Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 009
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За д-р Евгени Шарков ли става въпрос?

Да

# 616
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По въпроса за големите устни,на мен формата ми харесва.Ако беше налято по-малко, биха били идеални.
Не бих ги пипала,сами ще се разградят колкото могат. Така заснети без лице и тяло,не можем реално да преценим колко са големи.Може пък да й отиват по-големи устни (ако лицето е по голямо,издължено и тн).

# 617
Чак толкова големи и на ръба да се пръснат, едва ли.

# 618
Aз си слагах силиконови импланти в бюста при д-р Евгени Шарков преду 5 години. Оперира в Александровска болница, отделението по пластична хирургия.

# 619
Момичета, и като сте почнали пластичните хирурзи, да попитам за добър такъв по отопластика Simple Smile
Едната девойка много страда от малко в повече щръкнали уши и вече се е решила на корекция.
Четох за д-р Живко Кънев.
Знам, че тук сте доста информирани и със сигурност може да ме насочите към добър лекар.
Благодаря ви Simple Smile

# 620
Моят син беше опериран преди 3 години от д-р Гигов. Доволни сме. Чела съм, че понякога някое от ушенцата се връща в първоначална позиция, но при нас няма такова нещо.

# 621
Моят син беше опериран преди 3 години от д-р Гигов. Доволни сме. Чела съм, че понякога някое от ушенцата се връща в първоначална позиция, но при нас няма такова нещо.
Дали имаш някъде писано по тази тема или ако може да споделиш подробности на лични, много ще съм ти благодарна Heart

# 622
Скрит текст:
Дали имаш някъде писано по тази тема или ако може да споделиш подробности на лични, много ще съм ти благодарна Heart
Ходихме на консултация в УМБАЛ Свети Георги в Пловдив. Отделението, в което работи докторът е по Пластично-възстановителна и естетична хирургия за деца. Назначиха ни дата за към края на септември. Едно от условията е да хладно времето, затова прецених, че най-добре в началото на учебната година. Правят се изследвания ден или два преди операцията. В уречения ден гладни, жадни се постъпва в болницата. Трябваше да носим само блузка или ризка, която се закопчава отпред, т.е. да не се сваля през главата. Там на место му направиха предварително ластична превръзка. Не помня дали искаха направление, някъде към 1500лв тогава платих. Операцията продължи към 3-4 часа, което ми се стори ужасно дълго. Гледката като ти докарат упоеното дете в болничната стая никога няма да я забравя, но си казваш, че е за хубаво. Тук се сещам, че пропуснах да кажа, че е с пълна упойка. След като се събуди ние пожелахме да се приберем, но имате право и на 1 ден престой. Следващите 2 седмици превръзка не се сваля. Ходихме да свалят конните може би след седмица. Спи се с превръзката поне 1 месец след операцията.  В общи линии е това.

# 623
Благодаря ти Simple Smile
Вие по принцип от Пловдив ли сте? На колко е било детето тогава?
Ние ще трябва да пътуваме, ако решим да е при него.
И на мен 3-4 часа ми се струва доста време... Thinking

# 624
Gery дано да видиш ефекта, който очакваш. Аз лично бях доволна от тази процедура и сега отново я закупих, заедно с HIFU за да боря двойна гуша. Аз нямам такава, а едно леко увисване под брадичката, което много ме дразни.
Миналата седмица бях при Трендафилова за скулптра. Самата процедура за мен не е болезнена, имах отичане на лицето няколко дена след това и странно, но много се харесах с леко по-сочно лице. Естествено това премина и не виждам никакъв ефект, но реално след месеци трябва да започне кожата да произвежда колаген. Трендафилова ме посъветва да направя втора процедура със скулптра, но се чудя има ли смисъл.
В четвъртък съм решила да слагам скинбустер, искам освежаване, хидратация, лека сочност, но от друга страна не искам да съм като питка в лицето.

Здравейте, може ли да споделите кой скинбустер ще правите и след процедурата дали има желания ефект.
Аз също имам час при Трендафилова за profhilo лице, но ме притеснява да не даде допълнителен обем на лицето.
Избрах го предимно заради лекия лифтинг ефект

# 625
Така или иначе скинбустърите нямат много дълъг ефект, колко да даде обем и то една ампула , и то еднократно.Дават сочност на кожата и поддръжка.

# 626
Аз питах едно от списващите момичета тук, да се допитам и до всички. За под очи от кой филър сте най-доволни и как се задържа във времето? Благодаря.

# 627
aDream, на 11г. е бил по онова време. И да, от Пловдив сме. Тогава в болничната стая бяхме сами и имаше възможност да спя на съседното легло. Сега не зная дали има промяна, докторът доста нашумя и може да е напълнил отделението, знам ли, но определено е много добър и като лекар, и като човек. Бих му се доверила отново.

# 628
  • София
It is me не съм решила точно какъв вид скинбустер ще сложа, ще го обсъдя с доктора преди процедурата.
Ще пиша после как се развива при мен.Simple Smile

# 629
It is me не съм решила точно какъв вид скинбустер ще сложа, ще го обсъдя с доктора преди процедурата.
Ще пиша после как се развива при мен.Simple Smile
Благодаря, ще ми е много полезно да споделиш какъв е резултата и дали си доволна!

Общи условия

Активация на акаунт