Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 749
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Пак глупости, зубрачески бил изпита за медицина, а какъв да е, да им дават кокошки ли да колят?  И като бил зубрачески и момчетата не можели да влязат, егати глупостите пишете. А после пък медицина как се учи, като трябва да си назубрят тухлите, там мъже явно не виреят, от къде ви идват тези идеи не знам

Хич не са глупости..
Скрит текст:
Точно такъв си е изпитът по биология, зубрачески,  по химия е по-различно, да. И не, не трябва кокошки да колят, практиките с прием в специалност "Медицина" в доста държави (Италия, Франция, Германия, Австрия, сигурно и други)  са го доказали.  Направен е такъв изпит, че проверява комплексни способности (сред тях И тази за запаметяване на информация), които са нужни по време на следването и работата после,  успява  със съдържанието си без квоти да гарантира приема и на мъже, и на жени и най-вече отрязва до голяма  степен практиката със скъпите уроци по 2 години, често при конкретен преподавател..Да не говорим, че в тези държави приемът е  централизиран и го няма това  с ученето  за различни изпитни формати тук и там, съответно с опциите за записване тук  след отписване оттам  с цел  университетът да прибере едни пари (като не върне цялата платена такса). Полагаш един изпит,  пишеш си желанията  в низходящ ред и за където ти стигне.

И не е  вярно, че няма желаещи за медицина момчета тук, по-вероятно е да няма много мераклии от мъжки пол за фармация.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 05:40 от пенсионирана русалка

# 316
Добро утро!
Аз сега видях това.Заявление за участие в трети етап ли трябва да подаваме днес  ? Никъде в системата не ми излиза да подавам такова.Мислих си че направо си е редене на желанията както в първо.Нещо съм изпуснала май.

# 317
Добро утро! Малко над това, което сте оградили, пише, че подаването за трето класиране започва на 26.07 и приключва на 29.07, т.е. имате утре (петък) и понеделник. Желанията ги редите според свободните места и под Таба "Трето класиране".

# 318
Встрани от темата, винаги ли е имало приемни изпити за СМГ след 4 клас? На една колежка и двете и деца учиха там, не съм забелязала травмиране и изтерясване, и тя не беше с болни амбиции. За преди доста години говоря.
Не, не винаги. По мое време/ миналия век/ след 6 клас се влизаше, един вид да се подготвят за истинския изпит след 7клас. Но не беше толкова модерно и престижно да си математик. Тогава мега хит беше Английската

# 319
  • София
20 страници за СМГ,  направете си тема. Честно досадно стана вече.

Хайде, чакаме 00.00 да започнем борбата за 3то. Днес желая хубав и прохладен ден

# 320
  • Варна
Имате предвид, че свободните места няма да излязат днес през деня до 17 часа ли?

# 321
По-скоро, че реденето на желания няма да е достъпно преди 0:00 ч Grinning

# 322
  • Варна
Така звучи по - добре, но нали сме наплашени вече, склонна съм да си помисля всичко.
Късмет на участващите!

# 323
  • София
Късмет и от мен на децата и техните родители, дръзнали да отстояват мечтата си до край.Flowers Four Leaf Clover

# 324
Очертава се наистина прохладен ден!
Късмет - дано да има поне по 2 свободни места в паралелките които чакат форумските деца!
Чудя се ако се звънне на РУО след 3то класиране или пък се пише мейл, дали ще дадат информация колко деца са писали на 1во място дадена паралелка?

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 08:49 от sisill

# 325
  • София
Успех на всички деца и родители , които ще скочат смело в 3то класиране.

# 326
Но пък излизат едни малки и сладки деца, на които родителите  им ги пресрещат и :” колко реши.. защо не ги??”.. шамари. рев.. Решавай тук да те видя как си я решила.. Онова плаче.. чудо беше. Не бяха нито едно, нито две такива!! Жалкото е, че  е един голям важен изпит. И друг път мисля, че съм писала, но явно заради това, че моето не му беше важно и изкара завиден резултат, а за желаното бяхме на косъм(, защото от притеснение оплеска вскякакви “лесни” задачи)

Сетих се дс добавя, че едно дете плака, че е било много задушно, защото са ги накарали да са с маски през цялото време, а в стаята ма сина ми не са били с такива..
Родителите сме ужасни

Именно. Не са виновни нито училищата, нито школите за подготовка. В дъното на истерията са родителите. Защо твоето не е плакало и не е яло шамари? Нали се е явявало в същото училище? Впрочем и децата с шамарите не са чак толкова, но бият на очи.

# 327
Изпуснала съм ви и се чудя какво е това затишие два дена.
Успех на децата, които чакат трето класиране

# 328
  • София
Разрових се да видя миналата година по кое време е излязла информацията за свободните места за София - около 11ч.
Успех на всички, които ще се хвърлят в тъмното!

# 329
  • София
Разрових се да видя миналата година по кое време е излязла информацията за свободните места за София - около 11ч.
Успех на всички, които ще се хвърлят в тъмното!
Късно ги изкарват , дано е по рано, все пак до като видиш , прецениш, да имат време хората да изтеглят документите си.
В утрешния ден 26.07 не може вече да се теглят документи нали така, единствено днес до края на работния ден.

Общи условия

Активация на акаунт