Лакове за нокти - 170

• 42 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
SNB Мариана

# 646
Днес точно влизам в сайта на Стар Нейлз да поръчам Мариана / много е красива 😍/ и греда!
Имам регистрация от преди, но не съм поръчвала. Явно са си обновили сайта и не мога да логна - пише, че ID- то ми не било потвърдено.   Ще трябва да им звъня, но не ми е на дневен ред, а и видях, че имат магазин в Пловдив 😏

# 647
  • волно калдъръмче
Във физическия магазин на Старнейлс няма намаления.

# 648
И онлайн в момента няма.

# 649
  • Варна
Мимоза, скоро нали ще има черен петък, доста намалят цените тогава.
 Орлин също е много хубав, крели е (не много покривен), но си заслужава. Simple Smile

# 650
  • София
В Make up я има Мариана на цена 12.01 лв. Смешно ми е нещо за тая 0.01 ст.Joy

# 651
  • На изток от Ада
В Make up я има Мариана на цена 12.01 лв. Смешно ми е нещо за тая 0.01 ст.Joy
няма ли да са 6лв на черен петък, в сайта им

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 21:05 от nasito8988

# 652
Момичета препоръчайте ми добра база и топ. Плочката ми е релефна и имам нужда от добро изравняване.

# 653
Момичета препоръчайте ми добра база и топ. Плочката ми е релефна и имам нужда от добро изравняване.

Аз мога да ти кажа да не се лъжеш с  Заглаждаща база за нокти на trend !t up ,ужасно съм разочарована от нея . След като я нанеса няма съхнене , при мен и майка ми съм я изпробвала и на двете ни трябва много време да изсъхне . Отделно когато нанеса лак и на него му трябва много време за да изсъхне . Тоест около 2 часа дори бързо съхнещите лакове имат проблем с нея . Единственото хубаво е че маникюра изкарва много време с нея .  Мислех си , че след  като съм много доволна от тяхната база за нокти против нацепване и тя ще е добра, но се разочаровах.

# 654
  • На изток от Ада
linyto пробвай с капки за сушене

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 16:03 от nasito8988

# 655
Е, то е ясно  че ще им звъня да ми оправят акаунта. Записвам Мариана и Орлин. Има ли други с интересен ефект? Миналата година бях харесала някои, но ги забравих ☺️

# 656
От тази съм доволна. Изглажда и съхне бързо. За трайност не мога да кажа, всички лакове ми държат и без база.

# 657
  • Варна
Е, то е ясно  че ще им звъня да ми оправят акаунта. Записвам Мариана и Орлин. Има ли други с интересен ефект? Миналата година бях харесала някои, но ги забравих ☺️
Струва ми се, че Явор ще ти допадне, приятно млечно кафяво е, показвала съм го няколко пъти. Иван, ако харесваш ментови нюанси. Тодор също ми хареса, макар и още да не съм го слагала, свежо лаймово зелено е. Щях да предложа и Славена и Виктор, но виждам, че ги няма на сайта.
Ефект микс е холограмен топ. Зорница е сребрист брокат. Имат и други брокати в различни бази, но аз лично не съм впечатлена от тях.
Наси, по 4,20 лв. са на черен петък. Миналата година е бил на 10.11.

# 658
  • На изток от Ада
Аз миналата година поне не поръчвах.
Имам Зорница, Деница, Малина, Атанас, Марина, Лора,  Искрен, Тодор , Магдалена/няма го/. Вероятно и други.
Никол беше интересна няма го. Вероника изглежда добре

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 23:16 от nasito8988

# 659
TwentyOne номера 169, 141 и 149. Жълтото е покривно на два пласта:

Тук се вижда по-добре номер 149:
Скрит текст:

Знаете, че жълтите лакове никога не са достатъчни.😜 Нямаше друг цвят от лаковете с новата четка, който да харесам (всъщност, в нашето Лили имаше само няколко цвята от тези с новите четки, явно още не са заредили добре). Сложих обаче три пласта от жълтото, защото вторият беше малко на черти (не съм сигурна дали е от консистенцията на лака- струва ми се, че е по-скоро от новата четка, сякаш от нея остават следи). 149 е с разноцветни частички, имам още две бутилчета запас от него.😃😜 141 е много приятен тъмен вишнев нюанс, чудесна консистенция.
Това е предишният ми маникюр- Trend it up Cosmic lights (мисля, че номерът е 030- лилавото)- не знам защо на снимките изглежда като черното серията😂:

Тук със светкавица, както и през деня- пак почти сиво-черен изглежда, а не лилав...😁

Есенният нюанс на TwentyOne от по-предишният ми маникюр никак не беше лош с есенни дрехи в керемидено, жабешко зелено, опушено сиво...🙂

П. П. Кожата на ръцете ми винаги изглежда така "изтормозена" на снимки след пазаруване (в случая бях в строителен хипермаркет, та...😂).

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 16:35 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт