Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 953
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Диспорт слагам и аз,но повече от 4 месеца не държи.Не се бетонирам,обаче.

# 691
Същите ефекти и при мен от Диспор - супер бетонирани мимики, отоци и осем месеца продължителност въпреки сауна, спорт, цигари

# 692
Аз да се оплача - в началото на месеца слагах ботокс в Дерма акт и вече в гневната бръчка започва да ме отпуска, а тя ми е проблем, а и линиите се виждат и в спокойно състояние. По телефона могат ли да ми дадат информация колко единици и какъв ботокс са ми слагали и дали сега може да се сложи още малко?

# 693
Линиите няма как да се махнат ако вече се е появила бръчката.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 16:17 от ДХ3

# 694
Линиите няма как да се махнат ако вече се е появила бръчката.

Дори и с филър ли? Disappointed Relieved

# 695
  • София
А каква марка ботокс слагат в Дерма-акт?

# 696
И мен ме отпуска ботокса, сложих преди месец в дермаакт,
явно продукта им не става!

# 697
При повечето ботокси вече е така, независимо от лекар и клиника.Това с ами наблюденията от тази тема, групи и приятелки, а и лични.

# 698
Aз съм от юни , държи ме още , около очите малко пуска , но до ноември мисля да изкарам

# 699
  • в 1001-та нощ
Аз да се оплача - в началото на месеца слагах ботокс в Дерма акт и вече в гневната бръчка започва да ме отпуска, а тя ми е проблем, а и линиите се виждат и в спокойно състояние. По телефона могат ли да ми дадат информация колко единици и какъв ботокс са ми слагали и дали сега може да се сложи още малко?

Обадете се 👌 Би трябвало да е записано в картона Ви и да Ви отговорят 🙌

# 700
Аз съм от май и ме държи още. Почти не и пуснал. Но аз правя ретуш на 3 седмици.
При вас ретушът минал ли е? При кой лекар слагахте?

# 701
Аз от юни -около очите леко ме е пуснал

# 702
 И аз от юни. Не е мръднал. Всъщност съвсем малко над едната вежда, едва забележимо. Не отидох на ретуш.

# 703
Аз от години съм само с Вистабел. Държи си стабилно. Слагах края на февруари, сега към 10.09. ще слагам пак, че усещам мускулите на челото, как ми натискат веждите отгоре. Тези други нароили се непознати марки и имена, не бих си правила експерименти. Пък и ако наистина ги разреждат , не ми се мисли.

# 704
Пишете къде ходите и колко струва официално.

Общи условия

Активация на акаунт