Любители на кучета - 144

• 26 323
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
Ехх, че хубави снимки 🥰 Много ми харесват всичките, но Кардю направо ми е слабост. 🥰 Нека има още много дни в сравнително добро здраве за възраста си 🤗
Дара извадило е късмет мъничето и сега си има и дом и кака да го учи 🤗
Тинтина виж, че и твоята стои мирна за снимка във водата 😄 Въпреки, че имам съмнения, че просто и е тясно да беснее 😁
Иде ми да им намачкам на всички уши, муцуни, гърбини.. кой каквото има в излишък 🤗
естела най-мразя непочистващи след кучетата си и накрая като ми излязат с "ама то е малко, колко пък да ака". Ми колкото толкова размера не го прави по приятно при настъпване 🤪
И една малка кифла разхожда куче: 😂

А така се спи най-добре поди климатика:

# 361
  • Варна
Хахаха, а как е изплезил езичето 💕

Обичам грамадански кучета ❤️

# 362
  • София

Къде отиде тате?

Няма да го изпусна от поглед!

# 363
  • Пловдив

моят закъснял данък на нещастен, изкъпан и сресан Саско и на неговия човек

# 364
А, тя рускинята пак като не се е направила, че не те разбира е добре, че много обичат така да се измъкват от всякакви ситуации.
Кас не е бил на вет откакто стана горещо, само кака му водя за дежурната инжекция, а на него взимам хапчета за обезпаразитяване. Ще го заведа да му се порадват като позахладнее, а и да го претеглим, че скоро не съм.
Снощи имахме още едно коте за компания, на размер двойно колкото Мег и нито от мен го беше страх, нито от Кас. Даже ми даде да го пипна и ми помърка. Накрая ще стана като една баба от съседен вход, която като излезе и след нея тръгват десетина котки.
Големи красоти показвате всички, давайте по-често.

# 365
  • Варна
Дрийм, тя си плещеше на руски/украински, аз на български. Ама много добре ме разбра. Че и нагло ми казва да й покажа къде точно, щото тя видиш ли говорила по телефона.
Божеее, Бориса много ме промени, в други времена щях да й го сложа в блузата.

# 366
Има такава тенденция напоследък - излизат с кучетата ама лапнали телефона. Има тук една с едно джакче, която всеки път като я видя говори по телефона. 
Ние в момента нямаме чистачка във входа, в два апартамента се правят ремонти и никой не чисти след себе си, асансьора е вечно варосан, стълбите също. Писна ми да го нося на ръце нагоре-надолу + някоя торба, ако съм пазарувала. И още не съм хванала кой не чисти след кучето си и го оставя да ака пред входа. Не мога да разбера, наистина ли не им пречи да живят в мизерия.

# 367
  • Варна
Много кучета ли има във входа?

# 368
  • Бургас
Не мога да разбера, наистина ли не им пречи да живят в мизерия.

Не им пречи. Ние имаме съседи, които хвърлят боклука си през прозореца. А уж образовани хора. В центъра на града живеят все пак, не в някой катун!
За стопаните на кучета без торбички, които се правят на приятно разсеяни - аз редовно им предлагам торбичка. Тогава ги хваща срам и казват "ама аз си имам". Ми като си имаш, що не я ползваш?

# 369
  • Варна
А де. Праят се на улави, ако мине номера.
И друго ми се случи, след като прибрах акото една жена искаше да ми стисне ръката. Казах, че няма за какво, това е мое задължение.

# 370
Ей така се спи на климатик 😅🤣
В кемпера явно му идва малък дивана и сега разпъва кокалите.

# 371
  • Варна
На мен два пъти вече ми де случва да се окаже, че ролката е останала само с една торбичка, куча да дрисне втори път и аз да нямам резервна… Отчаяно се оглеждах за други стопани наоколо, но единия път нямаше, а другия помолих една жена да ми услужи. Каза, че нямала… Ми рових, рових в чантата си и накрая с една носна кърпичка хартиена си го увих и пак отнесох в кошчето.

# 372
Ааа, Касчо е малък. Simple Smile
Да не ти се налага да събираш на Зара съкровищата в носна кърпичка. Joy

# 373
И на мен ми се е случвало да ползвам хартиена носна кърпичка, вместо торбичка. Даже се чудех дали няма по- малък размер торбички. Тези стандартните са твърде големи.
След две деца, нищо у Дрийм не можа да ме изненада.
Дори и бебешкото му напишкване на непозволени места - трая няколко месеца. При човешките бебета цялата сага с памперсите и приучаване към гърне трае години. Simple Smile

# 374
Много кучета ли има във входа?

Ами има едно голямо и три по-малки. "Съкровището" е като от малко куче, та голямото го изключвам. Има и едно, което идва само понякога, то пак е малко.
На мен така ми се случи да имам само едно пликче, а нашичкия да реши да ака два пъти, че и вторият път беше баш пред един магази и се наложи да вляза вътре да купя от тия пликчета за разфасоване, че да има с какво да събера.

Общи условия

Активация на акаунт