Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 594
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 005
Татко Мецан, извинявай, че се намесвам, но имаше време, в което се освобождаваш от матури с оценки в рамките на три години. И може би Русалка също се е освободила

# 1 006
Е, при нас не можеше да се освободиш от матурата. Значи после са променили. А пък Алисса, откакто прочетох, че имаш три деца, уважението ми към теб рязко нарасна и тържествено обещавам, че никога повече няма да спомена училището, чието -име-не-трябва-да-се-споменава, пък и каквото имах да кажа за него, го казах и ми сгрява душата колко лайка имам😂 Ако бяхме в Норвегия, щяха да го закрият, а вас да ви лишат от родителски права 😂😂😂 повече думичка няма да кажа, честно.
Не сме в Норвегия, така че дишайте спокойно 😂😂😂

# 1 007
Доп. Близнаците не можеш да ги различиш само ако не ги познаваш от дълго време и ги виждаш за пръв път. Ако си в един клас с тях или си им учител, е абсурд да се разменят на дъската и да не ги познаеш. Сложих лайк на това мнение, защото е смешно и забавно, но реално е абсурд. Имахме близнаци в класа в основното училище и в групата като студенти. На пръв поглед изглеждаха абсолютно еднакви, но когато ги познаваш и си в една група с тях, абсурд да ги объркаш. Никога никакво съмнение не е имало коя коя е. Да се сменят на дъската и да излъжат учител, който ги вижда всеки ден, е абсурд.
                   Колкото и смешно да звучи , но ги различаваха само учителите по физическо и рисуване!  Много често викат единия на дъската ,  другият - брат ми не излизай ти  и почват да се карат. При това всеки твърди , че него са извикали на изпит. В някои от случите ги изгонваха от час и двамата и се пишеха двойки на двамата.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 11:25 от Didia

# 1 008
Българският композитор Панчо Владигеров има брат-еднояйчен близнак. В австрийския им период двамата се запознават с еднояйчни близначки и си уговарят среща в едно кафене във Виена. Близначките пристигат, сядат. По едно време Панчо Владигеров пита брат си "Коя беше твоята и коя моята, че да знам коя да целувам?"

# 1 009
  • София
В класа имахме близначки, които също мн си приличаха. До края все де чудех коя коя е.
Аз си пия кафето далече от софийските улици, щерката спи, а аз тайно поглеждам страницата за 3 класиране.
Много искам тя да успее сама. Защото все повтаря : Стига ме сравнявахте с Марти

# 1 010
Дано успее! Сигурно е трудно да слушаш как те сравняват с близнака ти. Все пак това са си съвсем отделни деца Simple Smile
Аз моите по никакъв начин не мога да ги сравня едно с друго. Е, нямам близнаци обаче.

# 1 011
Скрит текст:
В класа имахме близначки, които също мн си приличаха. До края все де чудех коя коя е.
Аз си пия кафето далече от софийските улици, щерката спи, а аз тайно поглеждам страницата за 3 класиране.
Много искам тя да успее сама. Защото все повтаря : Стига ме сравнявахте с Марти

Пожелавам й успех! Дано успее да се класира там, където най-много иска (ако не бъркам ПГД "Елисавета Вазова")

# 1 012
Аз съм завършил 1999 година и не се явявах на ДЗИ, жена ми е 2000 и също не е имала ДЗИ. По същия набор стои въпроса и с приетели и роднини, завършили до към 2006 година поне.

# 1 013
Ей, голямо мислене му удариха и днес ... Направо се оляха. Дано не стане пак 17 часа.

# 1 014
Le Vert точно тогава нямаше матури, да. И ние с ММ сме завършвали тези години и нямаше матури, мисля няколко набора преди нас все още имаше и години след нас (5-6) пак имаше ДЗИ.

Нашата мома отказа да се пробва на трето, каза ми, че приказката за смелите, които не живеят вечно и предпазливите, които изобщо не живеят си била за мен и тя не била хазартна личност Scream ще има да си мечтая за директорско класиране и това е...

Николина стискам палци на твоята мома, много ми е присърце. В моето семейство близнаци бол (тайно се надявах второто ми да е близнаци и сега се надявам да ми се падне трето близнаци) та знам какво е все да ги сравняват милите, а пък всеки да се бори за място Grin

# 1 015
  • София
И аз съм завършила 1999 и имаше матури след 11 клас, но можеше да се освободиш (аз така направих). Тогава се говореше, че сме последният випуск, който ще може да се освобождава, но не съм проследила какво се е случило след това.

# 1 016
  • София
Аз съм 1997, бяхме първият випуск до 12 клас и нямаше матури....

Жужка,  трето? Защо трето? Кога трето?

# 1 017
  • Sofia
И ‘94та имаше матури само за тези под определена оценка (май 5).

# 1 018
  • Пловдив
Аз съм завършил 1999 година и не се явявах на ДЗИ, жена ми е 2000 и също не е имала ДЗИ. По същия набор стои въпроса и с приетели и роднини, завършили до към 2006 година поне.
Аз съм завършила 1991г. Имаше паралелки до 11клас, имаше и до 12клас. Имаше матури и по БЕЛ, и по МАТ, но също можеше да се освобождаваме. Аз на матури не съм ходила.

# 1 019
Завърших 2006, нямаше матури.

Общи условия

Активация на акаунт