Стани богат - тема 23

• 16 199
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Приготви се за шок. Първата жена беше чудесна. Заслужаваше да продължи нагоре, жалко че не посмя, а се подхлъзна да пита и тя хора, които беше ясно, че нямат понятие за нещо, което тя всъщност знае или би успяла логически да познае.

# 16
И аз да се запиша за новия сезон, макар и да гледах епизода с кратко закъснение:

Първата жена имаше доста познания и добра логика. Вярно е, че въпросите и до 3000 лв. не бяха особено трудни, но все пак показа качества. Въпросът за дърветата не го знаех, но по това как изглежда прасковата, по-скоро бях за нея. Със сигурност бих ползвал жокер и с тези две опции, бих маркирал нея. За сценариста правилно се ориентира доста добре и жалко, че изгърмя два жокера и не посмя да рискува. Аз опитах чисто времево да позная, тъй като само за  Фокнър че е бил сценарист там 100%. Фитджералд знам, че е творил през 30-те години и предположих, че също е бил и ми останаха другите два.

Втората жена нямам идея какво можеше, защото отпадна рано на коварен въпрос. Като те питат за знамето на Китай, което всеки е виждал много пъти, изглежда елементарно, но не съвсем. Аз също доста се замислих между 3 и 5 и може би беше логично да звънне по телефона.

Третото момиче почна зле, но аз като видях въпроса за "Брилянтин" не очаквах да познае. Поне ползва правилен жокер и утре ще се разбере, дали ще ни изненада.

# 17
Единствената "странност" (да не кажа друга дума) на първата, с 5-те хиляди беше, че допусна, че Ганди е роден 1809!

# 18
  • Наблизо
Нов сезон!!
Лелята от Плевен беше супер,жалко че не посмя да продължи.
За следващата-жалко,въпросът беше много лукав.
Тази с патешката уста нямам особена надежда,ако въпросите не са кой е най-големият хит на Ивана и Камелия.Добре,че баща й знаеше отговора на този въпрос.

# 19
Жокера "50:50" може и без него...

# 20
  • тук, на мястото си
Цял ден ми е в ума, че предаването започва днес, а накрая забравих. Ще гледам по БТВ плюс.

# 21
  • София
Юлия - браво за таласотерапията ; за минестронето не знаех ; браво за лика на Харви Болт, жълтото човече Смайли е това ; много рискова игра с Дарвин и Линкълн и 1809 г. с желязна логика, направо нямам думи, голям респект за женат! Страхотен жокер в подходящ момент. Изобщо играта и е като за учебник! За американския писател греда, сложен въпрос, не е за телефонен жокер. Браво, чудесна игра и 5000 лв. И аз предположих, че най-вероятно е Селинджър заради живота му, ама жената си взе добри пари. Можеше много повече, но в тази игра трябва да ти се наредят и звездите…
-
Жената 2 - хех елементарен въпрос за Карл Май, особено за жена от това поколение. Този въпрос обаче ако го зададат на някой младеж, никак не съм сигурен, че ще отговори… Пет звезди, пеееееет, тюх. Ето това е да липсва богата обща култура. На пръв поглед е коварен въпрос ама не може на такова ниво да се бърка така, а тя дори имаше и 50 на 50
-
Габи / момичето - Ееее, нямам нужда от подотговори. Оливия Нютън-Джон разбира се. Малее тази и за Джон Траволта не е чувала. Шер не била актриса. Тази наговори толкова глупости само за 2 минути време.

# 22
"Брилянтин" е филм за танци и изглеждаше по-логично Шер да е  участвала,а не соловата блус певица Оливия Нютън-Джон...

# 23
"Брилянтин" е филм за танци и изглеждаше по-логично Шер да е  участвала,а не соловата блус певица Оливия Нютън-Джон...

Ako някой знае всички тези подробности няма начин да не знае кои са в главните роли Wink

# 24
Снимаха ме март, а още не са ме излъчили, та гледам новия сезон и тръпна... 😁 Хич нямам желание да се гледам как се излагам. 😁

# 25
Подвеждаща "грешка"... През 1941г. Хавай не е бил щат от САЩ...

# 26
  • In The Middle Of Nowhere
Привет,
 беше твърде логично да е отг С за Дюн, но дали заради неопитност или нещо друго,  изобщо не могат да мислят и двамата.

# 27
  • София
Здравейте!

Записвам се в темата. Надявам се на интересен сезон и знаещи участници. Последното момиче беше трагично. Защо ходят да се излагат... Явно за някои е важно само да ги дават по тв.
Участникът сега ми се вижда начетен.

# 28
Подвеждаща "грешка"... През 1941г. Хавай не е бил щат от САЩ...

Обаче само Хавай може да бъде превзет без да са превзети останали щати.

Това с ядрения реактор си е гаден въпрос. Гледала съм Опенхаймер, ама не помня...

П.П. Ама с 50:50 стана лесен Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:58 от Черна станция

# 29
  • София
Джукестата имаше късмет с Майнкрафта и после естествено отново заби. То бива, бива, ама много зле. Нулеви знания и никаква обща култура.
Ветеринарът имаше късмет с въпросите, но разочарова с жокера за Бикъл. Ок, не е гледал Шофьор на такси, но е гледал останалите три филма и там очевидно такъв герой няма… Американски футбол е верният отговор, известен факт. Пореден излишен жокер, а тук дори и не го знаеше… Не знам за Депеш Мод. Добре се справи тук. Прилични 5000 лв. Но нищо особено като игра. Но има обща култура. Браво на жената до него за коварния въпрос за математика.

Общи условия

Активация на акаунт