Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Plovdiv
Благодаря за новата тема Flowers Cherry Blossom
Досега грижата ми беше с кремчета за тази зона,но наскоро се наложи да  направя нещо по сериозно за излишната ми кожа на горния клепач и си направих лазерна неоперативна блефаропластика при Д-р Манолова/Пловдив/в Инканто.Много съм доволна от реултата.
Бих си направила и оперативна блефаропластика след време ако се наложи.
Мисля ,че към момента нямам нужда,по-скоро някаква мезотерапия ще си  направя в зоната под очите ми.

Препоръчвам ви маските  за лице на Ялупро,страхотни са.Аз си поръчах от д-р Ванеска 4 бр.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:23 от Penelope77

# 16
Благодаря за темата!
Относно анкетата слагам ботокс два пъти в годината от няколко години в трите зони задължително.

Каризма не е скинбустер, а биостимулатор. Според мен е подобна на Скулптра.

Под очите имам хлътвания и подпухнали горни клепачи сутрин, които обтривам с лед и се прибират. Забелязах, че и синът ми, който е на 18 години сутрин става с такива подути горни клепачи. Явно винаги съм била така , но не съм си обръщала внимание. Около месец след инжектиране на ботокс стоят трайно подпухнали.

Д-р Георгиевски при последната ни среща, каза че вече е изключително внимателен при поставянето на каквито и да е продукти под очите. Попитах го за Жувелук или някакъв скинбустер под очи, каза не. Дали на мен само или по принцип, не разбрах точно. Каза също, че зоната под очите значително се подобрява при инжектиране на малко количество филър в средната част (бузи).

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:00 от *Hellena*

# 17
.....
Каризма не е скинбустер, а биостимулатор. Според мен е подобна на Скулптра.

.......
Д-р Георгиевски при последната ни среща, каза че вече е изключително внимателен при поставянето на каквито и да е продукти под очите. Попитах го за Жувелук или някакъв скинбустер под очи, каза не. Дали на мен само или по принцип, не разбрах точно. Каза също, че зоната под очите значително се подобрява при инжектиране на малко количество филър в средната част (бузи).

Да, Karisma е колагеностимулиращ продукт /по-скоро бустер в широк смисъл на понятието/, но няма  общо със Скулптра, защото НЯМА една специфична поли L млечна киселина и други характерни за Скулптра ингредиенти. Просто и двата продукта стимулират производството на колаген, но по различен начин.
На мен Григорова подробно ми обясни предимствата на Sculptra, а Кожухарова в Хил клиник - недостатъците или по-скоро рисковете от този продукт и засега съм го отложила.
За около очите предпазливо подходих с мезо и бустер, но след като категорично отказах дори малко количество филър в средна част, точно със същите аргументи като на Георгиевски.
Освен лек оток първите дни и следи от убождане, нямах други нежелани реакции. Видях снимки на Григоров преди и след околоочния Nucleofil, но ще обмисля и до ноември ще реша. Знам само, че околоочната зона си иска регулярна, сериозна превенция и подръжка с всички средства, защото "изтърве ли се" точния момент, става сложно.

# 18
Тъй като ме блазнят промоциите в Дерма акт, обмислям да направя мезотерапия, но никога не съм се подлагала на такава процедура. Какво да очаквам от нея? Също така се загледах в промопакетите на Нирвана, та още ги мисля.

# 19
Тъй като ме блазнят промоциите в Дерма акт, обмислям да направя мезотерапия, но никога не съм се подлагала на такава процедура. Какво да очаквам от нея? Също така се загледах в промопакетите на Нирвана, та още ги мисля.
А какви са вашите очаквания към тази процедура? Какво е състоянието на кожата и само веднъж ли ще правите мезо?
Лично аз не съм фен на мезотерапиите - не съм виждала абсолютно никакъв ефект.
Скин бустер, да, любимият ми е на Рестилейн.

# 20
А какви са вашите очаквания към тази процедура? Какво е състоянието на кожата и само веднъж ли ще правите мезо?

Кожата ми е по-скоро смесена, но напоследък е като "повяхнала", нямам много широки пори, а в областта на брадичката имам периодично появяващо се акне. Бръчки предимно по челото, поради което съм се записала за ботокс при д-р Малев от Дерма Акт. Не съм била при него, дано е добър. Очакванията ми са кожата да стане по-хидратирана (ако е възможно това, де), по-блестяща като glow ефект. Макар че сигурно не е възможно.  Ако има ефект, бих правила не само везнъж мезо. Но съм абсолютен лаик и като цяло не разбирам от тези процедури.

# 21

Кожата ми е по-скоро смесена, но напоследък е като "повяхнала", нямам много широки пори, а в областта на брадичката имам периодично появяващо се акне. Бръчки предимно по челото, поради което съм се записала за ботокс при д-р Малев от Дерма Акт. Не съм била при него, дано е добър. Очакванията ми са кожата да стане по-хидратирана (ако е възможно това, де), по-блестяща като glow ефект. Макар че сигурно не е възможно.  Ако има ефект, бих правила не само везнъж мезо. Но съм абсолютен лаик и като цяло не разбирам от тези процедури.
Хидратация ще се постигне, но мисля, че ще трябва поне 3-4 поставяния. С един път реално е нищо.
Щом цента ви е ок на промоция, възползвайте се - най-добре ще прецените как ви действа на вас.

# 22
  • София
Благодаря за новата тема.
За околоочния контур се грижа само с кремове.

# 23
Само крем и маски. За щастие тази зона ми е безпроблемна.

# 24
Нищо не съм слагала под очите, имам големи хлътвания и задържам вода сутрин, което ме отказа тотално от каквито и да било инжекционни процедури, освен това имам и много тънка кожа и всяко нещо, което се постави се вижда, което ще е фатално за тази зона.
Фамилна обремененост имам, всички сме с кръгове. Не вярвам да се престраша за долна блефаропластика, което е най- подходящо за моя случай.
Бих написала за себе си абсолютно същото!

# 25
Оклоочна зона-започнах миналата година май месец с 3-4 мезотерапии, долна трансконюнктивална блефаропластика август миналата година, после декември плазма горен клепач. Тази година -плинуклеотиди по протокол и ботокс ми се отразява добре повдига иначе падналия клепач. Също сложихме малко филър точно в бузата под очите за "подкрепа" и сега август ще пробвам и Жувелук. Там психически се настрройвам за една седмица отоци. Иначе вкъщи маски, кремове, йога, масаж, масло от шипка и дермапен започнах. Опитвам се да поправя позата при спане, защото спя настрани и много мачкам тази зона, за сега полууспешно.

# 26
Благодаря за темата, Алена Heart

Аз слагам ботокс от 27-годишна, това ме спаси да нямам нито една линийка. Сменям и разни кремчета, но ботоксът е моята тайна. Без него, с моите силни мимики, щях да съм на хармоника (сестра ми е на 29 и вече има пачи крак и мама има - генетично ни е).

От миналата тема и въпроса с опаковките - в Дерма акт всеки пациент има картон и лепенката от опаковката на продукта (на която е  срокът на годност), се лепи в картона. Аз, като ходя (понеже и сменям лекарите понякога) - винаги се ориентират от картона ми. Иначе и на мен не ми показват опаковката, но всичко се лепи в картона, който всеки един момент можеш да отидеш до клиниката и да си поискаш. Подписваме и декларации за личните данни, в които го пише Simple Smile

За ботокса и при мен го има този ефект на кученце първия месец, не знам защо се получава, но е факт. И после изчезва оттокът и всичко е наред. Но аз се поддувам и задържам вода повече, след филър ми трябра поне месец, докато всичко спадне. Вероятно е от това.

# 27
Някой дали може да направи сравнение за околоочната зона между Филарт, Сунекос и Ялупро?

# 28
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Явно не всеки има картон,защото аз съм в Дерма Акт от 2021,тогава ми дадоха картонче за устните и от тогава никога повече не са го искали или са ми вписвали процедурите в някакво досие.
Междувременно имам още едни устни + 2 пъти Скулптра при тях.

Аз се дразня на лицето си вмомента,защото много трудно дренирам водата, която ми вляха на 16-ти за Скулптрата. Като питка съм в лицето.И първия път бях така но за седмица, 8 дни спадна напълно.
Моето натурално лице е продълговато и слабо,с много тънка кожа и широки пори. Така си го харесвам и за мен лице питка дава ефект "дебел човек",нищо че човека е 50 килограма.

За околоочния контур - там освен сухота,други проблеми нямам. Ползвам сутрин и вечер крем(харесвам ги мазни и хидратиращи).Веднъж съм си слагала филър,но разлика не видях.

# 29
На мен всеки път ми носят картона при тях, който имам, отделно питат за моя си, който аз винаги забравям.Но ми дават нов паспорт със стикерите на кутиите, за да си го сложа у дома в досието.

Общи условия

Активация на акаунт