Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 34 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Това е част от по-обща снимка с фен в Бодрум

Явно Туба не е мърдала от Бодрум, само сменя локациите. 😊

Попадна ми тази снимка, казват, че надписът гласи.
„Когато ти си Миг Джагър, но другият е Ален Делон...“ 🤣

Пък нищо, че мъжката красота нямала значение.
Лека нощ!

# 106
Добро утро,момичета!

"В живота има хубави и лоши моменти. Можеш да живееш по два начина -
да се оплакваш от лошите неща или да си благодарен за хубавите."

Благодаря ви за споделеното! HugHug

Да допълня към снимката пусната от Линка....
От Instagram на Первиз Исмаилов #TubaBüyüküstün
С пеперуда🦋☺ @tubabustun.official
Местоположение Мандалин
Цитат

Желая ви приятен вторник!

# 107
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Има много начини да влезеш в живота на хората.
                                                  Но има само един да останеш там: уважение!"

Приятен следобед,дами

# 108
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за всичко, което сте отбелязали и споделили през изминалата седмица! Flowers Hibiscus
Злати, Вичи, Снинова, Линка
Скрит текст:
Аз през това време бях на Рила, поради което не можех да дам знак. Успях за малко да избягам от горещините в София. Но и там си беше необичайно топло
Но не и колкото тук Hands V

Тази година отпуската ми е "на час по лъжичка"
Туба е споделяла периодично клипчета и снимки, които Based Istanbul продължава да пуска. От една страна е хубаво, че имат толкова много материал, който ни предоставят на определен интервал. Но ми интересно дали има още?  
Направих гифчета от линка от профила на Туба в ИГ, който Линка беше сложила  

Онзи ден си отиде една от големите филмови легенди на 20 век - Ален Делон Sad
Мир и светлина на душата му! Hands Pray Завинаги ще остане в сърцата на зрителите по света с незабравимите си роли в киното!    

„Мисля, че щастливият човек е онзи,
който е сбъднал мечтите си.“

Злати добре, че ти се е оправил лаптопа/комптъра. Че сега Меркурий е ретрограден (до края на месеца) и може по всяко време да се очакват срив на интернет, проблеми с техниката и т.н.    На мен телевизора върви към смяна, единия ми телефон - и той, компютъра в работата вчера се бъгна, но днес дойде "доктора му" и го оправи слава Богу Hands Pray А докато Меркурий не излезе от ретроградност (в случая до края на месеца) не е желателно да се правят скъпи покупки, да се заповат преговори, да се подписват договори. Но ако нещо е започанто от преди е хубаво да се завърши в сега.

При нас днес преди обяд и в ранния следобед поваля. Така, че температурите значително понамаляха. И може вече да се диша нормално Hands Thumbsup
Лека и спокойна нощ!

# 109
Добро утро,момичета!

Ако миналото ви повика, не отговаряйте, то няма да ви каже нищо ново.
 Гледайте напред, радвайте се на новия ден и бъдете щастливи.

Вичи ,Канти ,благодаря ви за всичко споделено!
Канти,
Скрит текст:
Посещаваш планини на чист въздух.Време е и на море да отидеш. Simple Smile
Лаптопът ми се обновяваше доста време през деня за това и не успях сутринта да пиша.Нали съм ту при дъщерята,ту в Б-с,не оставаа време да потърся нов.На есен ще трябва да реша какъв да взема. Thinking

От вчера статия за Туба от CNN Türk Heart

https://www.cnnturk.com/magazin/galeri/tuba-buyukustun-pozlariyl … si-2143041?page=6
Преса #TubaBüyüküstün
Туба Бюйюкюстюн очарова с позите си! "Кралицата на сърцето ми"
Красивата актриса Туба Бююкюстюн, която спечели любовта на милиони благодарение на участието си в много успешни проекти, застана пред обектива за фотосесия на списание. Публиката бързо хареса позите на Туба Бююкюстюн.
Туба Бюйюкюстюн, участвала в проекти като „Шарки от рози“, „Под сянката на липите“, „Аси“, „Разбиваща сърцето ми“, „Мръсни пари и любов“, „Смелост и красота“, „Дъщерята на посланика“ ” и „Възходът на Османската империя” се премести от Турция преди около две години.
Знаменитостта, която живее в Париж с дъщерите си близначки Топрак и Мая, родени от брака й с бившия й съпруг Онур Сайлак, най-накрая се появи пред феновете си във втория сезон на „Маслиновото дърво“.
Знаменитостта застана пред камерата с фотосесия за списанието. Бююкюстюн, която привлече вниманието с позите си по бански и мини шорти, събра много харесвания и коментари на всеки кадър.
Tуба Бюйкюстюн сподели кадри от профила си в Instagram: „И отново останките от вкусна издънка.. Винаги е хубаво да творим заедно...“
Феновете заваляха коментари за смелите пози на известната актриса. Ето някои от тези коментари:
- Кралица на сърцето ми.
- Тя е красива и секси едновременно.
- Продължаваш да блестиш.
- Не можеш да си толкова красива.
- Ти отново освети всичко.

Скрит текст:
След 2 часа отново съм на път към Б-с.В петък се връщам.Така е почти цяло лято.

Желая ви приятна сряда!

# 110
Здравейте!

ДА показа най-добрия резултат сред вторите сезони на дизита, произведени от НФ, а също така успешно надмина много от първите и на четвърто място според часовете в Global Top - нормално като цяло, добър резултат. Сега всичко, което трябва да направим, е да изчакаме да бъдат пуснати всичките часове за гледане за годината.

Преди известно време Бирсен публикува хубава рецензия за филм на Туба, с което изненада феновете

А сега взе да цитира героините на Туба в отговор на феновете... 🤣

„Гледам,  всеки е експерт по живота на  другите. Първо подредете вашия  живот! Ада Коркмаз (c)“
И малко фотки от „Базирано в Истанбул“

Хубав следобед!

# 111
Момичета благодаря за споделеното.
Нямам съмнение, че ДА е с много добри резултати. Хубаво беше, когато очаквахме новите неща от Туба. Сега сме в застой. Ще чакаме да ни изненада с нещо.

Хубава вечер

# 112
Добро утро,момичета!

Не забравяйте да добавите благодарността за новия ден и вярата,
 че нещо хубаво предстои. Насладете се на кафенцето и дайте
   път на положителните мисли да изпълнят съзнанието.

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugHug

И още за  Based İstanbul

Желая ви приятен ден!

# 113
Здравейте

МомичетаБлагодаря на всички вас,за новини ,преводи ,снимки ,за всичко.

"Направете нещо добро, без да очаквате някакви благодарности или отплата, знаейки,
                      че някой ден някой може да направи същото за вас."
                             Принцеса Даяна       

Приятен следобед,дами

# 114
Здравейте момичета,
Днес имаме ново споделена снимка от приятелката на Туба, Мерве Сойлейем.

Хубава вечер.

# 115
Среднощен привет, момичета

Благодаря ви за споделеното вчера и днес! Flowers Hibiscus
Тези дни Туба се покри като ланския сняг    Добре, че приятелките й са така добри да споделят някоя и друга снимка с нея - Снинова
Ще я повторя, защото излъчването и на двете е много слънчево Hands V

Злати Недей да си мислиш, че ще се лиша от моренцето. Другата седмица ще съм на север (живот и здраве Hands Pray)    

Вичи и днес си ни зарадвал с прекрасни мисли. Да сложа и аз нещо в този дух Hug
- Стар си не когато календарът най-безцеремонно ти покаже годините, а огледалото мълчаливо се съгласява. Не и когато не разбираш днешната музика или пък срещаш все повече и повече непознати лица. Стар си когато приемаш без съпротива да те третират като такъв. Когато престанеш да се грижиш за себе си. Престанеш да се удивляваш, радваш, танцуваш, пееш, дори да си напълно прегракнал или пък напълно фалшиво. Стар си просто защото е по-лесно. Но няма как да остарееш ако   не вкусваш всеки ден по малко удоволствия, от радостта , че си обичан, че някой го е грижа за теб, че си нужен, че си жив, че имаш сила и че хубавите неща нямат срок на годност. Можеш да откриваш, да се влюбваш –защо не, да обичаш, да обичаш създаденото от Бог, хора, животни, растения, защото възрастта е просто цифра, а любовта - вечна.
РАЯ ВИДИНСКА

В ТТ ми се появи това кратко клипче, на което направих гифче, за да го виждате (знам, че Злати няма регистрация в ТТ Hands V)
https://x.com/i/status/1826719167636275278

Аз не мога да си спомня от къде е взето Прилича ми на някаква лекция или представяне. Но за какво... нямам си на идея Stuck Out Tongue Winking Eye

Предлагам ви и едно забавно видео за жените през погледа на един млад мъж Yum
https://www.facebook.com/kalburov.dimitar/videos/309846961745409 … =0RBi614k4fPNHQWX

И накрая ви предлагам един тест    
Животното, което видите, ще определи доминиращите черти на характера ви
https://www.obekti.bg/misterii/zhivotnoto-koeto-vidite-shche-opr … i-na-haraktera-vi

Лека, спокойна и прохладна нощ!   

# 116
Добро утро,момичета!

Нека с усмивка да гледаме в утре!Да се научим с уважение
да си спомняме за вчера и с радост да живеем днес!
За да можем да следваме мечтите си!

Вичи Hug,Снинова Hug,Канти Hug,благодаря ви за всичко споделено! Revolving Hearts
Канти,краткото клипче от ТТ/Х на което си направила гифче е от ДА/МД.

Приятен петък ви желая!

# 117
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Канти по теста реших, че съм видяла скакалец, то било богомолка 😀 Хич не съм от търпеливите, но пък се старая да бъда.
Туба не само изчезна, ами направо ни отсвири 😀. Дано ме опровергае. Има още десетина дни и децата са на училище.

Хубава вечер.

# 118
Здравейте !

Новини няма.
Нови снимки също.
Носи  се слух за нов проект на Туба за турска цифрова платформа, но за сега само слух...

Канти, аз пък излязох пеперуда - хъ, хъ... 😊
А това е от лекцията на Ада пред съвета на директорите на болницата в 5 еп. на сезон 2, както каза Злати. Браво Злати, аз ако гледах  толкова сериали сигурно щях да се объркам. 😊

На 02.09. децата тръгват на училище и можем само да се надяваме на някое кафе... освен ако наистина има нов проект.

Лека нощ!

# 119
Добро утро,момичета!

"Не пренебрегвайте нищо, което може да ви накара да се усмихнете."

Благодаря ви за споделенито от вчера,макар да няма новини за Туба.Two Hearts
Вчера сутринта бързах и не отворих теста пуснат от Канти.По-късно го направих и се оказах пеперуда,като Линка! Simple Smile За помненето,помня,все още,но вие помните повече за някои снимки от кога са! Hands V

#ТубаБююкюстюн
Стойте далеч от онези хора, които се опитват да намалят значението ви. Това винаги правят малките хора. А наистина великите ви дават усещането, че и вие можете да станете велики.

Желая ви приятна събота!

Общи условия

Активация на акаунт