Защо семейството на бащата не ме иска

• 2 843
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте искам съвет .
Семейството на бащата на детето ми не ме иска както беше първоначално . От начало нямаха проблем както и преди да забременея ,но след 4 месец от бременността се отдръпнаха започнаха да ми викат и крещят ,като казах че искам детето да е на мое име поради факта че бащата роботи без договор. Семейството е от ромската части и не са съгласни аз да започна работа след раждането тъй като е трябвало да си стоя вкъщи докато детето не навършило поне 15 години и да го гледам . При условие че бащата на детето ми е съгласен да се води на мое име и да си живея в моя дом не мога да разбера какъв им е техния проблем  . Дори приятелят ми не иска да живее с семейството си но те не го пускат  да се отдели от тях . Не им харесва факта че там обикновено мъжете са крале жените робини и слугини а той ми помага в всичко каквото и да е като чистене готвене подреждане простиране на пране  и така нататък, общо взето всички домакински задължения. Не им харесва факта че той не слуша семейството си а слуша само мене че прави всичко за мене и че върши всичко вместо мене. Извинявам се за допускането на грешки.

# 1
Някои хора наистина нямат какво да правят, десетки измислени теми в мамата за някакви драми. Неуважението към съфорумките отделно.
Все се чудя, ти наистина ли ни смяташ за такива идиотки?

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:31 от Нарцùса

# 2
Не им харесва факта че там обикновено мъжете са крале жените робини и слугини
Тези неща е трябвало да ги осмислиш преди да забременееш. И не си мисли, че мъжът ти е по различен.

# 3
Не им харесва факта че там обикновено мъжете са крале жените робини и слугини

Кофти пързалка. Едни от най-богатите ромски фамилии в България са такъв железен матриархат, че ще ти се иска да избягаш с 200.

# 4
  • ☀️София / London🌂
"Искам детето да е на мое име поради факта че бащата роботи без договор"
Само бащите с договор имат право да са вписани в акта на раждане на децата си !
Всеки ден научавам по нещо ново от този форум!
кофти пързалка, ако беше истина до сега да са те пребили от бой

# 5
  • Washington,USA
Лимбичната система ми разбутвате с тия постове.

# 6
Дали това точно е пързалка или не не е ясно. Но има такива действителни случаи и ако младите не са откъснати някъде надалече и нямат добър стандарт, нещата са тегави. Разправии, скандали и други проблеми при ромите са ежедневие, и за най-малкото нещо може да стане масов бой все едно едва ли не работата е на живот и смърт. Кримихрониките са пълни с това.

# 7
Ти в момента къде живееш?
Ако е при него -премести се в дома си и не се занимавай със семейството му.
Ако е в дома си - не знам какво те интересуват тези хора.
Този бъдещ баща пълнолетен ли е, та семейството му не го пуска да живее, където сам прецени? Нали мъжете са царе, значи той като мъж би трябвало да е цар.

# 8
Ти в момента къде живееш?
Ако е при него -премести се в дома си и не се занимавай със семейството му.
Ако е в дома си - не знам какво те интересуват тези хора.
Този бъдещ баща пълнолетен ли е, та семейството му не го пуска да живее, където сам прецени? Нали мъжете са царе, значи той като мъж би трябвало да е цар.

Сигурно още не е навършил 15 г. и майка му трябва да го гледа.

# 9
Не знам дали е пързалка или не, но темите за проблеми с тъщата или със свекървата във форума доста се увеличиха …..

# 10
И кво викаш, вече определиха ли бебето за кого ще се жени? Колко кила злато ще вземат?

Их, че сте ми пастелчета измишльотести! То чак обидно нескопосано! 

# 11
бащата на приятелят ми вече ми е посягал няма как да ме пребият тъй като не живея там а той идва вкъщи

# 12
  • ☀️София / London🌂
бащата на приятелят ми вече ми е посягал няма как да ме пребият тъй като не живея там а той идва вкъщи
първат част удобно ще пропуснеш да я коментираш?!
и какво точно ти е спокойно, че не живееш там, нали той идвал. Веднъж вече посегнал какво ще го спре да не го прави пак? Или си мислиш, че като си си "у вас" си защитена ?
И защо по дяволите въобще идва някой който доказано е способен на насилие в дома ти?
По-голяма измислица скоро не бях чела, честно !

Общи условия

Активация на акаунт