Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 994
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Искам да попитам за мнение. Устните ми са страшно сухи, постоянно лющещи се. От излющване ми стават рани, дори гной хващат....Мажа постоянно с кокво ли не, но няма кой знае каква полза. Според Вас, поставянето на минимално количество филър би ли помогнало. 

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 22:35 от biboche

# 631
It is me не съм решила точно какъв вид скинбустер ще сложа, ще го обсъдя с доктора преди процедурата.
Ще пиша после как се развива при мен.Simple Smile
Благодаря, ще ми е много полезно да споделиш какъв е резултата и дали си доволна!
Дами, скинбустерите нямат ефекта, който очаквате - ефект питка и т.н. В повечето случаи от едно поставяне няма да забележите особени рзултати. Не го мислете толкова, притесненията особено са доста излишни.
По протокол трябват няколко поставяния. Реален резултат от първо слагане съм виждала само то Рестилейн, от други - тц.

# 632
  • Варна
Слагала съм Profhilo и сега последно Jаlupro classic мезотерапия 2 пъти. Кой знае какъв ефект не видях, кратко озаряване, клонящо към незабележимо, обем изключено.
Like smoke, като те чета май Рестилейн да пробвам...

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 09:52 от ivka_smile

# 633
Слагала съм Profhilo и сега последно Juvelook мезотерапия 2 пъти. Кой знае какъв ефект не видях, кратко озаряване, клонящо към незабележимо, обем изключено.
Like smoke, като те чета май Рестилейн да пробвам...
И аз Profhilo веднъж -освежава за известно време.
ivka, Juvelook под очи нали? Аз сложих преди месец с канюла-първоначално от отока ми се запълни добре, после спихна и при мен винаги е така след инжекционна под очи. Но две седмици след поставяне на едното око ми стана като на браздички. Доки каза, че резултата се оценява след месец. Най-вероятно това е "ефекта" от стимулирането на колагена, но тъй като имам вече свличане и малко кожа за щипване и се "насъбира".

# 634
  • Варна
Grosdanat, объркала съм името горе, Jalupro беше, редактирах си поста, на цяло лице.. Не знам защо е при теб този ефект...

# 635
Др Гигов е страхотен специалист, отидете на консултация Adream. Не мисля, че ще съжаляваш.

# 636
Ефект питка се получава от редовно препълване с филъри години наред. Скинбустерът само дава временна хидратация, даже и лифтинг ефектът е незабележим. Ако търсите лифтинг, с бустер няма да стане. Трябва апаратни и после колагенстимиращ. Колагенстимиращите също няма ефект питка и не може да се получи.

# 637
biboche , помага. 05  до 1 мл и почти не личи.

# 638
Melany99 Много благодаря за отговора! Питах, за мнение, защото по някога се препоръчват неща от които няма смисъл - да вземем едни пари, пък квото стане.... Пък представяте ли си картинка с пухкави, белещи се устни.... страшна гледка ще е....
Аз съм от Варна и сега ще се чудя по сериозно на кого да се доверя.

# 639
Здравейте, в петък ще слагам ботокс в чело и гневна бръчка, ще ми се да сложа и в масетерите, но се чудя дали може да има някакъв ,,страничен ефект” от толкова количество и дали да не разделя поставянето, първо да сложа в чело и гневна и след определен период в масетери? Ако може да дадете мнения.

# 640
Не виждам защо да ги разделяте ? Аз слагам в три зони наведнъж , едно че ми в по лесно един ден да мисля , че не трябва да лягам 4 часа и да пия алкохол , а за ретуш ходя веднъж.

# 641
По стечение на обстоятелствата в един ден ми се събира поставяне на ботокс и по късно през деня поставане на упойка на венеца за зъболечение. Дали може да стане някоя беля, мисля днес да си сменя часа за ботокс, как мислите?

# 642
Имам загуба на обем в назолабиални. За момента избягвам филърите. Бустер дали ще помогне? Обмислям Longlasting RRS.
Sculptra след каква възраст се препоръчва?

# 643
Melany99 Много благодаря за отговора! Питах, за мнение, защото по някога се препоръчват неща от които няма смисъл - да вземем едни пари, пък квото стане.... Пък представяте ли си картинка с пухкави, белещи се устни.... страшна гледка ще е....
Аз съм от Варна и сега ще се чудя по сериозно на кого да се доверя.

И аз съм от Варна и от години посещавам само д-р Енис Екин. Турчин е, много е добър. Майка ми също си прави устните при него и е много доволна.
Поставянето на малко количество наистина хидратира устните и ги прави да изглеждат видимо по-свежи.

# 644
  • варна
Бихте ли ми дали телефона му?

Общи условия

Активация на акаунт