Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 952
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Имала съм такъв проблем с филър под очите и от тогава не съм поставяла никакви филъри. При мен се надуха очите, имах оттоци за дълго, но отмина с времето. Мъничко ми остана неразградено, но никой доктор не се нави да ми го разгражда ( за причина казват, че е близо до окото , но иначе пък инжектират там). Дали ще се разгради зависи много от самия филър (на каква основа е) и организма. При всеки е индивидуално. Пожелавам ви да намерите най-бързото и успешно решение.
Благодаря Ви. Филъра е на основата на хиалуронова киселина, уж се разгражда след около година, но май не е точно така.

# 106
  • София
Aз имам филър под очите слаган преди много години, не си спомням честно казано точно колко (около 7,8 може би) при д-р Ванеска. Първите години беше супер, освежих се много, имам слабо и изпито лице, но с годините някак мигрира леко под орбитите на очите и при всяко качване на килограми, бременост, задържам вода там и става още по неприятно. Ходих при Михайлов и при Георгиевски за да го разградим, но ми отказаха - втория ми предложи да сложим филър под торбичката, средата на горната част на бузата, за да подпре торбичките, но отказах. Моят филър не се е разградил там, както и почти навсякъде другаде.

Зоната около очите е много деликатна и трябва да се мисли в перспектива.

# 107
Никой хиалуронов филър не се разгражда на 100%.

# 108
Волюма е по-твърд филър, изненадвам се, че под очи сте сложили от него. Траен е и определено след 1 година няма да се е разградил. Изобщо не изчезват напълно филърите, имайте го предвид. Слагала съм три пъти в устни по 0.5 и не съм подновявала от 3 г. Е, имам обем и определено не бих слагала повече.

За зрението бих се консултирала с офталмолог директно.

# 109
Волюма е по-твърд филър, изненадвам се, че под очи сте сложили от него. Траен е и определено след 1 година няма да се е разградил. Изобщо не изчезват напълно филърите, имайте го предвид. Слагала съм три пъти в устни по 0.5 и не съм подновявала от 3 г. Е, имам обем и определено не бих слагала повече.

За зрението бих се консултирала с офталмолог директно.
Извинявайте, Волифт е сложено под очите , сега си погледнах картата, волума е на скулите при Денкова.

# 110
А в назолабиалните пък все бързо ми се разгражда филърът.И аз съм слагала под очите преди 5-6 г ,като подпухнала изглеждах ,все едно съм задържала вода и дълго време бях така,бавно се разгради.

# 111
А в назолабиалните пък все бързо ми се разгражда филърът.И аз съм слагала под очите преди 5-6 г ,като подпухнала изглеждах ,все едно съм задържала вода и дълго време бях така,бавно се разгради.
Този под очите за колко време се разгради приблизително и какъв точно беше?

# 112
Не помня марката,но около година мисля,че ме държа под очите,а този в назолабиалните се “изпари” за нула време.Сега в назолабиалните съм с динамичен хиалуронов,казаха ми минимум 6м,да видим.А в устните при зъболекар преди 3г имам филър и не е мръднал,май не се харесвам вече с него и го чакам да се разкара,ама…

# 113
Чувам, че и метаболизма и упражненията играят роля за по-бързо разграждане. Какво мислите?

# 114
Масажи и  радиочестота също разграждат, всички топлинни процедури и те. Ще се разгради, вижте и видеа с лимфен дренаж .

# 115
  • София
Дъщеря ми е с атопичен дерматит и правихме от въпросните тестове на хранителни непоносимости. Не си давайте парите на вятъра! Всички доценти отхвърлиха тези тестове, защото винаги дават отклонения при храните, които са консумирани скоро или са се натрупали в организма. Може да прочетете повече тук. Аз ги пуснах в Геника срещу доволна та сума от около 450лева. Никаква работа не ми свършиха.
https://moeto-zdrave.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0 … elna-neponosimost

# 116
За мен също това са пълни глупости.

# 117
  • Там където
Чувам, че и метаболизма и упражненията играят роля за по-бързо разграждане. Какво мислите?

Aми метаболизмът ми не е бърз, но тренирам всеки ден и ни филър задържам, нито отичам, всичко се резорбира за нула време. По принцип спорт и сауна са враг номер 1 на филъри и ботокс. Но за мен спортът е по-важен и така ще си ходя баба Яга, но с хубаво дупе Simple Smile

# 118

Aми метаболизмът ми не е бърз, но тренирам всеки ден и ни филър задържам, нито отичам, всичко се резорбира за нула време. По принцип спорт и сауна са враг номер 1 на филъри и ботокс. Но за мен спортът е по-важен и така ще си ходя баба Яга, но с хубаво дупе Simple Smile

Това със сигурност е по-добрият избор 😊 бихте ли споделили къде сте поставяли филър?

# 119
Темата все пак е за естетични процедури Simple Smile Аз такива съм извършила и подкрепям думите си с факти - конкретно за мен. Защото не мисля, че  постигнатото при мен се дължи само на gouri или ботокс. Затова и многократно уточнявам, че Лично за Мен - този тест изигра огромна роля. За други той може да не е оправдал очакванията, да е пълна глупост, но за мен бе от изключително важно значение. Това е моето мнение Simple Smile
Също така съм прочела публикацията на a.l.e.n.a  точно по темата - много добре написано и обяснено.
https://-spam294-/poduvane-na-korema-hranitelna-i-histaminova-ne … chini-i-reshenia/

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 17:16 от Anelia Dimitrova 649961

Общи условия

Активация на акаунт