Любители на кучета - 144

• 26 337
  • 712
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ох, Бергичка как благо гледа... Как да й се разсърдиш. Аз като се скарам на Арчи за нещо, после ми е жал.. След 10 мин. ходя и го гушкам. Знам, да възпитавам животно не умея. Добре, че е ММ. Та у нас не е пълна анархия.

# 271
На арката ми има от двете страни киви, млади са на 3-4 години. покрай едното набучих арматура Smiling Imp, ама нямам вече, та днес ще трябва да измисля някакво средство веднъж за винаги да не го бара!

На снимка всички са много сладки, добри и послушни като при децата! Joy

mamamish, чакам снимки! Heart Eyes

# 272
  • Варна
Донси, той се прибра. Малката ще походи известно време тук на ясла, а ние ще учим френски. 🤣

# 273
  • sf
Нейо нещо се контузи или убоде на нещо, не разбрах. Ама имаше малко , съвсем малко кръв по лапата. А сега не идва като ям, а се крие в банята. Огледах го,нищо не видях. Ще го оставя малко сам да видя как ще е.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:07 от donsita

# 274
Череша беша беше полегнала за 2 минути и избяга. Толкова ѝ е, ама да покаже, че никой няма да я изгони.

# 275
# 276
  • На ръба..
Ех, че хубави снимки и бебета и кучовци 😍😘🥰

Идвам с един рожденник, който днес търкулва първата си годинка.. и се държи все едно има рожден ден днес и не иска да спи от кеф, едва сега се предаде.. торта няма, че е с чувствителен стомах, но намаза консерва за първи път 🫣

# 277
Честит да е рожденникът, много да ви радва и вие него! Някак първата година на кученцата се изнизва много бързо и изведнъж вече не са бебета, но за нас винаги си остават деца.

# 278
Жив и здрав да е рожденика! Още много години да се радвате на взаимната си любов!

# 279
ЧРД, Бари 🎂 Да си жив и здрав ощеее дъъълги години 😍 Тази година консерва, догодина торта от пържоли, или един бут за компенсация 🍖🤭

# 280
  • София
Честит да е Бари! Да е здрав, весел и послушен!
Много лакомства да получава. Simple Smile

# 281
DiDora, честит да ти е рожденика!
Жив и здрав да е! Глезен с много консерви и лакомства!

# 282
Честит да е прекрасният рожденик! Дълги години да се гушкате все така.

# 283
  • Варна
Ооо, Бари сладкиша порастнал ❤️

Да е здрав и много щастлив. Зло да го забрави 🙏🫶

# 284
Ех, че хубави снимки и бебета и кучовци 😍😘🥰

Идвам с един рожденник, който днес търкулва първата си годинка.. и се държи все едно има рожден ден днес и не иска да спи от кеф, едва сега се предаде.. торта няма, че е с чувствителен стомах, но намаза консерва за първи път 🫣

Честит рожден ден,мило куче!Да си жив и  здрав!

Общи условия

Активация на акаунт