Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 619
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
[quote author=Kanari link=topic=1676604.msg48415768#msg48415768 date=1723543023
Аз искам да сложа скинбустер и също ми препоръчаха две апликации на RRS Long Lasting без никакви обяснения какъв е, що е. Докторът ми каза, че нямало да придаде обем, защото и аз казах, че не искам да бухна като питка. Но след като прочетох, че това е някакъв хибрид и често се ползва за оформяне на лицето, отказах да ми го слагат. Моето лице също е слабо и изпито (е, сега е с малко бузки скоро след раждане) и се нуждае от изравняване на тена и много хидратация, както и заличаване на белези от акне, но тях май на есен с песен и лазер.
Бих Ви помолила за снимки, може и в лично съобщение.
Аз много изчетох преди това и бях подготвена. Качвам снимки- опитала съм се на един фон с една и съща физиономия. И все пак казвам, че и назад пише, че са необходими 2 процедури.
Другото, от което остана потресена е неразградения ми филтър под очите. Явно на за разграждане ще събирам пари...

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:11 от Не се сърди, човече

# 421
Момичета, чували ли сте за филър Каризма?

# 422
Да, назад някой го коментираше.

# 423
Kanari, снимката отляво ли е след?

# 424
  • София
Kanari, снимката отляво ли е след?
Отдясно 😆 няма разлика особена... може би малко лъщенето...смених снимките, че и аз се обърках. Отляво е преди.

# 425
Kanari, изглеждате много добре и имате страхотна кожа! Според мен на втората снимка има лек обем в бузите и по контура на долната челюст.
Аз пак клоня съм скинбустер, но този път ще потъря и друго мнение, та съм се записала при д-р Кафелова от Естелайн.

# 426
Снимка  след е супер.От бустерите не се очакват чудеса.

# 427
За прибиране на корема силно препоръчвам сухо четкане с четка с косъм, след това под душа със смес от утайка от кафе, малко душ гел и малко бебешко олио, много активен масаж. След душа втриване на масло. Ако сте редовна ви обещавам след 5-6 месеца да не си познаете корема:)
Какво масло препоръчваш? Simple Smile

# 428
Здравейте, дами,
Обръщам се към пушачките в групата.
Има ли някоя която е правила фейслифт, и как се справяше с цигарите.

# 429
Снимка  след е супер.От бустерите не се очакват чудеса.
Именно, те са за по-дълбока грижа за кожата, защото кремове и серуми не могат да проникват в такава дълбочина.

# 430
  • София
Да, и аз това исках, но понеже този е комбиниран, не знаех какво точно да очаквам.
Иначе благодаря, аз и преди бях писала, че май имам хубав ген, защото като изключим бръчките, кожата на лицето ми е сравнително ок за моите 42 г. Обаче цялата се лющи. И петната...не съм се грижила много заден си през годините, та в един момент това ще проличи

# 431
Здравейте, решила съм да си направя скинбустер в Дерма акт, но не знам какъв да избера. Ще се радвам ако някой може да ми даде обратна връзка за някой от тези:
Saypha RICH
Juvederm Volite
RRS® HA Long Lasting
Profhilo
PhilArt
Restylane Vital Light

На 36 съм, до сега съм слагала само ботокс в гневна, чело и пачи крак. От скинбустера очаквам хидратация, освежаване на лицето, по- младежки вид и лек лифтинг.
Не искам да дава допълнителен обем на лицето, тъй като не ми е слабо и имам и леко подпухнали торбички под очите.
Кой според вас би бил подходящ от една процедура мога ли да очаквам резултат?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 14:19 от It is me

# 432
Глас за Рестилайн от мен.

Масло, бадемово, арганово, шипково, след на Икаров за целулит и стрии, каквото имате и харесвате.

# 433
Масло, бадемово, арганово, шипково, след на Икаров за целулит и стрии, каквото имате и харесвате.
Към което и да е от тези базови масла - задължително добавяйте малко масло от джинджифил: много успешно бори мазнини.

# 434
Здраврйте,днес си запазих час при д-р Каляшева за поставяне на ботокс (горна част на лице). На 33 години съм и при мимики имам доста изразени около очите, челото не толкова. По телефона ми обясниха че първо ще направим консултация да уточним точно къде и колко ще се сложи. Попитах за цена като ориентир и ми казаха че в сайта има актуална. Там видях че е 550лв но на доста места четох че при нея са по високи цени и може да вземе към 1000лв. Притесняваме и сампто отношение тъй като не съм от популярните пациенти. Като цяло повечето отзиви бяха положителни. Бях се спряла и на д-р Ванеска и Шаркова. Ще се радвам някок да сподели скорошни впечатления от нея и как протича една такава прицедура не съм си правила нищо по лицето освен почистване но от 4 месеца се появиха тезибръчки

Общи условия

Активация на акаунт