Любители на кучета - 144

• 26 324
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
Много му отива синьото!

# 346
  • София
Мейпъл е като близначка на Арчи. Много е красива!
Котешката къща е супер! Simple Smile

# 347
  • Варна
Реа, набрюдавай я,да не е глътнала някоя част от чадъра и метлата.

# 348
А Зара днес изяде половин кравешко лайно, или конско... абе половин зелена тортичка омуфка. Гоних я по поляната с пръчката после, ама кел файда, лайното вече е изядено. Сега сме в очакване на последствията. Cry

Живот ли бе, кучкарски, да го опишеш... това си е едно ежедневно люшкане между "Аман от теб, черна чумо такава" и "Боже, не знам как ще живея без теб." Confused

# 349
Нищо няма да и се случи. Макс е същия, на изхода ще е по зеленикаво и тъмно. И това сме го преживявали 😅

# 350
Привет компания, втори ден на село и вече сме с мускулна треска. Снощи близа лапите, сега спи. Сутринта даже за топка и тичане нямаше сила. В петък до 21:30 бесня, вчера сутринта по-малко и днес...сън. Поне и аз ще си чета книгата спкойно, че иначе нон стоп някоя топка ми е навряна в лицето.
Да си платим и данъка:
Скрит текст:
Спокойна неделя на всички!

# 351
Има пържоли на барбекюто и старчето Кардю се цани пазач Joy

Преплита крака, задницата виси, но като помирише месце, забравя всичко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
Душица е тоз Кардю Heart
Аз пък да похваля  Черньо- вчера бяхме на ваксина, ами не разбра въобще - хрускаше лакомства и ги споделяше с дакелата на вет. Толкова смешни бяха Крачун и Малчо седнали чакат почерпка, а док бие ваксина.

# 353
Да ви кажа, какво ли не прави едно куче. Онази вечер, след работа, оскубах плевелите корен по корен, с ръка. Да може Крачун и Малчо да тичат и да се боричкат спокойно. Joy
Матейчо вече лае. Joy Утре или във вторник ще го водя за първа ваксина.

# 354
  • Варна
Здравейте! Изтървала съм, че има нова тема, но сме затънали в ремонти и не бях сядала на лаптопа от седмици.
Поздравявам Дара за доброто ѝ сърце и честитя със закъснение новото попълнение в семейството ѝ! Има ли си име вече? Много ми хареса предложението за Тумба от испански, а мм веднага се обади, че на холандски било Граф. Момченце беше, нали?
Каракачанката ни на село се казва Мара и докато избирахме Изито, исках и тя да е с име с 4 букви, завършващо на "ара", за да си подхождат. Grinning Съответно разиграхме варианти с всички букви от азбуката и най-много харесах Зара. ММ уж се съгласи, но ден преди да ѝ поръчам гравирания нашийник, каза, че имали някакво съседско куче Зара там, което било много злобно и за него това било име с неприятни асоциации, но ако аз много държа, нека е Зара. Да, ама аз исках и на него да му харесва и се отказах от името, което иначе обожавам. Та започнахме да гледаме имена на императрици, богини ии се спряхме на Изида. Поръчахме нашийника и мирясахме. Grinning

п.п. Породи като пУмеран, бУлонка, саМбернар не съществуват. Хайде поне да знаете как се изписат породите на собствените ви кученца...

п.п. 2 за малко да забравя и данъка:
Щедра съм, че не съм писала от доста време, апък сме пълни със снимки от последната изложба. Grinning

# 355
  • под тепетата
Пораснала е Изи Heart!

# 356
Чудесни сте и двете! А, Изи верно е пораснала неусетно за мен!

# 357
Ехее, Изито станала голяма мома вече. Heart Eyes Голяма красавица.

# 358
  • Варна
Скоро бяхме на вет и закова кантара на 10,00. Очаква се да качи още 2 - 3 кг най-много. Като габаритни размери ще остане горе долу такава, само малко ще се отлъсти. Grinning

Направи алергична реакция към липовия цвят. При преминаване покрай дървета с килим от нападали под тях цветчета ѝ се зачервиха очите, а клепачите много се подуха и почти затвориха. При прибиране вкъщи това отшумя бавно - за 5 - 6 часа и на следващата разходка - пак същото. Трябваха ни няколко разходки, за да установим каква е причината. Променихме маршрута и при избягване на тези дървета нямаше проблеми. Вече се изчисти от самосебе си проблема и отново се разхождаме в любимте паркове. Като цяло всичко е наред с нея. Смених ѝ гранулите от сьомга на агнешко на същата марка и вече хапва с повече апетит.

# 359
  • Варна
Днес за малко да нашамаря една рускиня/украинка (не мога да направя разлика? задето се правеше на улава и нямаше да прибере акото на кучето си. Тръгнах към нея с торбичка в ръка, поспорихме, па си го прибра. Овца, без извинение.
Мятам ги наред, може и да ме дадат по новините.

Общи условия

Активация на акаунт