Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам загуба на обем в назолабиални. За момента избягвам филърите. Бустер дали ще помогне? Обмислям Longlasting RRS.
Sculptra след каква възраст се препоръчва?
Съдейки по слагането на RRS при мен, не, няма да помогне. Но може да е индивидуално. Както по-горе е коемтниирано, май май си е малко взимане на пари, никакъв ефект не видях аз от този скинбустер- нито лющенето спря, нито сухотата, нито петната, нито пък някакво опъване. Не знам...казват, че след втора доза вече уж имало. Имам час следващата седмица, много мислих, но взех все пак и нея, за да се уверя,че съм направила и двете поставяния, както трябва. Даже за момент се чудех ако поискам да ми сложат друг втория път, дали има смисъл. Предполагам не...

# 646
  • София
Момичета, днес за първи път ми сложиха ботокс в масетерите, с бруксузъм съм. И ми казаха да не мажа с нищо и да не слагам грим 24 часа, т.е.утре до 16.00. Спазвате ли това? Че съм на работа утре, поне слънцезащита да мазна. По чуждите групи само забраняват натиск и масажи. За съжаление не записах марка и мл.

# 647
  • в 1001-та нощ
Препоръчва се след всяка инжекционна процедура, в т.ч. и след поставяне на ваксина,  за да не стане инфекция през отворите от убожденията 👌

Гледай да ги заобиколиш при нанасянето 👌

# 648
  • София
Препоръчва се след всяка инжекционна процедура, в т.ч. и след поставяне на ваксина,  за да не стане инфекция през отворите от убожденията 👌

Гледай да ги заобиколиш при нанасянето 👌
Да, звучи логично, но са ми слагали Скулптра и Радиес и не помня за такова ограничение Simple Smile Благодаря!!!

# 649
Здравейте, имам час за поставяне на ботокс , но днес докато си говорехме с една приятелка каза, че в кабинета на мъжа й(който е лекар) отишла жена с оплаквания след поставяне на ботокс като била направо изкривена, доктора, който слагал ботокса нацелил нерв, таа много ме наплаши този разказ, имам записан час при д-р Георгиевски, знам, че е много добър лекар, но все пак се наплаших от тази история, има ли вариант наистина тези нерви да бъдат нацелени неволно или просто лекаря, който е слагал ботокса на жената е бил некадърен?

# 650
Е то със сигурност има риск , но е нищожен . Всичко крие рискове , аз не бих се притеснявала

# 651
Момичета, днес за първи път ми сложиха ботокс в масетерите, с бруксузъм съм. И ми казаха да не мажа с нищо и да не слагам грим 24 часа, т.е.утре до 16.00. Спазвате ли това? Че съм на работа утре, поне слънцезащита да мазна. По чуждите групи само забраняват натиск и масажи. За съжаление не записах марка и мл.

Моят лекар препоръчва 48 часа. Като тя забранява и миене с чешмяна вода. Обяснението е, че има риск да се инфектират убожданията, а те се затварят напълно след 48 часа. Не винаги успявам да го спазвам, но гледам поне 24 часа да не мокря и да не мажа с нищо.

# 652
  • София

Моят лекар препоръчва 48 часа. Като тя забранява и миене с чешмяна вода. Обяснението е, че има риск да се инфектират убожданията, а те се затварят напълно след 48 часа. Не винаги успявам да го спазвам, но гледам поне 24 часа да не мокря и да не мажа с нищо.

Да, явно защото се поставя в мускул, има много повече рискове от подкожните! На мен за миене не ми казаха и се изкъпах без да мокря лицето, много, много.
Благодаря!

# 653
Слагам ботокс обикновено  към 18ч. и на другия ден си се мия и гримирам нормално .
Rima и аз май съм с такова и много се засили последните години .Моля те ,когато ти е удобно разкажи ми на ЛС .

# 654
Здравейте. Имам следния въпрос, не успях да намеря нищо конкретно в търсачката. Имам за първи път час за Профайло (досега не съм поставяла абсолютно нищо по лицето си). Часът е в четвъртък в 14:00, на следващия ден вечерта ще излизам на бар. Дали ще имам останали синини или подуване дотогава? Знам, че е до организъм и до кожа, но какъв е вашият опит?

# 655
Здравейте. Имам следния въпрос, не успях да намеря нищо конкретно в търсачката. Имам за първи път час за Профайло (досега не съм поставяла абсолютно нищо по лицето си). Часът е в четвъртък в 14:00, на следващия ден вечерта ще излизам на бар. Дали ще имам останали синини или подуване дотогава? Знам, че е до организъм и до кожа, но какъв е вашият опит?
Профайло се инжектира в 5-6 точки, не помня точно колко. Аз съм нямала синини, но дори и да Ви се появят може да ги прикриете с коректор. Подуване също не съм имала, но съм поставяла само веднъж от продукта.

# 656
За първи път чувам за Профайло и се разрових сега да прочета из интернет.. Открих, че самият продукт струва 115 евро, а гледам поставянето е 650лв ... малко множно ми се вижда надценката
https://prpmed.de/bg/dermalen-plnitel/profhilo-hl-bio-remodelling

# 657
Аз си поръчах две процедури на промоция по 250 лв всяка от кампанията на Дерма-акт. Но иначе да, скъпичко е. Много се чудех с какво да започна и реших, че това е най-близо до естесвеното хидратиране и “подмладяване”.

# 658
Супер оферта значи. Ако може после да споделите мнение дали сте доволна

# 659
Аз платих 400 лв. за него, но за мен ефекта беше твърде краткотраен, около седмица, затова и не повторих.

Общи условия

Активация на акаунт