Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 652
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За мен лично е тъпо да поддържаш младежка визия на лицето ако не поддържаш младежко мислене ,тяло и дух.

Според мен всичко трябва да върви в синхрон.

Какво значи да поддържаш младежко мислене и дух на 60+ години?!

# 376
  • при Arctic Monkeys
Да.. дет се казва като наближиш седемдесеттака, ще е странно да се правиш на младеж. Въпросът е да изглеждаш по-дълго време добре и поддържан.

# 377
Направо като наближиш 60 те лягаш и чакаш да се споминеш, нали? Мислене, типично за България.

# 378
  • София
Направо като наближиш 60 те лягаш и чакаш да се споминеш, нали? Мислене, типично за България.

Не, нямам предвид това. Просто искам да разбера какво има предвид дамата под “младежко мислене”. А и защо на 60+ някой трябва да има такова мислене?
Всички остаряваме, въпросът е да го правим с естетика във външната красота и с достойнство, да сме активни, здрави и трезвомислещи. Не мисля, че това е “младежки начин на мислене” . Младежите имат съвсем различно мислене от зрелите хора, така че няма как да мислят еднакво. Смешни и жалки изглеждат хора, които на 60+ се изживяват като младежи. Не е необходимо никому. Все пак житейския опит е съвсем различен, етапите на личностно развитие - също. Би било странно 20 и 60- годишен човек да имат еднакво мислене.
Никъде не казвам, че трябва да легнат и да мрат тези хора.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:22 от Noelle

# 379
Денкова и Стоянов са много нагли. Имат някакви юристи, които разпращат заплашителни писма на всеки, който напише негативно мнение за тях. Няколко пъти съм чела извинения от заплашени потребителки на ФБ.

И по темата- колко често слагате ботокс. Аз се опитвам да е най-много веднъж годишно и поне 4 мес си ходя сбръч до следващия.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 10:15 от Чи лу

# 380
Слагам ботокс на 5 месеца, като между 4 и 5 месец е зор,защото всички бръчки са ми възстановени в пълен обем,веднъж годишно е изключено.

# 381
И на мен Денкова ми е неприятна, още повече, че съм потърпевша от печалбарството и (на 26 или 27 г бях, като ми натъпкаха лицето с 4 мл филъри, които под очите са се капсуловали и няма махане, а ботоксът 1 година ми държа и бях с почти постоянно главоболие и усещане за натиск).
Филъри, че има - има, но основата е лифтинг и после по него надгражда. Самата и визия е - може да съм над 60, но съм младеж по дух, много съм модерна и отворена към света. Което за мен лично си е проблем с възприятието на остаряването и страх от него. Аз съм за лифтинг и тя изглежда добре, но визията и я прави леко гротескна.
За юристите им, понеже и аз съм в тези среди, всички сме чували. Чела съм и от писмата им - високопарни думи и термини, без никаква юридическа стойност.

И аз ботокс слагам на 5 месеца някъде

# 382
Аз сложих ботокс на 1.07 и вече няма и следа от него. Не ми за първи път , а точно този вид слагам за втори път. Направо съм потресена как 400 лв буквално се стопиха за няма и месец.!?!

# 383
Къде слагате и какъв вид?

# 384
На чело, основно гневна бръчка.Bocouture e ботокса, като предходния път ме държа поне 3 месеца. Не спортувам, топло беше , но все пак работя в климатизиран офис и не виждам причина да издържи само месец. Иначе много харесвам резултата , но не мога да да се примиря с трайността.

# 385
  • София
Денкова има поне два лифтинга, не я слушайте какви ги говори Simple Smile

сигурно,не я познавам,нито съм я виждала на живо
на колко години е всъщност?

Лето 1962. Каквото и да си е правила, много добре се е пилучило!

Някой да е правил нещо с ефект върху шията си?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:28 от Rima

# 386
И аз слагам ботокс на 4-5 месеца.Това лято ми прави впечатление, че като цяло вече ме е поотпуснал, но поседя ли цял ден на климатик /24градуса/ и се бетонира все едно преди месец е инжектиран.Ако съм 2-3ч на плаж - омеквам и бръчкам.За пръв път забелязвам такова нещо.Някой друг забелязвал ли е това?
Та сега съм в дилема, понеже нито е да правя, нито да не правя.

# 387
И при мен е така. На слънце някак мускулът започва да прави повече мимика. После горе долу вечерта се оправя положението.

# 388
  • София
Момичета, за филър в устните в Дерма акт, коя е по-добра д-р Трендафилова или д-р Чилингирова?

# 389
Може да им видите инстаграм профилите и да прецените.При Трендафилова не съм правила устни.Иначе ето ъпдейт на моите след почти 14дни:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 13:04 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт