Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 647
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Вчера ми беше поставен и не мога още да кажа какъв е ефекта при мен и дали има такъв. Поставих 2 мл. на цяло лице включително брадичка и баркод, но без чело и околоочен контур.

ДХ3, поставих 2 наведнъж (това бил другия вариант по протокол), за да не ходя пак след месец.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 12:32 от arlina_

# 406
  • София
Аз ходих в дермаакт и мен ме посъветваха- купих ваучер и на място ми препоръчаха скинбустер. За моя изненада -rrs long lasting. Честно казано преди да се усетя, че това е хибридния, вече ми го слагаха, но нямам против.  Аз съм със слабо изпито лице. За съжаление засега не виждам ефект, освен че кожата спря да се лющи. Най- много се надявах да се изравни тена, но нищо такова не се случва... четох тук, че трябва и втория път да сложа за добър резултат. Иначе имам синки по бузите. Даже децата ме питаха от какво. Аз не ги бях забелязала. Имам снимки преди, може да кажа да кажете според вас...

# 407
Дават ли го за изравняване на тен?

# 408
За прибиране на корема силно препоръчвам сухо четкане с четка с косъм, след това под душа със смес от утайка от кафе, малко душ гел и малко бебешко олио, много активен масаж. След душа втриване на масло. Ако сте редовна ви обещавам след 5-6 месеца да не си познаете корема:)
Това ежедневно ли?

# 409
Аз ходих в дермаакт и мен ме посъветваха- купих ваучер и на място ми препоръчаха скинбустер. За моя изненада -rrs long lasting. Честно казано преди да се усетя, че това е хибридния, вече ми го слагаха, но нямам против.  Аз съм със слабо изпито лице. За съжаление засега не виждам ефект, освен че кожата спря да се лющи. Най- много се надявах да се изравни тена, но нищо такова не се случва... четох тук, че трябва и втория път да сложа за добър резултат. Иначе имам синки по бузите. Даже децата ме питаха от какво. Аз не ги бях забелязала. Имам снимки преди, може да кажа да кажете според вас...

Аз искам да сложа скинбустер и също ми препоръчаха две апликации на RRS Long Lasting без никакви обяснения какъв е, що е. Докторът ми каза, че нямало да придаде обем, защото и аз казах, че не искам да бухна като питка. Но след като прочетох, че това е някакъв хибрид и често се ползва за оформяне на лицето, отказах да ми го слагат. Моето лице също е слабо и изпито (е, сега е с малко бузки скоро след раждане) и се нуждае от изравняване на тена и много хидратация, както и заличаване на белези от акне, но тях май на есен с песен и лазер.
Бих Ви помолила за снимки, може и в лично съобщение.

# 410
Чак толкова обем не прави, да не кажа минимален.Повече се слага за плътност к свежест.За слаби изпити лица е супер.

# 411
  • София
Пак да си задам въпроса - някой за шия да е правил процедура, от която да е забелязал ефект? Правила съм Потенца ( 3 курса) през 2023, 3D Лифтинг 4 процедури през 2024 и 2 пъти скулптра през 2023 и пак си е сбръчкана и виси Wink

Догодина лифтинг при Войнов!

# 412
  • София
За поставяне на филъри на лице, не само на устни кой бихте препоръчали - Ванеска, Денкова или Михайлов?

# 413
Е, Денкова за филъри в лице я обсъждахме преди две страници?!

# 414
Пак да си задам въпроса - някой за шия да е правил процедура, от която да е забелязал ефект? Правила съм Потенца ( 3 курса) през 2023, 3D Лифтинг 4 процедури през 2024 и 2 пъти скулптра през 2023 и пак си е сбръчкана и виси Wink

При мен това се получава от смъкване на лицето, не толкова от самата шия.

# 415
  • София

При мен това се получава от смъкване на лицето, не толкова от самата шия.

Да, и при мен, аз съм със свалени 53 килограма.

# 416
  • София
Е, Денкова за филъри в лице я обсъждахме преди две страници?!

Прочетох за нея и заплашителните писма, но преди това явно нещо ми се е изгубило. Ще се върна още да видя.

# 417
  • София
Ъпдейт - моите устни на 1 седмица след филър при Трендафилова

# 418
...Повече към тонизиране и масаж да е насочена, от колкото към някакво драстично топене, разбиване на мазнини и т.н. Например преди години две мои колежки си докараха една след друга сериозни проблеми с бъбреците. Хем едната вече минала по този път се опитваше да предупреди другата, но тя просто не я слушаше.
С какви точно процедури са си докарали проблеми? Имало ли е нещо, което да е правено не по протокол (примерно да не са спазвали интервали от дни почивка между две процедури)?

# 419
  • София
Момичета имате ли впечатления от д-р Петкова Дерма акт? Никога не съм я чувала, но само тя правела Плазмолифтинг Магелан. Също и за Магелан ще съм благодарна за мнения, наистина ли е толкова по-различен от стандартния си?

Общи условия

Активация на акаунт