Мускулни потрепвания..

• 1 089
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Оправихте ли потрепванията? Аз също съм с ГТР и след операция на хемороиди получих тези потрепвания основно в зоната на операцията. Докторката твърди, че са на психическа основа.

# 16
Здравей, отдавна не са се появявали интензивно, но все пак си подскача тук там нещо понякога. Спрях да им обръщам внимание вече, така и не разбрах от какво се получава. Предполагам е от пренатоварена нервна система.

# 17
Гледам, че отдавна не е писано в групата.
Някой от писалите преди, дали е открил причината за потрепванията?
При мен се появиха от нищото преди около месец. Усещат се на различни места по цялото тяло (не по едно и също време).
Може сега да го усетя в прасеца, след 5 минути във врата и тн.
При мен не са продължителни. Става въпрос за 2-3 потрепвания, в рамките на 2-3 секунди.
Също се появиха като бях в период на стрес и докато взимах магнезий (по 1 таблетка Малат и 1 таблетка Л-Треонат).
Миналата седмица пуснах изследвания за Витамин Д, Магнезий, Калий и Натрий и излязоха в граници.
Спрях всички добавки, включително и кафето и като че ли намаляха, но все още ги има.
П.с. Знам, че може би ще прозвучи смешно, но се появиха може би 1-2 седмици, след случайно появили ми се множество клипчета във фийда ми в ТикТок и то във връзка с много сериозни заболявания. Направо си мисля, че полудявам. Излишно е да казвам, че изтрих ТикТока, но трептенията си остават.

# 18
Не се притеснявай...не ги мисли за и ще изчезнат...при мен така прескапаха от едно място на друго...първо за секунди...после за минути...после само да помисля за тях и се пипвале...това продължи над половин година...когато им теглих майната изчезнаха

# 19
Благодаря за коментара.
Надявам се наистина да изчезнат. Вие бяхте ли посетили к невролог или те просто изчезнаха от самосебе си?
Не се притеснявай...не ги мисли за и ще изчезнат...при мен така прескапаха от едно място на друго...първо за секунди...после за минути...после само да помисля за тях и се пипвале...това продължи над половин година...когато им теглих майната изчезнаха

Общи условия

Активация на акаунт