Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 557
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Имаше предположения,че имам проблем с говоренето и храненето - не,нямам такъв изобщо. Ходих при нея,тъй като е доста прехвалена в града, и не нито веднъж не ми е отказала или да намекне,че съм прекалила.
За съжаление, както повечето от моето поколение се подхлъзваме по модата, не харесвам нито дълги мигли, нито нарисувани вежди, филъри в брада,нос и т.н. но ей Богу, харесвам големите,плътни и оформени устни. Посетих друго мнение, на истински дерматолог,който преподава дори курсове, пак е от Украйна и с нея решихме,че ще ги разградим и може би ще сложа 2мл за постоянно и нито един повече.

# 571
  • Варна
Но и козметолозите нямат право да извършват инжекционни процедури на филъри.

# 572
  • София
Извинявайте, но това не са хубаво оформени устни! Това е карикатура и няма как да бъда по-мила. Не мога да си обясня как никой не ви го е казвал до сега, поне някоя приятелка. Имали сте прекрасни усни след първата процедура. Защо така сте се увлякла, не знам. Определено коригирайте това, няма как някой да ви вземе на сериозно по този начин. Има голяма разлика от това да изглеждате класно и красиво, от това да изглеждате вулгарно, сякаш имате трудови мазоли.

# 573
Момичето се харесва и се хвали тук. За моя вкус са доста грозни, но хората харесват различни неща.

# 574
Не мога да приема че нормален човек харесва това, да има такива, но все съм си мислела че е просто много кофти грешка и ходят така докат решат кво да правят и да махнат недоразуменията от лицата си. Съмнявам се потребителката, ако това реално са нейни устни предислед да се харесва. Ако се то е за друг раздел 🤪🫡

# 575
За съжаление забелязвам, че има голям процент хора, които харесват подобни устни, безумни мигли и микроблейдинги, при това и жени, и мъже. За тях това е "топ" и няма сила, която да ги убеди, че е грозно. Предлагам да спрем с критиките, момичето иска съвет.

# 576
Разкажете ни какво Ви е лицето, кожа, структура, поддръжка правите ли с козметика.Иначе нямаме отправна точка.
Формата на лицето по скоро към кръгла,тъй като имам 4-5 излишни килограма.Кожата ми е бяла и склонна към зачервяване.Омазнява се в Т-зоната.За козметика не ползвам висок клас.Имам околоочен с колаген(корейски),серум против зачервяване и след това лекия дермабиотик на Мария Георгиева.Него го редувам с един хидратиращ,пак корейски.С възрастта имам увисване на бузите и под очите.Да кажа,че съм пушач и имам една пушаческа бръчка над устните.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 22:29 от Maya Zhelyazkova

# 577
Козметолог чух за 1 път като навлязоха украинки в Бг.Преди това никога не бях чула тази дума.

# 578
Maya, ще пиша по-късно, ако момичетата не са се включили.Видях снимката, много добре Ви е лицето.

# 579
Не след първата, а преди първата сте имали  хубави устни. От там нататък всичко е ужасно

# 580
Сложих ботокс днес, но за преглед и евентуално ретуш, ако има нужда, ме викат чак на 16-ти септември, щото докторката била в отпуска. Не е ли късно за ретуш след толкова много време?

# 581
Късно е. Прави се точно след 14 дни.

# 582
Прави се между 7-14 ден,
Просто ще ти сложат повече като са те викнали на тази дата.

# 583
  • София
Е как 7 дни? При мен тогава започва да хваща. Винаги са ми казвали поне 2 седмици да са минали.

# 584
Ами при някои по-бързо хваща, например още на втория ден.
7-14 дни знам аз. .
Но има места, където даже и не казват, че се полага такъв ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт