Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз поставям ботокс при нея. Нямало е разминаване в цените, имахме си консултация първият път, според мен много правилно ме прецени. (Все пак и аз имам ориентир за себе си). Никога не съм усетила негативно отношение, напротив, много е мила и усмихната. Като се има предвид, че аз съм малко темерут 😃

# 436
  • Plovdiv
Kanari много си красива и с бустера е станало страхотно!Изглеждаш много освежена!

# 437
Ботокс сложих днес след година може би ,ама не че се е задържал толкова ,а от а днес ,а утре .Слагах 37 единици ,сега 41 единици .
Преди две години сложих филър съвсем малко , сега искам леко повдигане -назолабиални и долу леко увисване имам .Докторката ми предложи Radiesse , Harmonyca или Ellanse аз да си избера .Били със еднакви съставки .
Radiesse  била по-голяма количество .
Някой слагал   и от двата и да може да ги сравни ?
За зоната под окото ,моята най-голяма драма -тъмни кръгове и торбички /а аз си мислех ,че имам хлътнали очи / предложи плазмаж и супер внимателно поставяне на филър ,който евентуално щял да пречупва светлината и тъмните кръгове да станат по-незабележими .
За плазмажа май не съм чела някакви суперлативи тук и май ще се откажа .
За колагена , дори и да се спазва всичко ,усвояването му не е гарантирано .Веднъж съм виждала ефекта наистина -сочна кожа и жива коса , след това все не ми се получаваше и го спрях ,но пак ще опитам .

# 438
Хармоника дава лек обем, да се знае.Радиес не.

# 439
ДХ3, Жаки а и други йоги ако се не лъжа има тук ,след колко време да подновя практиките ?

# 440
48 часа минимум, ако си по тежката част Ащанга, даже 72, че не е ок много да висиш надолу първите 2-3 дни. И на слънце не стой.

# 441
Iliana, и трите изброени продукта си имат своите специфики и не са с "еднакви съставки ".Имам опит с Хармоника и Радиес и никога повече не бих сложила Хармоника.Но това е валидно за моето лице, за твоето е работа на лекаря да прецени според търсените резултати, да се обоснове пред теб и чак тогава заедно да вземете решение.

Възмущавам се силно от такова лекарско непрофесионално / меко казано/ поведение.

# 442
Някой беше споменал за пиене на цинк преди ботокс, уж за по-дълго траен ефект. Та има ли такъв ефект и колко време преди интервенцията се пие?

# 443
Iliana, и трите изброени продукта си имат своите специфики и не са с "еднакви съставки ".Имам опит с Хармоника и Радиес и никога повече не бих сложила Хармоника.Но това е валидно за моето лице, за твоето е работа на лекаря да прецени според търсените резултати, да се обоснове пред теб и чак тогава заедно да вземете решение.

Възмущавам се силно от такова лекарско непрофесионално / меко казано/ поведение.
Тя ми каза че нейният избор би бил Радиес .
С хармониката не можело да се работи в много зони или нещо такова .
Но искала и аз да си прочета и да си съставя мнение 😊
Но пък наистина каза че радиус и Ellanse били с еднакви активни съставки ?

# 444
Здравейте, дами,
Обръщам се към пушачките в групата.
Има ли някоя която е правила фейслифт, и как се справяше с цигарите.
На там съм се засилила и аз с 200 и който както ще да ме разбира, ама това ми е най-големия проблем. Всичките ми проучвания сочат, че няма как да се мине без спиране на цигарите поне за месец - два. Заместители също не са позволени - нищо с никотин. Аз съм страстен пушач и не мога да си го представя, но и лицето не мога да си гледам вече... Та не знам. Вероятно ще направя максимума, на който съм способна (да кажем 2-3 на ден) и ще си нося рисковете.

# 445
...Повече към тонизиране и масаж да е насочена, от колкото към някакво драстично топене, разбиване на мазнини и т.н. Например преди години две мои колежки си докараха една след друга сериозни проблеми с бъбреците. Хем едната вече минала по този път се опитваше да предупреди другата, но тя просто не я слушаше.
С какви точно процедури са си докарали проблеми? Имало ли е нещо, което да е правено не по протокол (примерно да не са спазвали интервали от дни почивка между две процедури)?

Извинявайте, мислех, че съм го написала - кавитация. Спазваха всичко, което им казваха, пиеха вода, правиха си я на две различни места. Помня, че се правеше през по-големи интеревали - не са били ден, два. Накрая и двете осъмнаха един ден с бъбречни кризи и се наложи поне 6м месеца да лекуват бъбреците си, ходеха подпухнати и отекла и със сенки под очите и на двете също им останаха някакви хронични проблеми и до ден днешен се обаждат понякога.

Благодаря за съветите - ще се възползвам. Само тази утайка откафе се чудя къде да я търся, ама ще измисля нещо. Не пием кафе вкъщи.

# 446
Купете кафе, сварете го, прецедете го и готово.

# 447
  • Plovdiv
SitaraB къде ще правите фейслифта.
 Защо цените за фейслифт в Турция са толкова ниски.
Има ли отделна тема за фейслифт.

Аз съм малко капризна и ме е страх да се доверявам къде да е,искам добро отношение и грижи,малко съм глезена признавам,а и на болка не търпя много.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 09:52 от Penelope77

# 448
  • Майнатаун
Здравейте, къде в Пловдив бихте ми препоръчали да си направя лазерни процедури за премахване на пигментни петна? Имам няколко петна над горната устна, появиха ми се през двете бремености, въпреки фанатичното ми мазане със защита и криене на сянка, имам чувството че всяко лято стават все  по- зле. Знам че няма да мога да ги залича напълно, но не поне малко да изсветлеят.

# 449
SitaraB, знам че е напълно несъвместимо. Помня, че Жаки беше разказвала, че в клиниката, която оперираха мъжа й някаква дама тайно е пушила и докторът я е съсипал от упреци. Едното изключва другото категорично и ако не можеш да спреш цигарите не прави лифтинг.
Опитай да ги спреш месец по-рано, като минеш на лепенки с никотин и по време на лифтинга спираш и тях, но тялото ти вече ще е посвикнало и се предполага, че ще е по-лесно за теб самата.

Общи условия

Активация на акаунт