Семейството на бащата на детето ми не ме иска както беше първоначално . От начало нямаха проблем както и преди да забременея ,но след 4 месец от бременността се отдръпнаха започнаха да ми викат и крещят ,като казах че искам детето да е на мое име поради факта че бащата роботи без договор. Семейството е от ромската части и не са съгласни аз да започна работа след раждането тъй като е трябвало да си стоя вкъщи докато детето не навършило поне 15 години и да го гледам . При условие че бащата на детето ми е съгласен да се води на мое име и да си живея в моя дом не мога да разбера какъв им е техния проблем . Дори приятелят ми не иска да живее с семейството си но те не го пускат да се отдели от тях . Не им харесва факта че там обикновено мъжете са крале жените робини и слугини а той ми помага в всичко каквото и да е като чистене готвене подреждане простиране на пране и така нататък, общо взето всички домакински задължения. Не им харесва факта че той не слуша семейството си а слуша само мене че прави всичко за мене и че върши всичко вместо мене. Извинявам се за допускането на грешки.