Стани богат - тема 23

• 16 200
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много ми се иска да видя Мартин и Пламен на стола на богатството срещу Ники Кънчев.

Добре, този участник дори и да е гледал само веднъж филма и то отдавна, тази сцена е толкова експлоатирана и като сцени, мемета и гифове, че да не го знае?! 😮

# 691
  • София
Клещи с челюсти

# 692
И тук не знам отговора.

# 693
Между другото много пъти съм гледала сцената, даже специално съм се взирала, и така и нищо не можах да видя. Това е някакъв мит, че и се показало нам квото си.

А, накъде забиха.  как може човек да не знае за керпеден клещи? С какво си вади пироните от дъските?

# 694
Балонът е сравнително нов израз, все още набира популярност. Като синоним на среда, обкръжение. Това го знаех. За бялата предполагах, не помня, черното е твърде класическо и твърде лесно би било. По метод на изключване и като за 1000 лв щях да кажа бяла мини.

# 695
  • Другата България
Клещи са, и отново жокер - сега Професора.
И после какво - 50/50, и вкъщи.
Мен би ме било срам.

# 696
  • София
Е, това с балона си е известно. :о
В смисъл използва се чисто метафорично.

Аз тази дума керпеден също я чувам за първи път, сори ама това са някакви малоумни въпроси.
Кой знае какъв диалект е това.

п.п. Е, поне професора му помогна пак, защото му каза клещи или трион и след като използва 50 на 50 остана клещите, така че ще се измъне, ама много рано остана без жокери.

# 697
На мен не ми хлопат дъските и не го знам този керпенден.

# 698
Ей затова не ходя там - ще ми подберат такива въпроси, че ще бера срам. Като го гледам този пухкав чичко, явно няма да знае за клещи, понеже не е ползвал и не е работил с ръцете си.

П.П. Това с балона не бях го чувала, ама е логично. Другите опции са абсурдни.

# 699
Леле, леле, да няма скрита камера?!
Сетих се също за бате Али керпедена. Simple Smile

# 700
Впрочем в новата версия на "Първичен инстинкт-2" Шарън май беше с черна рокля...

# 701
  • София
Много зле за момента. Или много се е спекъл човекът. Не разбрах съвсем - закъснях малко - жокери са му все хора от "Клуба на знаещите" ли?

Докато съм бил по-малък, у нас (понеже имаше и плоски и клещи с човки) винаги се е използвала думата керпеден за този вид. (Турцизъм ли е, не знам.)

# 702
Дядо ми вадеше пирони с керпеден.😆
Те много умните горят на елементарни въпроси обикновено.

# 703
  • София
Да, изгърмя и Мартин и Пламен, Пламен даже не знаеше.
Щеше да ми е интересно да пита Кънчев за това. Grinning

# 704
Даже и като жаргон се ползва този керпеден. Пълен абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт