Любители на кучета - 144

• 26 262
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
На мен нашите доктори ми пращат смс когато е време за ваксина. 
След малко ще оставям Кас и кака му Грейси на баба им и съм със свито сърце. Докато пиша той ми е в скута и ме ближе. Много ще ми липсват, но трябва да свикват, защото майка им обича да пътува.
Ето една снимка от снощи, и двамата не искаха да ми позират.

# 511
  • Пловдив
Как става регистрацията в тази система на БАБХ? Има чип, регистриран е в общината, платен данък и толкова.
Още нещо ли трябва да направя?
Първо куче ми е и не съм много запозната.
Ветеринаря които е поставил чипа го регистрира - имат достъп до БД която е в БАБХ.
Проблема е ,че няма публичен /само за четене достъп до тази база данни за да се вижда от всякъде ,а не само от ветеринарите.
Иначе като се изгуби - едва ли ще отиде много бързо на много далече ,ако е регистрирано в общината се вижда в справка на интернет страницата на общината ,местни данъци и такси.
Ха познайте в  Пловдив колко точно кучета има регистрирани - малко над 4000 ,повечето са освободени от такса -или са кастрирани или са регистрирани на името на човек с увреждания.На адреса на които живея постоянно само моето се води ,а има още 4 + 2 приходящи във входа.
Ха ,увеличили са се вече са почти 8К
http://acc.plovdiv.bg:8086/eDogsmvc/

И ето такъв абсурд за които разправя Тинтина (да искат трупа да им се занесе да разчетат чипа - че те в отдел екология в общината нямат дори четец ),няма.Представяш смъртния акт и толкоз ,отписват го от регистъра.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 12:09 от whitefang

# 512
  • Бургас
Ох, труден бил селският живот! Бягай насам-натам, лай, събирай круши и сливи, копай в басейна...
Прибрах се в града, да си почина от отпуската.

# 513
  • София
Ох, и ниЙ сме така. Гони плъхове и лисици 🤣

# 514
Аз няма къде да се прибера и да си почина. При нас е нон стоп така.....Grinning

# 515
  • Бургас
Тя се прибра да си почива, аз и там си починах, нямах задължения да лая по съседите Simple Smile

# 516
  • Варна
Ние отиваме да налаем софиянци 🤣

# 517
И нашето момиче порасна. Днес става на 3.

Тортата няма вид,но се изяде за секунди Grinning ползвах рецептата на Естела с някои промени.

# 518
  • под тепетата
Честита рожденичка, Plamena! Много сладки ушаци, само за мачкотене! Здраво да е това прекрасно момиче!

# 519
Честита ви трета годинка!
Много здраве, лакомства и много все така вкусни торти !

# 520
Честита да е госпожицата ♥️Жива и здрава да е 🍀

# 521
  • София
Честита да е прекрасната Мейпъл! Здрава, красива и обичана! Heart

# 522
ЧРД на Мейпъл! Дълги разходки, много лакомства и почерпки 🎂❤️

Ние сме на море (не казвам почивка, защото не си почиваме с малкия бяс🤯😂), ама покрай малката нямам време да щракна Тайра на плажа..Учудващо, тази година не я е страх ни от пясък, ни от вода 😳 Явно е "пораснала" 😂

# 523
  • Варна
Лелеее, Мейпълче, кога порастна и ти, душа? 🤣
Жива и здрава да си ❤️

# 524
ЧРД на Мейпъл! Жива, здрава и много разходки ! Все така вкусни торти да има с повод и без повод!

Общи условия

Активация на акаунт