Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 34 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте
                        Мили дами Благодаря ви за всичко споделено.

Ако всеки ден раздаваме по малка
                                   частичка топлина на хората, които
                                    срещаме по пътя си, светът ще стане
                                    по - хубав. За всички! "

Приятен следобед,дами

# 181
Здравейте момичета
За хубава вечер

# 182
Здравейте!
Вече няколко дни не стихват възторжените коментари, публикации и колажи за новата двойка.
Много от феновете на Туба (като мен) следят само Туба от турските актъори и не познават АА.

Но тези, които следят и двамата са във възторг. Дори и режика и продуцентката 😁, пак са ретуитнали, този път другата „грамадна“ спец по сериалите Оя Доган

https://www.dizidoktoru.com/sinema/tuba-ve-akin-partner-oldular-h44305.html
Започнаха да излизат подробности около филма „Най-красивата дъщеря на Мардин“, който е продуциран от Седа Йозкараджа, режисиран от Али Кемал Гювен и чиято подготовка тече от доста време. Две популярни имена ще участват във филма, който разказва за пътуването на една силна жена. Според новините на журналиста Бирсен Алтунташ; Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü ще си поделят главните роли.

ТОЙ СКОРО ЩЕ Е НА СНИМКИ

Али Кемал Гювен, режисьорът на филма, който ще тръгне на фестивалното пътешествие, се състезава на филмовите фестивали в Истанбул, Адана и Анкара с филма си Çilingir Sofrası, а филмът беше показан и на чуждестранни фестивали. Най-красивото момиче на Мардин скоро ще бъде на снимачната площадка.

Но има идруги интересни публикации в „Х“

Фатма Гирик каза, че всеки трябва да има наследник и нейният избор беше #TubaBüyüküstün
когото тя много харесваше. Фатма, която беше икона на турското кино, се смята за една от най-важните 4 актриси в Турция 🤩⁦
@Albay_Birol
Заслуга на създателя на тази редакция

За тази сн. пише
Туба и Ясемин на партито на ZS2🍾🪩🤍
Помните ли от кога е, аз съм я забравила.

https://www.turktime.com/haber/tuba-buyukustun-un-narin-isyani-k … kac-kadin-/695888
Бунтът на Туба Бююкюстюн  за Нарин ! Колко момичета, колко жени...
Туба Бююкюстюн се разбунтува след новината за смъртта на Нарин, която остави Турция в траур. Актьорът каза: "Колко момичета, колко жени? Това е безкраен цикъл. Загубихме още едно дете в този цикъл в нашата страна."
Мъртвото тяло на 8-годишната Нарин, която беше в неизвестност от 21 август в квартал Баглар в Диарбекир, беше открито в коритото на потока. След новината за смъртта му, която шокира Турция, известната актриса Туба Бююкюстюн изрази своята тъга и реакция.
Ето публикацията на Tuba Büyüküstün в социалните медии;
Колко момичета, колко жени? Това е един безкраен цикъл. Още едно дете загубихме в този цикъл у нас.

Всъщност може ли някой да ми обясни какво значи „токсична любов/връзка“? 🙄
Но каквото и да значи, ще се борим! 🤣

Остана да ви пожелая лека нощ!

# 183
Добро утро,момичета!

Най-после и в Б-с снощи се изсипа силен дъжд придружен с гръмотевици за това лято.
Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Hug
Линка,за питането за снимката и аз не я помня.От двете дами никоя не ми прилича на Ясемин. Thinking

Приятна прохладна сряда ви желая!

# 184
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Аз нося други новини, които са свързани с ДА. Нуран е споделила две неща:
Утре ще се срещнем със Софи Хелингер да  говорим още веднъж за ДА . За мен е чест и съм развълнувана от тази покана идваща от @ibcfoficial  . Това е безплатно събитие, към което всеки може да се присъедини чрез Zoom.

Надявам се и Туба да се включи.
И от 15.11.24 ще бъде в Рио де Жанейро на семинар.

Хубава вечер.

# 185
Здравейте  
                          МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                                       ЗлатиSparkling HeartSparkling Heart

Лека вечер дами

СниноваSparkling Heart

# 186
Здравейте, момичета и от мен!  

Както преди няколко дни температурите при нас бяха над 30о С, така от вчера рязко спаднаха  Беше си нужно малко дъжд, ама така рязко спадане на температурите - не ми харесва. Въпреки, че предполагам, че отново ще се покачат леко Hands V
Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите дни свързано с Туба, новия предстоящ проект, бъдещия партньор и всичко останало
Злати, Вичи, Снинова, Линка
Скрит текст:
Не знам как е при вас, но на мен нещо денонощието ми се струва доста скъсено и времето все не ми достига  

Акън А.стои доста добре до Туба.   Понеже и аз не съм го гледала се надявам да се получи химията между тях и двамата да направят прекрасен запомняш се филм Hands Pray
Иначе феновете творят колажи и клипчета на поразия. Ето 2 гифчета от едно фенско клипче от ТТ  

Скрит текст:
Здравейте!
Вече няколко дни не стихват възторжените коментари, публикации и колажи за новата двойка.
Много от феновете на Туба (като мен) следят само Туба от турските актъори и не познават АА.

Но тези, които следят и двамата са във възторг. Дори и режика и продуцентката 😁, пак са ретуитнали, този път другата „грамадна“ спец по сериалите Оя Доган

https://www.dizidoktoru.com/sinema/tuba-ve-akin-partner-oldular-h44305.html
Започнаха да излизат подробности около филма „Най-красивата дъщеря на Мардин“, който е продуциран от Седа Йозкараджа, режисиран от Али Кемал Гювен и чиято подготовка тече от доста време. Две популярни имена ще участват във филма, който разказва за пътуването на една силна жена. Според новините на журналиста Бирсен Алтунташ; Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü ще си поделят главните роли.

ТОЙ СКОРО ЩЕ Е НА СНИМКИ

Али Кемал Гювен, режисьорът на филма, който ще тръгне на фестивалното пътешествие, се състезава на филмовите фестивали в Истанбул, Адана и Анкара с филма си Çilingir Sofrası, а филмът беше показан и на чуждестранни фестивали. Най-красивото момиче на Мардин скоро ще бъде на снимачната площадка.

Но има идруги интересни публикации в „Х“

Фатма Гирик каза, че всеки трябва да има наследник и нейният избор беше #TubaBüyüküstün
когото тя много харесваше. Фатма, която беше икона на турското кино, се смята за една от най-важните 4 актриси в Турция 🤩⁦
@Albay_Birol
Заслуга на създателя на тази редакция

За тази сн. пише
Туба и Ясемин на партито на ZS2🍾🪩🤍
Помните ли от кога е, аз съм я забравила.

https://www.turktime.com/haber/tuba-buyukustun-un-narin-isyani-k … kac-kadin-/695888
Бунтът на Туба Бююкюстюн  за Нарин ! Колко момичета, колко жени...
Туба Бююкюстюн се разбунтува след новината за смъртта на Нарин, която остави Турция в траур. Актьорът каза: "Колко момичета, колко жени? Това е безкраен цикъл. Загубихме още едно дете в този цикъл в нашата страна."
Мъртвото тяло на 8-годишната Нарин, която беше в неизвестност от 21 август в квартал Баглар в Диарбекир, беше открито в коритото на потока. След новината за смъртта му, която шокира Турция, известната актриса Туба Бююкюстюн изрази своята тъга и реакция.
Ето публикацията на Tuba Büyüküstün в социалните медии;
Колко момичета, колко жени? Това е един безкраен цикъл. Още едно дете загубихме в този цикъл у нас.

Всъщност може ли някой да ми обясни какво значи „токсична любов/връзка“? 🙄
Но каквото и да значи, ще се борим! 🤣

Остана да ви пожелая лека нощ!
Линка снощи ти видях поста с въпроса за снимката. И понеже ми беше много позната и бях убедена, че съм я виждала се разрових и я намерих. От м.07 е от премиерата на ДА2 Hands V В този месец излязоха сума ти снимки и видеа покрай излизането на 2 сезон  . Ето я цялата снимка

И пише, че на снимката е Ясемин Шефак, която е журналистка и беше взела интервю на Туба, Седа и Бончук. Това не е Ясемин Осбурн(мисля, че така й беше фамилията), която е мениджърката на Туба.

Колкото до реакцията на Туба относно убитото момиче не се изненадвам въобще (Не, че аз не съм възмутена от бруталното убийство на това дете Disappointed Relieved). Знаем , че от години се бори и участва в различни инициативи за защита на момичетата и жените в Турция. Hands V

Понеже питаш за токсична/любовна връзка ето линк с 5 разлики между истинската и токсичната любов     
https://www.edna.bg/media/foto/5-razliki-mezhdu-istinskata-i-tok … a-liubov-7074?p=1

Снинова интересна информация от Нуран си ни донесла  Изглежда продължава да изследва и проува Семейните констелации. През лятото заедно с Туба бяха в Испания на духовен семинар. Сега ще участва заедно със съпругата на Берт Хелингер - Софи , в онлайн среща. Да видим дали няма да ни изненада приятно със сценарий за 3 сезон на ДА  
Злати, Вичи значи и при вас заваля най-накрая. Дано да не е за много дълго време Hands V
Злати благодаря ти за информацията за новия сериал на Мурат

Приятна вечер!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:08 от kanti

# 187
Здравейте!
Благодаря за интересните неща, които сте споделили.  👍
Канти, токсичната връзка е  трудна за определяне - границите са  доста размити. Да видим как ще ни я представят във филма НММ.
Във всеки случай изпълнителната продуцентка много си го харесва!

Снинова, Нуран голям успех постигна с ДА. Ама е време да напише 3 сезон. Освен ако не знае какво да пише и търси сюжет, който Туба да одобри. 😁

Актьорът Кеворк Маликян (дядото на Севги) днес е публикувал в ИГ си
https://www.instagram.com/p/C_v3BG9MbZg/?img_index=1

Какъв красив подарък... екстра сцена с госпожа Туба... такъв прекрасен ден... Голямо благодаря... Една неочаквана,  допълнителна сцена, заснета късно през нощта... Моите скромни благодарности на главния състав, на режисьора, на всички зад кадър 🙏🤝😘😍“

Оказва се, че това е много добър и известен актьор. Често е в 50-та на imdb, а е играл с кого ли не, световно известни актьори!

Цитат
Кеворк Маликян также работал с Аленом Делоном, вот что он писал о первой встрече с актёром: этот фильм тоже стал
воспоминанием, но только до тех пор, пока я не прочитал о печальной кончине Алена
Делон…Когда я только начинал работать актером, мой агент
позвонил мне и предложил встретиться с Майклом Уиннером (режиссером) для
съемок в фильме "Скорпион". Встреча была организована самым любимым,
уважаемым, лучшим кастинг-директором того времени Джерри Би.
Ходок…Он открыл дверь, чтобы представить меня
мистеру Уиннеру, который спросил: "Он араб?", на что мистер Уокер
ответил: "Нет", на что мистер Уиннер ответил: "Он сделает" То же самое.
самое милое, короткое, ошеломляющее, так называемое "прослушивание", которое у меня
было за всю мою карьеру, закончилось тем, что я сыграл арабского снайпера
-убийцу, без диалогов, провел два волшебных
выходных в Париже, снимался в аэропорту Орли, в компании
трех настоящих легенд кино и сцены, и, как
оказалось выходите, все трое, добрые друзья армян, да пребудут все
трое, а вы, мистер Победитель, в вечном покое.
19 августа •

Радвам се, че такъв актьор  харесва работата с Туба. 🤩
Лека нощ!

# 188
Добро утро в четвъртък!

Всеки нов ден ни носи надежда, че ще ни случват прекрасни и
добри неща, и никога не трябва да спираме да вярваме в мечтите си.

Благодаря за гифките,снимките и инфо,което сте споделили! Flowers BouquetTwo HeartsFlowers BouquetRevolving Hearts
Канти,добре че пусна цялата снимка за да разберем,че става дума за Ясемин Шефик,тъй като и аз си помислих за Ясемин Озбудун-мениджърката на Туба.
Линка, с тези съкращения сме принудени да гадаем! Grinning
Предполагам НММ е съкращение на новия филм с Туба и Акън А.-,,Най-красивото момиче от Мардин''.Да не се чудят четящите темата ни! Hands V

Желая ви приятен ден!

# 189
Днес закъснях и не съм чела и гледала нищо.
Пожелавам хубава вечер!

# 190
Здравейте!
Туба е споделила от  ИГ на Нуран публикация на Ранини
http://www.ranini.tv/ozel/53416/1/analiz-eglence-sektorunde-turk … -kuresel-basarisi

Анализ: Глобален успех на турските продукции в развлекателната индустрия
raninitv
10 септември 2024 г
BB Media публикува най-новия си доклад, разкриващ как турското съдържание се разпространява по света и в кои страни се откроява.
Според доклада турското съдържание е достъпно най-вече в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка), особено в Германия, която се откроява с общо 711 съдържание. САЩ е плътно зад тях с общо 564 артикула, следвани от Обединеното кралство с 478 артикула.

Що се отнася до най-гледаните турски сериали в момента, Netflix е лидер, като 5 от 6-те най-гледани и популярни телевизионни сериали са оригинални на Netflix, според доклада. В допълнение към Netflix, Макс намира място сред топ 3 на най-гледаните сериали с покупката си, The Woman (2017). Драмата се откроява като доминиращ жанр във всичките шест сериала с висока ефективност, подчертавайки силното предпочитание на зрителите към турските сериали.

Сред топ 3 на най-популярните сериали на първо място е Olive Tree (2022). Следва сериала Kübra на Netflix и местния сериал Aktris на Disney +.

Е, кой се е съмнявал!

А също е споделила
Цитат
Конституционный суд (AYM) завершил первоначальное рассмотрение иска, поданного с просьбой отменить и приостановить действие некоторых положений Закона о внесении изменений в Закон о защите животных, который был воспринят общественностью как «закон об убийстве», который содержит положения, касающиеся бездомных животных, и постановил, что дело будет рассмотрено по существу в день, который будет определен позже. Поэтому теперь Конституционный суд сначала рассмотрит ходатайство о отсрочке исполнения приговора. Сразу после этого он примет решение. Чтобы положить конец этой жестокости, этому геноциду, мы еще раз призываем Конституционный суд #ОтменитьЗакон

Лека нощ!

# 191
Добро утро в Петък 13-ти!

Много поверия има за петък 13 ти, но да не се пие кафе и не се ходи
  на работа-няма.Така че, пийте си кафето и по задачките за деня...

Благодаря за споделеното! HugTwo Hearts

Туба като посланик на добра воля на УНИЦЕФ ...Heart

Приятен и късметлийски петък ви желая!

# 192
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Радвайте се на живота, той е прекрасен и удивителен,
                                  неповторим и скъпоценен!Живейте в мир!

Приятен следобед,дами

# 193
Здравейте момичета и благодаря за споделените неща.
Не съм се и съмнявала в успехите на Туба. Някой вече са синтезирали нещата за септември
Туба през септември 😍
Бомбена новина за нов филм, за фестивали
Zeytin Ağacı S1 е най-популярният турски сериал
Zeytin Ağacı S2 в Топ 10 на Netflix Turkey за 63 последователни дни
Щастието е, когато си фен на успешна актриса
Да се надяваме на още новини.

Хубава вечер!

# 194
Здравейте!
Актьорът Кеворк Маликян (дядото на Севги) днес е публикувал в ИГ си

Какъв красив подарък... екстра сцена с госпожа Туба... такъв прекрасен ден... Голямо благодаря... Една неочаквана,  допълнителна сцена, заснета късно през нощта... Моите скромни благодарности на главния състав, на режисьора, на всички зад кадър 🙏🤝😘😍“
Туба е отговорила

И той е написал „🙏🙏🙏 Ти си 👼🌟💫💐 “

Имаме и нов хабер от Нуранката. Някъде (предполагам пред бразилската публика) е споделила

Е, вече сигурно имаме 3-ти сезон, надявам се...

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт