от Галски

# 136
G.G15 как са мъниците? Стискам палци да оздравеят и тричките 🤗

Галски това с ремонта и местенето ми е и на мен на главата. Първо, че трябваше всичко да е готово още миналата година, да не казвам, че повечето неща се правиха и плащаха по 2 пъти заради "кадърни" майстори. А за моето тичане с бебе на ръце и дума няма са отварям, че темата няма да ми стигне.. познават ни в повечето строителни магазини и само отчитат колко е пораснала за това време 🤪 Някакви дреболии останаха, като да се върже мивка и пералня и да се сложат 2 контакта и заземят едни други, че бие ток като включиш нещо в тях.. ама ще се проточат поне месец като гледам, щото усещам, че и те чакат на мен. Толкоз нерви и яд изхабих, а пък половинката що нерви си изби на мен за тоя период, че не знам за къде да си стягам багажа 😂 

Хайде и една фотка на хипопотам да сложа:

# 137
  • София
Деспи, съжалявам, че преминаваш през това. Но понякога това е правилното решение. Колкото и да е трудно и болезнено. Ще се справите! Имаш прекрасни деца! Заради тях ще се справиш. Прегръдки и целувки и за Ерос! Heart

Галски, стискам палци!

# 138
Добро утро!

Деспи, горе главата и това ще мине. Всичко ще се нареди и ще видиш, че живота продължава да е хубав и забавен! Най важното е да гледаш напред и да не се спираш на едно място. В кое село ще сте? Ох там ще е рай за деца и кучовци хъхъхъ.

Моето диване продължава да иска да изрови едното ми кивенце, дето за първа година има няколко плодчета......всяка вечер заривам дупките й!

# 139
  • Бургас
Sivi как стои тоз хипопотам така мирен? Не бяга, не плува? Или просто такъв момент си улучила.
Не си представям нито за миг Елза да застане кротко във водата.

# 140
  • Пловдив
Мила Деспи, поемаш по труден път, трябва да си силна. Емоциите настрана, максимално хладно и разумно поведение.
Скрит текст:
Един съвет от мен - опитай се елегантно да наложиш независимост от твоите родители по отношение на децата, тяхното възпитание и взимане на решенията за тях. Защото когато си зависим финансово и живеещ в техен имот е възможно да те приемат като едно от три деца. Но докато си при родителите си работи максимално върху себе си и твоята квалификация.
На разположение съм да помагам с каквото ти е необходимо.
Скрит текст:

# 141
Ох днес на бегом бях до вет.
Както вървяхме ,вече на прибиране , с Кайра, тя изведнъж започна да повръща , не може да върви, не вдига дори глава да ме погледне . Точно пред вкъщи . Изпаднах в шок нещо да не хапнала по пътя без да видя, (въпреки че днес не е пускана да тича както обикновено ).
Не може по стълбите да се качи, очите присвити чак, ужас. оставих я долу за да си взема ключа за колата и на бегом до нея , рев, едва виждам и с триста карах до вет.
Докато стигнем , за щастие, се осефери. Док каза, че не е отрова. Пупупуп слава Богу. Но имало някакви треви, с лепкава повърхност, а тя е по-чувствителна  и сигурно от тях.
Похвали я, че ловува без обучение . На мен съвестта съвсем ми се изчисти и сега сме си вкъщи . Тя спи. Но си признавам , мислех че е отровена и ще умре всеки миг и направо свят ми се зави какво ще правя без нея.

# 142
Tintina Макс си е баш хипопотам.. цопва, където има дъно и си стои там. Баш като мен си е 😂 Мисля, че понеже мен ме е страх много от вода и съм му предала този ми страх и на него. Не че не мога да плувам, ама си ме е шубе. Съответно и него винаги съм държала под контрол, а и той сигурно е усещал притеснението ми като влиза във водата. Даже преди години племенника дойде с нас и влезе да плува (детето си умее, ходеше на плуване, гмурка се), ама аз талъв страх му трепервх, че Макс стоеше до него и все го побутваше към брега 😂 Та, Макс умее да плува, ама само ако попадне на място без дъно или ако вляза и аз, като той идва до мен и иска да го гушкам, да не се мори да маха с лапи 🤪 А Вивата е другата крайност като влезе и не можеш я изкара. На два пъти си мислех, че се е удавила, щото по половин час и повече се запилява във водата да гони патици.

sparkling добре, че е от тревите Дано ни едно куче или коте не среща отрова..

# 143
  • под тепетата
Аз пък помислих, че е алергична реакция от ужилване. Добре, че се е съвзела Кайра!
Ох, като говорите за ремонт, за мен това е равносилно на кавга. С много различни вкусове сме и се изнервям само като знам, че предстои пак.

# 144
Ремонтите са ми болна тема и на мен. Трябва да се ремонтира доста у нас, ама... на мен ми се пътува - това първо, второ - не виждам как ще се случат нещата с две животни, които няма къде да отидат. Майка ми е възрастна вече да седи да се разправя с майстори, а пък нямам доверие да са сами тука, докато аз съм на работа. Да не говорим, че ще трябва и да чистя след тях. Последно правих миниремонт да тансформирам килера в ниша за пералнята и сушилнята миналата година. Грейси беше откачила, тя хич не обича силни шумове.

# 145
Моето момче празнува днес първата си годинка! Да ми е жив и здрав!

Снимката не се получи хич, ама Арес  е доволен от тортата си Joy
Подарък- разходка с колата, няма такава радост Joy не иска да слиза от нея. Мъжка му работа

# 146
Честит да е Арес, още много години да го возите и да го черпите!

# 147
ЧРД на Арес, още дълги години да се радва на такива торти 🎂❤️

# 148
Честит рожден ден на Арес! Heart Да е здрав и все такъв чаровник!

# 149
Честит празник, Арес!
Бъди жив и здрав, послушен, но все пак в рамките на нормалното, за да не загубиш щуравостта! Stuck Out Tongue BalloonMeat On Bone

Общи условия

Активация на акаунт