Дигитален маркетинг

• 924
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Младо момиче съм и имам желание за развитие. Уча в университет и искам паралелно с него да уча и допълнително. Обмислям да запиша курс за дигитален маркетинг за начинаещи. Искам да попитам дали има развитие в тази сфера. Как се случва с търсенето на работа. Общо взето всичко свързано с това ще ми бъде в полза. Отворена съм за препоръки къде да си изкарам обучението.

# 1
  • Melmak
Има бъдеще, ако искаш да се занимаваш с това. Най-често хората без опит започват в агенция за дигитален маркетинг. Там се учи много, работи се много и е мелачка. След година, две вече можеш да си намериш по-читава работа. Можеш да станеш и фрилансър ако искаш.

# 2
Има безплатен курс към Софт уни по дигитален маркетинг, където може да научиш много за професията.

# 3
Имай предвид, че в сферата малко се гледа на тези курсове като ала-бала. Те са добър инструмент създателите им да изкарат немалко пари. Могат да отворят някаква сетивност по темата, да запалят любопитство. Но в никакъв случай не са нещо, което дава кой знае какви предимство. Казвам го като човек, който от години се занимава със social и копирайтинг.

Общи условия

Активация на акаунт