Стани богат - тема 23

• 16 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Първоначално бях за Момчил. Той нали е войвода,та мислех че се е борил срещу турците,(и сбърках)...

Жокерът "Помощ от водещият" става само като средство да изкопчите информация от Кънчев,но не и да последвате мнението му.

# 676
Вярвате ли, че не знае отговорите Кънчев? Дотук все уцелва, не знам.

# 677
Здравейте!
След нововъдението(с новия жокер) минавам да изкажа някои впечатления и резюме.

1. Лансиране и лесни въпроси на "нашия" човек Байчев, в дебюта на Кънчев като жокер.
Подигравка и двоен аршин, особено с по-високите въпроси и нищожния шанс да не отговори вярно.
Очакваше се де, предвид някои "обстоятелства".

2. Порязване на Боряна на 7-8-ми въпроси, които си бяха коварни и без нужната корелация ниво-сума.

3. Много, много жалко за Лъчезар, имаше прекрасен потенциал, но явно им се гледаше сеир на нещастниците редактори. Толкова лукаво ги пуснаха към пропастта баща и син, напълно умишлено, сякаш само това и чакаха.
Да, и те имат известна вина, че имаше "шум" в хода на анализа им(бащата знаеше кой е Ран, синът съответно знаеше Ирина и това автоматично трябваше да приключи казуса, но...)
Отделно, че де юре и въпросите му бяха трудни на база сума-ниво.

Не че са невъзможни за отговаряне разбира се, но за 1000 и 1500 лв., аз отдавна не помня по-коварни въпроси.

* Контрастът между т. 2 и 3 и т. 1 наистина ме вбесява в случая!

4. Борислав Божков - има знания като цяло, щом е завършил и медицина, но не е играч за куизове и викторини.
Прекалено капсулиран, дефанзивен и без много абстрактност и въображение в случая.

5. Беляна Великова - Имаше лекичко рамо с някои въпроси, но истината е че отдавна не бяхме гледали толкова спокойна и също изпълнена със знания и щрихи по почти всички въпроси игра.

6. Красимир Александров - Също много стабилна игра, адмирации, макар да не бяха кой знае колко трудни част от въпросите.

p.s.
Като цяло няма нищо интересно по отношение на новия жокер.
Никой няма да допусне разминаване или пък някаква топ излагация на Кънчев в случая.
Това че маха слушалката...няма особена стойност/прозрачност, понеже със сигурност секунди след изчитането на въпроса му казват и верния отговор/навярно и някои други подробности.
Нищо чудно и в другото ухо да има и слушалка тип-бръмбър в телесен цвят, но няма особено значение.
Де факто, това е пременен-индивидуален жокер от публиката, представен чрез фигурата на водещия.
В 9/10 случая "публиката" познаваше.

# 678
Относно новия жокер - в началото съвсем наивно си мислех, че Н. Кън., ако знае отговора, ще го каже веднага, недвусмислено.  Досега той говори, увърта, философства, колебае се, не става ясно знае ли или не...Така че разочарова ме този жокер.

# 679
Извинете, но това с балона за първи път го чувам. Някакъв израз ли е?

# 680
  • София
Бяло мини Simple Smile

# 681
Бяла рокля.

Ама това за балона ме разби...

# 682
Елементарен въпрос, че и жокер

# 683
  • Другата България
Ако за това използва жокер.....ужас....много се е спекъл този човек.

# 684
Разбира се, че бяло мини. Два от отговорите са абсурдни, остава изборът бяло или черно Simple Smile

# 685
  • София
Хаха, тук се събраха черният рицар и професора. 😎

# 686
Този пък какъв жокер за този въпрос.
Това с балона и мен ме разби и озадачи. Никога не съм го чувала.

# 687
  • Другата България
Този жокер, за този въпрос....още не мога да повярвам.

# 688
И аз! Голямо шоу ще е днес. 😂

# 689
Нали се казва, живеят си в собствен балон.
Клещи са това.

Общи условия

Активация на акаунт