Любители на кучета - 144

• 26 252
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
Vanne, Заричка има превръзка на крачето. Какво й се е случило?

# 541
Заричка се надяваме и този път да има късмет!
Скрит текст:
Изрязоха образувание от крачето, чакаме хистология. По първоначални данни (цитология) е кръглоклетъчен тумор, най-вероятно кожен лимфом.
Иначе тя си е добре, яде, играе. Надявам се да с изрязването да приключат нещата, доста бързо реагирахме.

# 542
  • София
Измъчи се това кученце... Vanne, дано всичко е наред!

# 543
Честита да е Мейпъл и многоо торти още да изяде, пък нека и безформени да са 🤗 Здравичка и щурава да е 🤗

Vanne милата Зара, все някакви премеждия. Напомня ми на моята Вива, която почна с операциите още на 38ия си ден, ама ей го голямо прасе стана и вече подминава 6 годинки, нищо че бая неща и се случваха през годините. Дано от тук насетне имате посещения при ветеринари само за обезпаразитявания 🤗

# 544
Поздрави от Мейпъл за хубавите пожелания ,благодарим от сърце Hug

Дидора, ето рецептата:

Много тъжно ми стана за Зарето, колко неща и се случват,а тя стоически ги понася. Нека отново има късмет и ще чакаме добри новини от биопсията

# 545
Честити 3 годинки на Мейпъл!Сладуранка! Пуделчето е много чаровно!                                                                    Вчера в планината ,срещаме дългогодишни приятели...носят нещо,ухилени...Нещото-пухкава топчица.Няма и 40 дни.Изхвърлено ...Бебче кученце с невероятен късмет!Цял ден държахме връзка-мина на ветеринар,има си вече играчки,каишка...Дом и прекрасни хора!    Поздрави от Лори !
Лори е голяма душица!Моля нацелувайте  я от нас!🥰

# 546
Здравейте Ева и Пипин Grinning
Пипин от Властелинът на пръстените ли е?

# 547
  • София
Не знам каква е тази играчка, но ми харесва:

Ще почакам, може пък да я получа:

# 548
Вчера се прибрах умряла от жега и за сън. Кастиел ми се порадва на вратата, но беше малко резервиран. Сигурно не му хареса шоколадовия ми тен. Smiley Грейси щателно ми провери багажа два пъти. Но пък вечерта Кас явно се присети коя съм и цяла вечер беше залепен за мен. Липсваше ми много, установих, че и без друго ми е трудно да спя на чуждо място, но и без него също.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 15:41 от DreamingOfSummer

# 549
  • София
Честити 3 на Мейпъл! Помня аз, че освен че са набори са и с близки рождени дни с моята.

Изчетох цялата тема навднъж, че и ние бяхме по почивки и ремонти. Нори беше 10 дни на море с нас - голяма занимавка си е с нея , но и по-разнообразно.

Дано и този път новините за Зара са добри!

# 550
Честита годинка на адаша Макс! Много е красив и все по-красив да става, здавичък да е и много тортички да си хапва 🤗
Здравейте и от нас, имам притеснение с моят Арчи 😔,на 16.08. го кастрирахме и незнам защо почти не яде, то си е и злояд по принцип но сега съвсем, иначе си правим разходката, ходи си нормално тоалетната но ме притеснява с това ядене и се чудя вече какво да му давам

# 551
Mimito възможно е и от жегите да си намалява сам храната, но аз проверявам като сваря чисто месо и дам. Ако отказва и месото значи има някакъв проблем. Моето го кастрирах преди много години и вече не помня дали първата седмица имаше промяна в апетита. Но и често в жегите не си изяжда порциите, да не говорим, че и проявява претенции към гранулите и в повечето случаи не ги яде, ако вътре няма добавка (яйце, кашкавал, месце).

Май скоро не съм показвала любимите ми 😍

# 552
Помня, че Грейси като я кастрираха и трябваха около 2 седмижи да се върне в нормален ритъм на хранене, ама там си беше коремна операция. Подкрепям тезата, че и жегите влияят.

# 553
  • под тепетата
Sivi, чудна добавка за кафето ми подари! Two Hearts
Roo Roo, каквито сте вие, такива са и приятелите ви! Случило е дребосъчето на хора!

# 554
  • Варна
Никой не ще да яде в тия жеги. Моето диване даже отслабна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт