Любители на кучета - 144

• 26 259
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз се записвам с бебе пудел. За семейството е куче 2, защото си имаме и джак ръсел на 13 години.
Момата си я взехме от развъдник в Белград и е чистопороден стандартен пудел. Очакваме да стане пухкаво магаренце. С джакчето се разбраха от пръв поглед. Той си е дядка и не я отразява много, много. Тя само го обикаля и го кани на игра.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 07:51 от MeMyselfI

# 526
  • под тепетата
Добро утро!
Пухкава красавица! Как се казва?

# 527
  • Бургас
Добро утро!
Пухкава красавица! Как се казва?
Тя е Ева, а той Пипин.

# 528
Честити 3 годинки на Мейпъл!Сладуранка! Пуделчето е много чаровно!                                                                    Вчера в планината ,срещаме дългогодишни приятели...носят нещо,ухилени...Нещото-пухкава топчица.Няма и 40 дни.Изхвърлено ...Бебче кученце с невероятен късмет!Цял ден държахме връзка-мина на ветеринар,има си вече играчки,каишка...Дом и прекрасни хора!    Поздрави от Лори !

# 529
  • София
Честита да е Мейпъл! Още много такива торти приготвени с любов да изяде!
Как изобщо е устискала да не си хапне, докато я снимаш. Relaxed

# 530
  • Пловдив
Честита да е порасналата госпожица Мейпъл. Да я вали често дъжд от пърДжоли, кИфтета и Шашкавалчета!

поздрави от Шошковеца

# 531
Честита да е Мейпъл! Жива, здрава и все така обичана и обгрижвана!:gift_heart:
Roo Roo, късмет е имал малкия сладур! Дано повече кученца да са късметлии като него, но и дано на по-малко, да им се налага да си търсят късмета и хората сами!
Ние сме морски. Гинчето все по-осъзнато харесва морето и се възползва от екстрите покрай него...Е, въпреки, че избрахме кучеугодно място за почивка- пак се намира кой да ни вкисне  настроението..., но сме на принципа " Дреме ми на ушаците, рошави!" и си плажуваме и си почиваме активно( е, тия дето много викат и ги поналайваме, щото то бива,бива....ама чак пък на вълкодав да пищят- не бива)!

# 532
  • София
Доре дошли на Ева и Пипин! Много са хубави!
Много джакчета има в темата. Heart
Roo Roo, радвам се, че мъничето е имало късмет и си е намерило дом.

# 533
  • Бургас
Когато Пипин беше бебун през 2011 съм писала из старите теми, но с времето и идването на второто дете се преместих из бебешките.
Сега децата са големи, едното отиде студент и ей ме на с две кучета.  

Честит рожден ден, на младата красавица на Plamena..

На плаж тази година не съм ги водила и вероятно тази година ще пропуснат. Пипин не излиза от водата, а Ева още я е страх навън. Няма как хем да съм с двамата, хем единия да е във водатя, а другия да го е бъз на пясъка.

# 534
  • Пловдив
ЧРД на Мейпъл!
Кюфте-валеж и още много такива вкусни,макар и безформени торти да изяде!

# 535
ЧРД на Мейпъл! Да е здравичка и да сте много щастливи заедно!

Добре дошли на новите членове в групата! Пуделите са ми слабост.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 21:55 от Реа

# 536
Честита да е Мейпъл, много здрава и послушна! Heart Eyes

# 537
  • София
ЧРД на Мейпъл! newsm59
Добре дошли на новите попълнения в глутницата!

# 538
  • На ръба..
Честита да е Мейпъл! Още много години любов да даде и получи!!! Тортата била безформена, айде де ще я гледаме или ще я ядем Laughing (сигурна съм, че снимах рецептата, но не я намерим)

Добре дошли Ева и Пипин! Голяма красота сте!

Бари не беше стъпвал на плажа, последните 3-4 месеца, обаче отбелязахме празника на Варна с дълга нощна разходка по плажа, момчето така се изкефи, а мен ми стана едно хубаво на душата..

# 539
Значи, ако видя в Бургас джак и пудел на разходка, ще знам че това са Ева и Пипин Simple Smile

Вчера за малко си поиграхме с джакче Ая. Крачун и Малчо беше работата, но тази малка джакска пружинка ми изтощи бързо тромавото магаре.
Магарето

Айка Зайка с големия лигавник Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт