Обложен език ,Проблем със стомаха

• 543
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,става въпрос за обложен език и то целият само в началото е леко розов ,но ми казаха ,че е заради липсата на б12 розавото по езика .Ходих на Гастроентеролог на ехографа не видя нищо освен пълния ми с газове корем ,също така имам оригване и понякога болка високо горе в стомаха и голяма тежест .Личната ме изпраща на фецес проба за хеликобактер и микробиология .Имали ли сте такъв проблем

# 1
А бе ти за един обложен език ли се емна по лекари?
Ми обложени са езиците на хората - нормално е.

# 2
  • София
Първо отидете при добър гастроентеоролог, този само на ехотраф няма какво да види. Ако е добър, ще ви препоръча гастроскопия..най-вероятно става дума за гастрит..и газовете са от него, и болката високо горе, и обложения език Sad От опит говоря.. Иначе за хеликобактер е добра идея да пуснете изследване.

# 3
А бе вие тая гастероскопия я имате за почесване. Ако специалист му направи гастероскопия за обложен език трябва да е идиот!

# 4
  • София
Ти четеш ли всичко или само, което ти е угодно? "Пълен с газове корем" , оригване, ,болка и голяма тежест..с радиоточкатя не ми се спори. Остани си със здраве!

# 5
Имах подобни проблеми и се оказа рефлукс. Тогава пиех Нексиум по схема от гастрото, но най-много ми помогна хранителен режим - нищо пържено, без бяло брашно, бяла захар, мазни храни и абсолютни никакви боклуци в разни шумящи опаковки. Много движение и ранно вечеряне също много помага. Рядко виждам езикът си розов, но рефлуксът утихна. Пийте и повече вода, използвайте четчица за почистване на езика. Фекална проба правих и аз - беше отрицателна. Можете да изследвате и хранителна непоносимост. Направите и детокс на организма.

# 6
Ти четеш ли всичко или само, което ти е угодно? "Пълен с газове корем" , оригване, ,болка и голяма тежест..с радиоточкатя не ми се спори. Остани си със здраве!

Както е тръгнало ще и бъде препоръчано да си направи коремна операция! За това подчертавам една хубава думичка, написана от авторката, която някак пропускаш "ПОНЯКОГА" !!!

Пълен с газове корем? Някой лекар ще каже подобно нещо? И как го видя това? Къде точно КОРЕМА е пълни с газове?
За обложен език и оригване гастероскопия? Сериозно? Ми и газове има жената, защо да не и направят и колоноскопия? Може и изследване с бариева каша, ЯМР и най-добре скенер, защото може да има ГАСТРИТ! Но все пак тези неща не са никак сигурни - по-добре да и отворят стомаха с операция и да видят какво и е, защото има обложен език и се оригва!

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 10:01 от the Дорис

# 7

Както е тръгнало ще и бъде препоръчано да си направи коремна операция! За това подчертавам една хубава думичка, написана от авторката, която някак пропускаш "ПОНЯКОГА" !!!

Пълен с газове корем? Някой лекар ще каже подобно нещо? И как го видя това? Къде точно КОРЕМА е пълни с газове?
За обложен език и оригване гастероскопия? Сериозно? Ми и газове има жената, защо да не и направят и колоноскопия? Може и изследване с бариева каша, ЯМР и най-добре скенер, защото може да има ГАСТРИТ! Но все пак тези неща не са никак сигурни - по-добре да и отворят стомаха с операция и да видят какво и е, защото има обложен език и се оригва!

Не се карайте ,просто исках да се посъветвам да наистина каза,че имам много газове ,не можа да огледа панкреаса заради газовете.

Общи условия

Активация на акаунт