Помощ за приятелка - как?

• 7 924
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Наистина е много интересно откъде има информация авторката за това колко често приятелката й бърше прах и как мъжът мие банята Thinking Не изглежда като нещо, което някой би казал за себе си, тоест авторката се информира по друга линия.

Сто процента съпругът е брат или друг роднина на авторката, а тази не й е никаква приятелка.

# 106
Давам още един глас за хормонални проблеми или липса на витамини. Мислех още преди да го предложа, но четох, че е ходила на лекар. Много зависи при какъв и защо. Пак чета и мисля, че е изпаднала в някаква пълна апатия. Нека да каже, че няма сили и желание за нищо и да ѝ изследват желязо и витамини. Аз бях абсолютно без сили, без желание, апатична, всичко ме изморяваше, нямах абсолютно никакъв мотив да правя каквото и да било. Оказах се с много ниско желязо, а в последствие и витамин Д. Анемичните хора не винаги са слаби, тялото им иска да си набави нужните неща и за това ги кара да изпитват непрестанен глад и да се хранят по много. Накрая трупат килца, но не достигат нивото да попълнят липсите.

# 107
Бебето не отнема цялото време, но след новородената фаза реално ти накъсва времето на няколкоминутни отрязъци (толкова време можеш да си правиш нещо, без да трябва да го прекъснеш, за да направиш нещо, от което има нужда бебето/малкото дете. Нямаш цял час, в който да правиш нещо, без да те дърпат или да ти реват, ако не спи. Че и като спи, се случва да се събуди, да види, че те няма и да ревне.

# 108
Пак казвам, че не съм по никакъв начин родствено свързана с хората. Говоря по телефона всеки ден с въпросната приятелка и тя ми разказва детайлно всички тези неща. Действително цял ден лежи с бебето и само му бута играчки, ако се разплаче - се взима на ръце. Туй то. Няма хормонални проблеми, написах няколко пъти, че всичко и е наред. Просто не обича да чисти и да полага усилия, ама пък иска нещата да се променят. Не знам аз ли не обяснявам добре, или вие не разбирате какъв ми е въпросът и как искам да помогна.

# 109
Аз лично не разбирам въпроса и не знам с какво искаш да помогнеш, а ние на теб със съвети.

Искаш да направиш по-работна приятелката си?
Искаш да и обясниш и тя да осъзнае, че нищо не става от нея, без да я обидиш?

# 110
Аз лично не разбирам въпроса и не знам с какво искаш да помогнеш, а ние на теб със съвети.

Искаш да направиш по-работна приятелката си?
Искаш да и обясниш и тя да осъзнае, че нищо не става от нея, без да я обидиш?

Иска да ѝ помогне, като утеши мъжа и.

# 111
Ако нямаше мъж, щях да си го помисля, да.

# 112
Ако нямаше мъж, щях да си го помисля, да.
Ааа, че то едното не пречи на другото. В смисъл, че и да си има мъж, не пречи да иска да утеши и този на приятелката си...

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 15:33 от Прекрасная Василиса

# 113
Аз също не виждам как може да се помогне на приятелката, но коментирам темата заради странните внушения в нея, т.е. как е ок жената да е инфантилна, вместо опора на мъжа си, как може хем да е домакиня, но половината от домакинството да го делегира, хем да е част от семейството, но само в добрите дни. Не става така, мили момичета, бъдещи жени и майки. Или става, но за кратко.

# 114
Съдейки по реакциите, много потребителки или са в същото положение на приятелката, или им е мечта

# 115
Е какви да са реакциите, да ахкаме от възмущение ли? 😂 Приятелката да я прати на психолог, за да я вкара в правия път на работата и домакинстването.
Жената я мързи и не иска да угажда на мъжа си, толкова пък шокиращо да е, не е. Има и мъже такива.

# 116
  • Далечният изток
Хаха, позна, на мен ми е мечта Simple Smile Сериозно...

# 117
Без лежането на спалнята цял ден и не работенето... 😉

# 118
А не мислите ли, че авторката може би наистина иска да и помогне защото осъзнава, че малко мъже биха изтърпели такъв тюфлек вкъщи, и нейният определено не е от тях ? Тогава познайте на кой ще надува главата с драмите най много

# 119
Пак казвам, че не съм по никакъв начин родствено свързана с хората. Говоря по телефона всеки ден с въпросната приятелка и тя ми разказва детайлно всички тези неща. Действително цял ден лежи с бебето и само му бута играчки, ако се разплаче - се взима на ръце. Туй то. Няма хормонални проблеми, написах няколко пъти, че всичко и е наред. Просто не обича да чисти и да полага усилия, ама пък иска нещата да се променят. Не знам аз ли не обяснявам добре, или вие не разбирате какъв ми е въпросът и как искам да помогна.
Как решихте че няма хормонални проблеми?
Казахте и че е дебела.
Това е от хормоните.
Но е съчетано и с мързел.

Общи условия

Активация на акаунт