Любители на кучета - 144

• 26 317
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Аз всички изисквания съм си ги спазила - отидох в срок, кучето ми е чипирано и с всички ваксини. Никъде няма изискване всички ваксини да са в един паспорт.

С две думи - малоумна работа!
Щото не може да копира две страници и да насложи едната върху другата!

# 391
Варен ориз ли се даваше срещу дрисък? Берга дриска от 2 дни, диването не зная какво яде по двора, но все нещо намира.........Или да ходя до аптеката да взема смекта или нещо такова?

# 392
Варен ориз, водата му също.Смекта не знам колко ще свърши работа, но аз съм давала Ентерол на Тайра.От клиниката ми бяха казали направо 2 наведнъж.И наистина от раз затегна положението 😀

# 393
Реа, ориз и ентерол капсули. Доза за възрастни.

# 394
  • под тепетата
Ако може да устиска един ден гладна Берга, най- добре. И с оризова вода ще стегнеш положението, Реа. Давала съм смекта, нямаше проблем.

# 395
Благодаря ви, ще видя тази вечер как е положението или утре сутрин и ще взема мерки.

# 396
Здравейте! Май за пръв път пиша в хубавата ви темичка. Имаме 2г уипет - голямата ни любов. Heart Сега (ако всичко е наред, живот и здраве) ще имаме и бебе (човешко). Нямам търпение да ги видя как се забавляват заедно, но леко се притеснявам за това как трябва да ги запозная и какво да позволявам (и ограничавам) в най-първите месеци. Виждам, че тук пишат много стопани и съм сигурна, че голяма част сте с деца. Имате ли някакви полезни съвети? Simple Smile

Поздрав с нашия бонбон:

Скрит текст:

# 397
Аууу, още един бонбон в темата! Simple Smile Как се казва бонбонът?

В тази тема всички кучета са прекрасни, искам да кажа! Всички са красиви и всички са много много обичани. HeartHeart

# 398
Аууу, още един бонбон в темата! Simple Smile Как се казва бонбонът?

В тази тема всички кучета са прекрасни, искам да кажа! Всички са красиви и всички са много много обичани. HeartHeart
Ерик се казва. Simple Smile Голям е глезльо. Спи си на леглото с нас и за него диванът е негово притежание. Grinning Когато го взехме бях категорична: Възпитаваме кучето да не се качва на меката мебел! Нооо уипет няма как да убедиш в такова нещо и много бързо ни пречупи. Grinning Зимата ни топли. Освен това е голям планинар - навсякъде сме с него - на преходи, бягане, палатки. За 2 години кръстоса Рила, Пирин и Витоша, а и част от Родопите.

Скрит текст:

# 399
Много елегантен Ерик, ама погледа му е на калпазанчо май.
Нашето Мегче се показа за следобедната ни разходка и се успокоих. След малко отиваме да й кажем "лека нощ" и да я нахраним.

# 400
  • под тепетата
Здрасти, Ерик! Колко килограма е? Хрътка е, нали?
И аз бях категорична, че Ози  ще спи на килимче долу като предишното ни куче , но още като го взимахме  стопаните му ми се изсмяха и казаха "Ще видим"!

# 401
  • sf
Да, то и аз едно време се чудех на кучкарите . "Как пък няма да ставам рано, да обикалям в дъжд и вятър, сняг и кал. Да ми спи в леглото, да ми пуска косми" 🤣😆
Тай тъй. Добре дошъл, Ерик!

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 07:25 от donsita

# 402
Хрътка е, да. Simple Smile Около 13 кг - уипетите са сравнително малки хрътки. Не колкото италианските, но по-малки от големите хрътки. Голяма беличка е. Като бебе изяде дивана Grinning Сега е послушен и страшен гушко. Винаги гледа да легне при някой от нас.

# 403
Хаха, ние бяхме на обратно. Като взимах Кас от развъдника жената ми обясняваше как да не го взимам при мен в леглото ако плаче първите вечери, че ще свикне, пък аз й викам "Ооо, аз планирам да си спим заедно" и тя само се усмихна.

# 404
  • Варна
Ерик е голям сладкиш, Гугъл 💕
Да ви е здрав и много щастлив. Давай конкретни въпроси, какво по-точно те вълнува/притеснява?
Например при мен нямаше нужда да правя каквото и да било, защото преди да родя, Бизу и Каду ми лежаха на корема, според мен знаеха какво идва. Сега, почти две години заедно не ми дават да я тупам по памперса даже. Тя ги бие, скубе, дърпа за опашката, те я ближат 🤣

Общи условия

Активация на акаунт