Мускулни потрепвания..

• 1 793
  • 32
  •   2
Отговори
# 30
Вие казахте, че са изчезналк при Вас и повече не са се появявали, нали?
Аз изпих много диаспорал  първо голяма доза,после по малка и нямаше ефект при мен
Ооо не проявяват се,но аз изобщо не им обръщам внимание и скокне тук там и спира...а когато се бях вгледала в тях ме тпрмозиха по 24 часа...
 Vl и моите пръсти сами мърдат понякога...мисля,че си е нормално и на много хора се случва...просто който не го тресе хипохондрия и паника ,изобщо не ги отразява и мисли...сега се сещам ,че като дете ми се е случвало стоя седнала на стол и крака ми започва сам да подскача...тогава се смеех...ако беше ми се случило ,когато мислех,че имам онези редки и страшни болести свързани с потрепвания сигурно щях да психясам още повече

# 31
За хипохондрия и паника при мен не може да става дума, но невроза имам от дете. Не мисля, че тези потрепвания, както и треперенето на ръцете и изпускането на предмети са нещо нормално.

# 32
Ако сте била на преглед при невролог и ако са Ви правилк ЯМР, предполагам, че щеше да се види.
А и ако ги имате от 2-3 години, за това време предполагам, че щеше да има сериозно влошаване.
За хипохондрия и паника при мен не може да става дума, но невроза имам от дете. Не мисля, че тези потрепвания, както и треперенето на ръцете и изпускането на предмети са нещо нормално.

Общи условия

Активация на акаунт