Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Между 14 и 16 дни по- късно си е все едно ново слагане.

# 586
Новият Алюзиенс има по-дълъг период за ретуш, не запомних колко,но е повече от 14 дни. Аз го ретуширах обаче на 14 дни и то с Вистабел,защото Алюзиенс е флакон,който е определен бр единици и се разтваря на момента и се поставя целия.

# 587
Аз ходя на ,3 седмици на ретуш

# 588
14-20 дни са ми казвали на мен.

# 589
Мен понеже ме отпускаше гневната бързо и Георгиевски започна да ме вика на 3 седмици,.за да е отпуснал малко ботоксът и да види къде да сложи, за да държи повече. Така ми държи по 5 месеца почти.

# 590
Благодаря ви. Аз също знам, че е до 14-тия ден и много се изненадах. Днес като се гледам, определено ще имам нужда от ретуш, почти не ме е хванало. На мен още първия ден ми проличава дали ще хване, или не.

# 591
На мен ми казаха, да отида за ретуш след 15 -ят ден. Между 15 и 20-ти ден

# 592
Здравейте, имам час за филър при др. Ванеска на 03.09, но няма да отида, тъй като не дочаках и сложих при друг лекар. Ако някой иска да му предостъпя часа моля да ми каже. Ако не, ще го отменя разбира се.

# 593
Здравейте, не съм писала по тази тема, но за сметка на това четох доста в последните дни тук. Причината беше Morpheus8 на шията, за който имах час днес.
Честно казано доста се бях наплашила, четейки колко е болезнено и т.н.
За мен преживяването не беше толкова страшно - има дискомфорт лек, лека болка, но наистина нищо драматично.
Освен това всичко свършва за 5 мин.
Правих прицедурата в Дермаакт при д-р Трендафилов.
Сега, 1 час след нея съм доста сериозно зачервена и честно казано, в този 1 час цялата ми шия гореше, много силна чувствителност имах, сякаш съм изгорена. Започна обаче да преминава.
Надявам се, че ще видя ефект от процедурата в следващите дни. Според д-ра трябва задължително и 2ра след месец.
На 39 години съм и кожата на шията ми е доста отпусната (повече от типичното за възрастта).

Та това е от мен.. Исках да се включа основно по линия на самото изживяване, болка, т.н. за тези от вас, който ще правят процедурата за първи път,
Тепърва предстои да видя дали има реален ефект..

# 594
  • София
Gery дано да видиш ефекта, който очакваш. Аз лично бях доволна от тази процедура и сега отново я закупих, заедно с HIFU за да боря двойна гуша. Аз нямам такава, а едно леко увисване под брадичката, което много ме дразни.
Миналата седмица бях при Трендафилова за скулптра. Самата процедура за мен не е болезнена, имах отичане на лицето няколко дена след това и странно, но много се харесах с леко по-сочно лице. Естествено това премина и не виждам никакъв ефект, но реално след месеци трябва да започне кожата да произвежда колаген. Трендафилова ме посъветва да направя втора процедура със скулптра, но се чудя има ли смисъл.
В четвъртък съм решила да слагам скинбустер, искам освежаване, хидратация, лека сочност, но от друга страна не искам да съм като питка в лицето.

# 595
Теди, няма да станеш като питка от скинбустер. Най-много от убожданията да имаш малко папулки и отточност, ако ти е чувствителна много кожата. Скулптрата бих направила втора процедура - ефектът не се вижда веднага, защото е различен принципът на действие с филърите.
Хайфуто внимавай да не ти стопи мастната тъкан и съвсем да увисне кожата. Мен лично от тази процедура най-много ме е страх и не бих си я направила.

Гери, бързо възстановяване и дано видиш ефекта, който търсиш. Много смело от твоя страна през август да направиш тази терапия. Слагай и подновявай слънцезащитата без изключение.

# 596
Gery дано да видиш ефекта, който очакваш. Аз лично бях доволна от тази процедура и сега отново я закупих, заедно с HIFU за да боря двойна гуша. Аз нямам такава, а едно леко увисване под брадичката, което много ме дразни.
Миналата седмица бях при Трендафилова за скулптра. Самата процедура за мен не е болезнена, имах отичане на лицето няколко дена след това и странно, но много се харесах с леко по-сочно лице. Естествено това премина и не виждам никакъв ефект, но реално след месеци трябва да започне кожата да произвежда колаген. Трендафилова ме посъветва да направя втора процедура със скулптра, но се чудя има ли смисъл.
В четвъртък съм решила да слагам скинбустер, искам освежаване, хидратация, лека сочност, но от друга страна не искам да съм като питка в лицето.

Да, Трендафилов и на мен ми препоръча скулптра, както и скинбустер на шията за максимален ефект..
Но ще преценя идните дни дали да се хвърлям на всичко сега или по-скоро само 2-ра Morpheus.
А ти преди колко време си прави Morpheus и реално ефектът задържа ли се?

# 597
При мен ефектът от Морфеус си остана постоянен, но мен много ме боли и ще търся алтернативи, след като родя. Освен това на шията на места има едно гадно усещане, все едно ме хваща ток.  Иначе при мен Морфеусът дава уау ефект.

Сега, покрай бременността много се харесвам с леко сочното лице, направо ме прави момиченце този ефект, та при мен това е ключът явно - сочност. Тя се придобива със скинбустери и може би Хармоника основно, та това ще ми е посоката, след като родя, за запазване на младежкия и свеж вид Simple Smile

# 598
  • София
Здравейте момичета,
Не знам дали съм в точната тема, но все пак пиша тук Simple Smile
Интересувам се от мнения/препоръки за добър хирург за извършване на абдоминопластика. Такъв, който няма да ме гледа като банкомат, а лекар който работи качествено защото това му е призванието. Да, може и да са малко, но не губя надежда, че все още има такива лекари.
След 3 бременности и раждания вече корема ми е в окаяно състояние и искам да си го оправя.

P.S. На 10.09. имам записан час при Шарков, видях, че най-евтината абдоминоплатика е 7 000 лв. при него.

# 599
Добре сте се ориентирали. Мисля, че Шарков е най-добрият в България, не знам какво още търсите. Имаше мнение по назад или в тази тема или в някоя друга беше видях, че точно него хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт