Любители на кучета - 144

• 26 342
  • 712
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мамини сладки.

# 256
Тони страхотна усмивка има малкото буболече 😍 Радвам се, че се включи 🤗

# 257
  • под тепетата
Ох, много са сладки! Sivi, кога порасна толкова твоята кукла Kissing Heart
Тони, много са сладки!
И у нас до онзи ден беше пълна къща - малкото внуче се забавляваше с Ози. Галеше го по лапичките, беше облизан доволно, но си личи, че Ози ревнува и малко дистанцирано се държи.

# 258
Кастиел още преди да го взема е социализиран с малки деца, че в развъдника имат три. Ама даже ми се струва твърде социализиран - като види малко дете да върви срещу него и иска да ходи да играе с него. Да де, ама аз как да знам майката на какво мнение ще е и го спирам. Поне децата пред блока го научиха и идват да му се радват, като го видят.

# 259
  • sf
А Нейо днес на разходка го спряха две дечица да му се радват. Едното каза, че прилича на крава и го нарече кравко 😆🤣

# 260
  • Варна
Ох, от месеци спорим с Бориса, че не може да разхожда Бизу и Каду. Когато сме заедно много внимават, обаче са люти чушки и двамата, а града е пълен с туристи (четирикраки) и не мога да рискувам оставяйки повода на Бориса. Иначе взима мокри кърпи и им чисти лапите. 😁
Откакто сме цялото фемили Бизу лежи по гръб по цял ден. ММ вика, че усещал вече, че не е единствения мъж в къщата и може да си отдъхне 🤣🤣

# 261
Страхотни деца с кучовци! HeartHeartHeart

Вече официално нямам лавандула в градината. Започнала е да атакува райската ябълка която е още зелена, но я сваля със се клонките! Метнала е и кивито, всеки ден го заравям, до кога не се знае ще оцелее ли или нц......по една арка върви и ще ми съвсем погрознее двора ако и него унищожи! Не знам какво да го правя това диване, някой да иска да го прибере за няколко години докато остарее и надебелее и омързеливи? JoyJoyJoy После ще си го взема Sunglasses

Ей, че беладжийката!

# 262
Красивата, чаровна, невероятна Берга я вземам веднага, карай ми я Hug
И честно, на мен ми изглежда много кротка и хрисима даже, а погледът й е....
Само да е здрава, райски ябълки и лавандули има, но Берга си е само една Stuck Out Tongue Winking Eye

# 263
  • sf
Естела, ТМ се прибра в БГ или вие отидохте?
Ние с Нейо сме на двор и въздух .Нашите са на море и ние храним рибите и поливаме доматите. 😆 И си почиваме
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 12:29 от donsita

# 264
Ей,като се появят майчетата с бебчовци ,дечица и кучовци-става прекрасно!От сърце и душа им се радвам!И другите сладури -кой по дивани,кой по лавандули са чудесни!

# 265
Страхотни деца с кучовци! HeartHeartHeart

Вече официално нямам лавандула в градината. Започнала е да атакува райската ябълка която е още зелена, но я сваля със се клонките!

Любимата тема, ама само чета от месеци... Ни данък, ни...пепел по главата.
Понеже нашето диване се обзаведе с декар двор преди 6 месеца, та и той се опитва да "помага" с градинарството. Мъж ми с такъв кеф си засади райска ябълка, че само я варди и се кара като мятам топки в нейна посока. Диването нали е едно лекичко...само виждаш как 50 кила се носят по тревата Satisfied Та, около фиданките се наложи да сложи леки оградки. Два, три пъти имаше предупреждение на висок глас, и за сега не сме потрошоли нищо... Около градината едни палети тази година ще вардят, че нали...мама има нужда от помощ за боба, картофите... А как не иска да се качва колата понеделник сутрин. Такова мрънкане е 30 минути до София, че ми къса нервите.
Утре отиваме за 10 дни, ще се отчетем с данък Simple Smile Прекрасен август на всички четири и двукраки пожелавам!!!

# 266
Берга, Берга... като те гледа човек кротко полегнала на дивана, как да предположи, че си люта унищожителка на градини? Да няма някаква грешка? Joy

# 267
  • София
Сиви, много е пораснала. Все едно вчера се роди. Да е жива и здрава.

# 268
С Берга знам какъв е проблема - скучно й е, но няма как да има човек с нея през деня. Почивните дни като съм си у дома не се сеща да прави простотии, защото е все до мен. Не искам да я затварям в клетката за по цял ден, защото сега като я напече и си намира по двора прохладно местенце, а и баш истината е, че ми е жал Simple Smile
Сега ми звънна дъщеря ми, пак ровила в кивито....., а съм го обградила с камъни, но днес ще трябва тухли и керемиди да слагам!

# 269
С Берга знам какъв е проблема - скучно й е, но няма как да има човек с нея през деня. Почивните дни като съм си у дома не се сеща да прави простотии, защото е все до мен. Не искам да я затварям в клетката за по цял ден, защото сега като я напече и си намира по двора прохладно местенце, а и баш истината е, че ми е жал Simple Smile
Сега ми звънна дъщеря ми, пак ровила в кивито....., а съм го обградила с камъни, но днес ще трябва тухли и керемиди да слагам!

Ако и "насадиш" едни по дълги пръчки из двора, да си откопава тях Simple Smile дали няма шанс да спасиш кивито... (аз понеже съм пишман градинарка и хич не се впечатлявам, че ще изкопа нещо; лавандулата е още в саксии де)

Общи условия

Активация на акаунт