Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 413
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 305
Честит юбилей Русалке! Честито и на всички рискували трето класиране! Ние с баща й водим преговори кой да ходи на родителска среща от есента, аз ходих досега и предложението ми е той да ходи в средното образование!

# 1 306
  • София
Бебчо, статусът - записан/незаписан - илиза срещу паралелката, в която е прието детето на съответното класиране. И при теб просто няма къде да излезе това за близнака. Но не мисля, че имаш повод за притеснение. Нали го записаха в книгата и се подписа?

sanaka, да, разписах се и в двете книги - и за момичета, и за момчета, значи всичко е на 6.

cydonia, моят футболист ще е на линия със сигурност, ако и футболни врати сложат - ще е на незнам-си-кое-небе от радост.

# 1 307
  • София
Sisil, няма да го кажа така директно училището, щото е от тия с реномето, а и да не навредя нещо на детето ми. ( Никак не съм анонимна)
Познават се някои деца, да, имало бая приети от едно училище , но не помня кое беше... Дано се приземят , че да няма някой изхвърчал още октомври.

# 1 308
  • София
Ааа и моят ще е на линия за футбола.

# 1 309
  • София
И аз подпитах моя за Инстаграм групата. Разпознал е децата. Но той май не пише. Не е супер контактен с непознати. Дано в 8ми клас да се променят нещата. Каза, че ще се ослушва за съмишленици да ритат топка след училище.
Още един ритнитопковец в отбора.

# 1 310
  • София
Супер, ритнитопковците във 2АЕГ станаха доста Hug

Диди, дано всичко е само временно и на живо нещата да са страхотни за детето ти Flowers Four Leaf Clover

# 1 311
Сравнявах баловете на второ и трето класиране. Масово са се дигнали и то има доста фрапантни случаи. В най високо баловите само леко са паднали, някъде минимално.
Тази година големи изненади с този висок бал от математиката. Сигурно са се намествали доста некласирани деца.

# 1 312
  • София
Всъщност тази година некласираните са по-малко от миналата година. Аз големи разлики с предходните години не виждам. Дори за първа година във високобаловите никъде не се е вдигнал бала /поне за момчетата, не съм гледала за момичетата/. Предходните години винаги има по едно 5 паралелки във високобаловите, в които балът се е вдигал.

# 1 313
Не съм гледала за предните години справките.

В средния ешелон около 380-440т има масово покачване на баловете. Джон Атанасов гони ТУЕС по бал.
Иначе момичетата го отнасят, защото там където е с квоти има много желаещи момичета. В същото време софтуерни, математически паралелки където има наплив от момчета са без квоти.

# 1 314
За високобаловите няма накъде повече да се вдига бала. Лимита го достигнаха, макар че няма да се учудя, ако догодина на НВО дадат таблицата за умножение и без майтап, моята ще я обърка.

# 1 315
Това ще е максимум още година две и после ще махнат тая сложна математика, че много обърква резултатите. После ще дават въпроси от обща тийнеджърска култура - примерно кой спечели ергенът тази година и нещо за популярна чалга звезда…
За високобаловите няма накъде повече да се вдига бала. Лимита го достигнаха, макар че няма да се учудя, ако догодина на НВО дадат таблицата за умножение и без майтап, моята ще я обърка.
За щастие тази година девойката ми се класира където пожела, след три години ще го мисля младежа, че точно ще са сменили матурите…

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:09 от malina07

# 1 316
След година или две-три ще имат матури, които ще включват доста предмети/т.е. всичко - статистиката е важна/, ако изобщо го приемат или каквото решат. Радвам се на приетите на 3-то🙂, и стискам палци на децата за 4-то.🍀🌞

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:08 от Анонимен

# 1 317
Това с матурите по всички предмети честно да ви кажа, много не го вярвам. Малко като плашило го размятат, но на практика не го виждам, а не е като да съм от вчера. В момента е такова положението, че само страшки има в публичното пространство, но тръгне ли да се върши работа, ще се разбере, че няма как да има матура по всички предмети. Вярно е, че част от учителите се чувстват прецакани, как няма частни уроци за тях, но все пак народонаселението също има своя предел
Коментарът на Малина за въпросите за ергенът ми хареса, наистина може да ги препитат и кой по-кръшен кючек би извъртял, нека все пак отчитаме духът на новото време

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:37 от Априлски душ

# 1 318
Каза, че ще се ослушва за съмишленици да ритат топка след училище.

+ още 1 ритнитопковец. Simple Smile
 Аз също обичам да ходя на родителски срещи. За съжаление тази година не успях да се отчета подобаващо. В досегашното училище РС ги правеха по едно и също време за всички класове и е супер неудобно, когато си с 2+ деца. На най-малкото само веднъж-два пъти сме ходили, но и с нея не е имало проблеми, а тя милата все недоволства, че не сме ходили на нейните родителски.

# 1 319
Това с матурите по всички предмети честно да ви кажа, много не го вярвам. Малко като плашило го размятат, но на практика не го виждам, а не е като да съм от вчера. В момента е такова положението, че само страшки има в публичното пространство, но тръгне ли да се върши работа, ще се разбере, че няма как да има матура по всички предмети. Вярно е, че част от учителите се чувстват прецакани, как няма частни уроци за тях, но все пак народонаселението също има своя предел
Това с въпросите за ергенът ми хареса, може да ги препитат и кой по-кръшен кючек би извъртял, нека все пак отчитаме духът на новото време
Надявам се да си права за матурите защото затормозяват излишно за децата.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 06:41 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт