Стани богат - тема 23

• 16 196
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз като погледнах герба на пръв поглед видях едната голяма корона, трябваше ми яко вглеждане че недовиждам, за да видя всички останали. И тук се завъртяха разни отговори. Въпросът е труден за мен, подвеждащ.

Си Дзинпин не се ли пише точно така като във въпроса като вариант на изписване? Може ли да е точно той?

# 736
Си Дзипин е точно, тя защо го изключи?

# 737
Конфуций трябва да е. В Китай днес го издигат в култ...

# 738
Има неща, които ми харесват в стария герб - харесвам светлосиния фон, както и житните класове.

Това не го знаех, но е президентът Си. Вече всяка вечер ли ще ни задават въпроси за него? Wink

# 739
Там е върл комунизъм, какъв Конфуций. На вожда е. 😂

# 740
  • Другата България
Точно за комунизма трябваше да се сети, и от него да тръгне.

# 741
  • София
ПиКю х 3: ... президентът Си. Вече всяка вечер ли ще ни задават въпроси за него?
Ти, ако не си гледаш вече китайчета в мазето (за младите: има такъв виц), вече закъсняваш. Трябва да се готвим за неизбежното...
Епична вечер беше. Като за петъчна, зрителски рахат (не керпеден). Щях да добутам бая високо и при двата "случая" (и да блесна с клещите като изваден пирон). Но колкото-толкова, комуто-пак толкова... Simple Smile

Банда, хубави и спокойни почивни дни! Здраве и още мъничко хубаво време за "на вън".

# 742
Ха,във Фейсбук времето тече по-бързо. На стената на "Стани богат" въпросите и отговорите излизат преди да ги дадат по БТВ. Някой може да се възползва в бъдеще...

# 743
Гледам китайски и корейски сериали и поръчвам от Тему. Но източните сериали не се опитват да ме индоктринират (поне тези, които гледам), за разлика от западните (в либерални ценности - каузата е изгубена, не съм либерална по рождение).

# 744
Малко съм назад.

Филмът не съм го гледала и ако бях там бях отлетяла защото щях да кажа черна рокля.

Ама пък знаех керпеден и се учудих, че тези мъже на годините на баща ми не са го чували.

Сетих се за короната отгоре и за двата лъва отстрани с корони ама за средният не бях сигурна, но пък три жокера...

# 745
Опитвам се да съм умерен, но след топ епизода вчера, днес много зле.

На мястото на първия играч, щеше да ме е срам да се покажа на улицата, ако с тези лесни въпроси, жокери като Мартин и Професора, едва взема 1500 лева. Да не говорим, че той дори жокерите не си ползва особено правилно. И ако за керпедена има някакъв шанс да не знае, другите два бяха шокиращи.

На жената няма да и "сипвам" толкова, главно защото на въпроса на герба, срамно или не, се затрудних. Бях между 3 и 4, но с правилно ползван жокер от Ники Кънчев, щеше веднага да познае. Вече китайската програма, като се казва Xi, на името на вижда, съм шокиран, че е възможно да не се познае, но явно е.

# 746
  • София
Много ми се иска да видя Мартин и Пламен на стола на богатството срещу Ники Кънчев.
Участвали са Пламен и Мартин спечелили са по 3000 лв-втора сигурна сума на 10 въпрос
Ето на Мартин участието 2011 година.
Не може да се участва втори път.
Скрит текст:
А и нали ги гледахте в "Голямото преследване".

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 23:24 от lite16

# 747
  • тук, на мястото си
Заповядайте в новата тема!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1697979.new#new

Общи условия

Активация на акаунт