Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 983
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
Интересува ме някой има ли впечатления от този филър предназначен за домашни условия Fillerina 12?
Благодаря Ви предварително!

# 676
Да, аз- никаква работа не върши.

# 677
  • София
Чудесно. Спести ми едни пари, че постоянно ми изскача реклама от златна рибка и му се чудех.

# 678
А каква е разликата между Хармоника и Скулптра? И двете не са ли на един и същи принцип...

# 679
  • София
В Хармоника има ХК, в Скулптра - не.

# 680
В Хармоника има ХК, в Скулптра - не.
Т.е. Хармониката е филър, а Скулптурата е колагено стимулираща.

# 681
Хармониката е 2 в 1

# 682
Здравейте. Имам следния въпрос, не успях да намеря нищо конкретно в търсачката. Имам за първи път час за Профайло (досега не съм поставяла абсолютно нищо по лицето си). Часът е в четвъртък в 14:00, на следващия ден вечерта ще излизам на бар. Дали ще имам останали синини или подуване дотогава? Знам, че е до организъм и до кожа, но какъв е вашият опит?

Преди дни сложих Профайло за първи път, имам синини вече няколко дни, 2 дни бях подута, особено първият ден много, но си е до лице. При вас може да няма подуване и синки. Ефект не виждам, но ми казаха, че трбва поне две процедури.
Никога не съм слагала ботокс и ми казаха, че е време да започна, както и Склуптра, но се колебая. Нямам бръчки, но като превенция. Малко се страхувам да започна с ботокса, както и със Склуптра. Някой по-запознат може ли да даде съвет?
Както и отзиви за микронидлинг, дали има смисъл да правя?

# 683
Може ли да се получат паднали клепачи от поставянето на ботокс в гневна бръчка или се получава само при поставянето му в челото?

# 684
Някой има ли впечатления от ботокс alluzience? Много малко клиники го предлагат засега, но чух, че издържал по-дълго време. Цената му е по-висока.

# 685
Аз слагах веднъж. Слабичък е, бързо замина. Почти едновременно с него ми сложиха диспорт на шията, той все още държи.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 09:03 от Чи лу

# 686
А кой лекар в София слага Диспорт?Не съм доволна от Бокотюр-няма и месец и половина и замина.

# 687
И аз от този бокотюр хич не съм доволна, точно месец и приключи. Интересно е , че слагам за втори път от него и сякаш първия път повече ме държа . Но не знам защо при мен максимума на ботокса повече от 3 месеца няма трайност, няма значение от марката. Не тренирам, не ходя по сауни, според лекарката мимиката ми била много силна.

# 688
  • варна
А може ли да се подновява на 3 месеца ?

# 689
Аз съм слагала отдавна Диспорт, държа ми много - сигурно 8 месеца. Обаче беше ужасно, имах главоболие, натиск, както си стоя отвреме на време ми стягаше главата и то през цялото време. И беше бетон - там мимика няма.

Общи условия

Активация на акаунт